Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulllu píše:
Alenko, je to hrozne, clovek se modli, aby se vubec dopracoval k // a pak se klepe 1 trimestr, aby to v sobe udrzel a aby to bylo v poradku. Jak to tady ctu, je supr, ze to vyjde mnohokrat na 1.pokus, ale jde mi hlava kolem, kdyz ctu, ze se nektere holky chystaji na 5 IVF…No nevim…Tak se drz
Tady v té diskuzi to většině holek vyšlo na 1. IVF
Iscare je opravdu jedno z nejlepších (nejúspěšnějších) center co se týče ivf
Alenko pred IVF jsi musela mit nervy aby vsechno vyslo, vid? Ja taky na to furt myslim, abych mela vajicka v poradku, o chlapa se nebojim, ten ma suprovej spermiogram ![]()
@lulllu píše:
Alenko pred IVF jsi musela mit nervy aby vsechno vyslo, vid? Ja taky na to furt myslim, abych mela vajicka v poradku, o chlapa se nebojim, ten ma suprovej spermiogram
hrozný nervy, noc před OPU jsem prakticky nespala jak jsem byla nervózní, aby folíky nepopraskaly moc brzo nebo něco ![]()
Ja je mam uz ted
taky mam nervy jestli budu mit dost vajicek, kvalita vajicek, aby nepopraskaly foliky predcasne…v praci na to taky furt myslim, doma, uz aby to bylo…tohle asi proziva kazda ![]()
@f-l-e-a píše:
@alenka84 Alenko, máš nějaké těhu příznaky?
absolutně žádné…akorát dva dny trošku špiním, jestli je to po hnízdění, nevím
Termín MS ještě nemám a beru utrogestan, takže snad je všechno ok
To je urcite nidace, myslim, ze je jeste hodne brzo na priznaky. Kdy mas jit do CAR?
@lulllu píše:
To je urcite nidace, myslim, ze je jeste hodne brzo na priznaky. Kdy mas jit do CAR?
5.10. jsem objednaná na utz
@lulllu píše:
Az 5.10? Ja myslela, ze Te jedte driv vemou na krev
na krev si můžu dojít klidně dřív, ale proč…to mi neřekne nic víc než těhotenský test
Důležité bude, jestli se vyvine srdíčko, a to se pozná až na utz
To jo, ale me by to nedalo, ja bych sla stejne za par dnu na krev ![]()
@lulllu píše:
To jo, ale me by to nedalo, ja bych sla stejne za par dnu na krev
no já si radši počůrám ráno další test ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.