Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2716
18.9.12 09:20

Lulllu: ano jsem, mám to v podpisu, jsem 19+0tt, povedlo se nám první ivf s jedním bojovníčkem

MisTer: peníze jsou fakt naprd, ale zas pro prcka všechno. Já mám blbou práci - chemikálie a velký stres, proto jsem byla za neschopenku vděčná. Začátky jsem proležela - v 6.týdnu jsem krvácela, pak zas musela být opatrná kvůli hematomu, který se naštěstí postupně vstřebal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.9.12 09:23

@alenka84 - já taky špinila a krvácela, ale ascorutin to zastavil pak… ony někdy sílí pomalu a ten vývoj se zastaví, hoď nám sem fotečky všech testů zkouknem to odborným okem ;)

@Flea - to je mi líto!!! ale Ďrychová je mooooc hodná, taková „maminka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
18.9.12 09:33

Alenka no tak to je jasný při takový práci to musí být člověk opatrnej to jo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.9.12 09:47

Když oni právě slábnou…z fotky je to vidět ještě líp…jediná která za něco stojí je ta první, pak už jen takový duchové (ty poslední dvě jsou ve skutečnosti spíš stejný, ale slabounký), podle mě je to biochemické těhotenství jak vyšité…Ale tak aspoň jsem ty // aspoň poprvé v životě viděla (jiné než od pregnylu) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.9.12 09:48
@MisTer píše:
Alenka no tak to je jasný při takový práci to musí být člověk opatrnej to jo!!!

Já sice taky dělám s chemikáliema, ale asi to nebylo na mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
18.9.12 09:49

Jééé pardon:) to mělo být na HANHA:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
18.9.12 10:37

Alenka84 - ano, bohuzel slabnou. povede se vam KET a to bude za chvilku!

• Citovat
  • Upravit
15290
18.9.12 12:10

@alenka84 - hmmm, to jsou ještě moc dušíci… ach jo… no nebudu ti mazat med kolem pusy, nevypadá to nejlíp, ale uvidíš… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.9.12 12:13
@lilia81 píše:
@alenka84 - hmmm, to jsou ještě moc dušíci… ach jo… no nebudu ti mazat med kolem pusy, nevypadá to nejlíp, ale uvidíš… :hug: :hug: :hug:

však já vím, jsem realista :hug: :hug: máme naštěstí dva mrazáčky, tak mě nečeká znovu ivf ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
18.9.12 12:33

Alenka84 - tak mrazacky soupni oba dva a bude, KET by jsi mohla mit tak za 3 tydny, to je chvilka

• Citovat
  • Upravit
19131
18.9.12 12:39
@lulllu píše:
Alenka84 - tak mrazacky soupni oba dva a bude, KET by jsi mohla mit tak za 3 tydny, to je chvilka

no podle MS, já nevím jestli mám počítat to včera, to asi spíš ne, to bylo jedno zakrvácení, nic víc, zbytek špinění…asi ještě přijde až vysadím utroš. Aby mi to taky nekolidovalo se státnicema, spíš měsíc počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.9.12 12:40

Jinak mám v plánu zavést obě, pokud přežijí rozmražení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
18.9.12 12:44

Ja vim, to MS urcite nebyla…ale odhaduji, ze za tyden by asi mohla dorszit a za dva mohl byt KET, ale statnice jsou nervy, tak mesic dej pauzu, treba se zadari doma

• Citovat
  • Upravit
19131
18.9.12 12:48
@lulllu píše:
Ja vim, to MS urcite nebyla…ale odhaduji, ze za tyden by asi mohla dorszit a za dva mohl byt KET, ale statnice jsou nervy, tak mesic dej pauzu, treba se zadari doma

no po hormonální stimulaci prý bývají anovulační cykly…takže doma pochybuju…ale tak mně nejde ani tak o ty nervy, ale aby to nepadlo na stejný den, jak bych zvládla KET a státnice ve stejný den teda nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
18.9.12 12:50

@f-l-e-a achjo, to mě mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.