Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
21.9.12 14:33

No asi…a hned chtěla psát žádost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.9.12 14:45

@MisTer
:( asi dnes neměla možná dobrou náladu… neboj pokud máš domluvu tak to tak nechají :hug: a hlavně, že se cítíš super… mě taky dělala iui Turková a možná se povedlo… tak teď to 3.IUI bude úspěšné i u tebe :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
21.9.12 14:47

Mishka podle ducha věřím, že to tam je!!!No zarazila mě a docela mi to vadilo…zlatá Jaržembovská s tou se dá rozumně bavit Turková mi řekla, že už po 4. by na to nešla, že jen utrácíme peníze pojištovně. Asi měla hodně blbej den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
21.9.12 14:49

@MisTer
8o 8o jaj :( tak to se ti nedivím, že jsi na ni naštvaná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
21.9.12 17:07

Ten první je ze včera.. ovitrelle z těla fuč :-) a ten druhý z dneška.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
21.9.12 17:09

@Paja01 děkuuuujuu!!
@lilia81 už tu je :-)) ale nechci to zakřiknout, jsem teprve 9DPO

@MisTer cooo? proč bys po 3 měla jít na IUI?! to je snad na tobě ne, když má možnost mít 6, tak proč ne.. achjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
21.9.12 17:12

Terulinka to je zřetelnej duch!!!Gratulujuuuuuuuu.
Možná už si mi to psala, ale nepamatuješ si kolik jste měli při IUI aktivních spermií? My dneska měli zase jen 4mil. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
21.9.12 17:13

@terulilinka juuu gratuluju a drzim palce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
21.9.12 17:19

@MisTer ještě negratuluj.. :-) dokud nebude po termínu MS, jako by to nic nebylo :-) ale děkuju!
Noo, při prvním spermiogramu (v červnu) měl 23mil. a z toho 12mil. pohyblivých.. a teď při 1.IUI už jen 11mil. a z toho 6mil. pohyblivých… :roll:

@Luca89 na gratulování je brzo! jen drž palce! děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
21.9.12 17:25

Ahaaaaaaaa takže se to taky trošku zhoršili my měli v březnu 7mil a ted už 3× jen 4mil aktivních no tak i z 6mil to jde:) jak vidím!!!A folíků si měla kolik a jak velké??Promin, že tě tak zpovídám:) chci se tak asi jen utěšit, že máme taky šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
21.9.12 17:29

@MisTer já myslím, že 4mil taky dobrý :-) ona mi sestřička říkala, že kdyby to bylo hrozný, tak iui neudělaj :-)
Já mám vždy jen jeden a vždy se mi střídá pravá a levá strana.. Na levý straně mam vždy kolem 19mm, to mam ovu vždy dřív.. ale tehle měsíc na pravý a folík v pondělí (iui bylo ve středu a to mi už ultrazvuk nedělal) měl 16mm.. :-) takže bych řekla, že máš určitě větší naději, když jich máš víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
21.9.12 17:31

Tak to sem měla taky 16mm a za 2dny jsem taky šla a pak ty další dva 14mm tak ty nevím jestli dorostly a praskly taky:) tak to si mi udělala radost to nějaká šance je a o víkendu ještě jistíme:).

Držím palce ať duch sílí a je to pořádná čárka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
21.9.12 17:42

@MisTer děkuju!!! snad ano, do ms ještě bohužel času dost.. :roll: a udělám ti ještě jednu radost - manžel mi hned po IUI odjel pryč (ale ještě jsme to ten den pojistili) a vrací se až 30.9., takže i to máááálo asi stačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
21.9.12 17:47

@terulilinka drziiim :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
21.9.12 17:50

No super:) my taky dneska pojistíme:) díky moc to bude mít překvápko až se vrátí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.