Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer
asi dnes neměla možná dobrou náladu… neboj pokud máš domluvu tak to tak nechají
a hlavně, že se cítíš super… mě taky dělala iui Turková a možná se povedlo… tak teď to 3.IUI bude úspěšné i u tebe
![]()
Mishka podle ducha věřím, že to tam je!!!No zarazila mě a docela mi to vadilo…zlatá Jaržembovská s tou se dá rozumně bavit Turková mi řekla, že už po 4. by na to nešla, že jen utrácíme peníze pojištovně. Asi měla hodně blbej den!!!
Ten první je ze včera.. ovitrelle z těla fuč
a ten druhý z dneška.. ![]()
@Paja01 děkuuuujuu!!
@lilia81 už tu je
ale nechci to zakřiknout, jsem teprve 9DPO
@MisTer cooo? proč bys po 3 měla jít na IUI?! to je snad na tobě ne, když má možnost mít 6, tak proč ne.. achjo ![]()
Terulinka to je zřetelnej duch!!!Gratulujuuuuuuuu.
Možná už si mi to psala, ale nepamatuješ si kolik jste měli při IUI aktivních spermií? My dneska měli zase jen 4mil. Díky
@MisTer ještě negratuluj..
dokud nebude po termínu MS, jako by to nic nebylo
ale děkuju!
Noo, při prvním spermiogramu (v červnu) měl 23mil. a z toho 12mil. pohyblivých.. a teď při 1.IUI už jen 11mil. a z toho 6mil. pohyblivých… ![]()
@Luca89 na gratulování je brzo! jen drž palce! děkuju ![]()
Ahaaaaaaaa takže se to taky trošku zhoršili my měli v březnu 7mil a ted už 3× jen 4mil aktivních no tak i z 6mil to jde:) jak vidím!!!A folíků si měla kolik a jak velké??Promin, že tě tak zpovídám:) chci se tak asi jen utěšit, že máme taky šanci.
@MisTer já myslím, že 4mil taky dobrý
ona mi sestřička říkala, že kdyby to bylo hrozný, tak iui neudělaj ![]()
Já mám vždy jen jeden a vždy se mi střídá pravá a levá strana.. Na levý straně mam vždy kolem 19mm, to mam ovu vždy dřív.. ale tehle měsíc na pravý a folík v pondělí (iui bylo ve středu a to mi už ultrazvuk nedělal) měl 16mm..
takže bych řekla, že máš určitě větší naději, když jich máš víc ![]()
Tak to sem měla taky 16mm a za 2dny jsem taky šla a pak ty další dva 14mm tak ty nevím jestli dorostly a praskly taky:) tak to si mi udělala radost to nějaká šance je a o víkendu ještě jistíme:).
Držím palce ať duch sílí a je to pořádná čárka!!
@MisTer děkuju!!! snad ano, do ms ještě bohužel času dost..
a udělám ti ještě jednu radost - manžel mi hned po IUI odjel pryč (ale ještě jsme to ten den pojistili) a vrací se až 30.9., takže i to máááálo asi stačí ![]()
No super:) my taky dneska pojistíme:) díky moc to bude mít překvápko až se vrátí!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.