Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
20.9.12 09:48

Paja-moc děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.9.12 10:08

@MisTer - pregnyl funguje nejen jako hormon, který zajistí prasknutí vajíčka, ale také jako hormon, který způsobí správné dozrání vajíčka, takže já si myslím, že načasování na zítr aodpoledne je fajn, že ovu by tím poádem mohla být během páteční noci nebo v sobotu dopoledne, takže když budete pak jistit, je to si myslím moc hezky připravené!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
20.9.12 10:12

AHaaaaaa tak si mě uklidnile, že nejen praskne ale i dozraje, tak huráááá!!!jistit budeme to je jasnééééééé:) tak se těším a vše mažu z hlavy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
20.9.12 11:53

@MisTer já jsem píchala ovitrelle v út večer a ve středu bylo IUI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.9.12 11:55

@terulilinka
ahojík :mavam: :mavam: tak co jak ti je? :)
já jsem nějaká nachcíplá, mám teplotu a není mi dobře… takže u nás asi nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
20.9.12 11:59

Ještě mám dotaz:) jelikož sem teda píchla pregnyl dnes při menších folicích zítra IUI, a hned v sobotu mám nasadit utrogestan není možné když ovu proběhne např. až během víkendu, že si ovulaci zablokuju??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.9.12 12:02

@MisTer
no četla jsem něco o tom, že utroš ji blokuje proto jsem ho raději vzala až druhý den večer… i když mi Turková řekla, že je to jedno… a minule jsem si ho vzala hned večer… tak nevím… ale když si ho vezmeš v sobotu večer tak si myslím, že by se nic stát nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
20.9.12 12:03

No právě taky jsem to četla a přijde mi, že minulý cyklus ovu snad ani nebyla (nebyl pregnyl) a tím se si jí pak zastavila. Asi vezmu až v neděli ráno první dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
20.9.12 12:06

@MisTer
:) taky bych to asi tak udělala… já si myslím, že minule jsem si taky zastavila ovu tím utrošem… jak jsem ho vzala hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
20.9.12 12:33
@MisTer píše:
Ještě mám dotaz:) jelikož sem teda píchla pregnyl dnes při menších folicích zítra IUI, a hned v sobotu mám nasadit utrogestan není možné když ovu proběhne např. až během víkendu, že si ovulaci zablokuju??

já jsem po poslední iui vzala až druhý den, určitě to nevadí ;) Já teda měřila BT, takže jsem ho nasadila, až když vyskočila nahoru a měla jsem potvrzenou ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
20.9.12 12:57

Alenka tak uvidíme co teplota, ale ta po pregnylu vyskočí i kdyby nebyla ovu ne? vždyt je to vlastně HCG a to teplotu zvyšuje. No už sem z toho jelen:) uvidíme co bude pak to budu řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
20.9.12 13:03
@MisTer píše:
Alenka tak uvidíme co teplota, ale ta po pregnylu vyskočí i kdyby nebyla ovu ne? vždyt je to vlastně HCG a to teplotu zvyšuje. No už sem z toho jelen:) uvidíme co bude pak to budu řešit.

hcg teplotu nezvyšuje, progesteron zvyšuje teplotu (což je třeba utrogestan) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
20.9.12 13:05

Ahaaa no je vidět, že rok zkušeností na tohle všecko pochopit je málo:) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
20.9.12 13:09
@MisTer píše:
Ahaaa no je vidět, že rok zkušeností na tohle všecko pochopit je málo:) Díky

no nevím jestil je to zkušenostma, já jsem jenom tak přirozeně zvídavá, že už mám načtený i skripta z gynekologie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A vystudován přírodovědný obor, tak k tomu mám tak nějak blízko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
20.9.12 13:20

Nevíte někdo jak dlouho má Jaržembovská dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.