Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lulllu
17.9.12 09:56

Ja bych ale taky testovala, neodolala bych :lol:

• Citovat
  • Upravit
19131
17.9.12 09:59
@Yasmi píše:
@alenka84 holky nestresujte se testy, já si těhu test po ivf nedělala ani jednou, protože honit někde ducha mi přijde ještě víc stresující… šla jsem pokaždé po transferu za 14 dní na krev a bylo jasno :-)

tak já nemám ducha, ale slabší čárku, jasně viditelnou i když slabou…horší je že začínám asi pomalu krvácet, to už není špinění :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
17.9.12 10:03

Alenka, Lilia taky myslim zakrvacela! Krome ascorutinu jeste vymackej citron tak aspon 3 ten ma v sobe i jine latky co nema ascorutin, kdyz jsem si chtela o den zkratit kramy v lete kvuli koupani, tak mi to pomohlo a kramy jsem mela 4 dny misto 5

• Citovat
  • Upravit
1111
17.9.12 10:06

Ahoj, tak já si teď vyčítám včerejší testování a to dnešní. Včera jsem tam slabou čárku viděla. Okem byla vidět na fotce už méně. Dnes ale nešla vidět skoro ani okem… jsem pitomá. Může mít vliv to, že jsem se byla asi ve tři ráno na záchodě? A test jsem pak dělala ráno v šest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
17.9.12 10:12

F-l-e-a: určitě to na to může mít vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.9.12 11:18

Alenko drzim palceee, at to tam je!! :hug:

Skritek Petra - velka gratulace, to je nadhera :)

Tak a ja mam vysledky z HP (nastesti jsem nemela Ilice! :) ) - stitna zlaza moc spatne, dokud se nesrovna, nebudou nic podnikat - ale tak nejak jsem to cekala :)
Takze vas tu budu tak 3 mesice sledovat a jen zavidet, ze uz resite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
17.9.12 11:37

@Timshel Ahoj! To nebude zas tak zlé. Špatnou štítku jsem zjistila v půli června, hned jsem se objednala na endorinologii. Tam jsem je poprosila, ať mě vezmou na kontrolu dříve než za obligátní 3 měsíce. Takže 23.8. jsem šla na kontrolu na endokrinologii, kde už byly hodnoty srovnané a od té doby jsem zase ofiko ve snažení. Jakou máš hodnotu TSH? Já měla cca 7,4 a teď mám pod 1,5. Jen mám strašně vysoké antiTPO, víc než 100násobně… Proto jdu i na imunologii, páč je možné, že je u mě i nějaká imunologický problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.9.12 11:51

@f-l-e-a :
Ja uz o sve spatne stitne zlaze vim asi tak deset let - autoimunitni hypothyreoza, rikali, ze mam leky dozivotne. Proto mne pak prekvapilo, kdyz jsem kvuli prestehovani zmenila lekare - endokrinolozka byla desne protivna ve smyslu co otravuju a ze se vlastne vubec lecit nemam, protoze hodnoty ji prijdou v poradku a ze leky brat nemusim - ale muzu jestli pry chci, ze stejne takova davka je k nicemu - no, chovala se desne, moc jsem ji to neverila, ale kdyz jsem dobrala leky, co jsem jeste mela, tak jsem tak nejak nespechala na to, abych si nasla noveho endokrinologa, zvlastkdyz cekacky jsou takove jake jsou.

No a ted mi to teda akorat potvrdili, ze jsem uz davno mela byt u jineho lekare - TSH 59.5, antiTPO nejakych 2500… celkem des :) ROvnou mi napsali padesatku euthyrox bravala jsem driv jen pulku ale to ty hodnoty byly tak nejak jako u tebe :) )

V ISCARE jsem byla u dr. Hrazdirove a je zlata, rovnou mi obvolavala endokrinologie aby zkusila poprosit, at mne pri mych hodnotach vezmou co nejdriv - a cirou nahodou pritom zjistila, ze jeji kamaradka si otevrela endokrinologii a vzhledem k tomu, ze jsou novi, maji cekacky pry tak 2-3 tydny, coz je parada :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
17.9.12 13:08

Holky, prosim vas, co jste meli IVF…Meli jste po ET par dnu neschopenku nebo dovolenou? Cetla jsem, ze doporucuji po ET 2 dny lezet. A jak je to s fyzickou namahou? Nekde jedna pani psala, ze 2 mesice nedelala ani domaci uklid a zehleni…

Alenka84 - doufam, ze krvaceni uz ustalo, mozna mas hematom jako mela Lili

• Citovat
  • Upravit
5505
17.9.12 13:13

no, ono je to tezke, ja jsem po prvnim IVF byla 2 tydny doma a pak zacala pracovat a potratila… ted, pri druhem IVF jsem pekne doma a zatim to vypada lepe nez prvne :)

@lulllu píše:
Holky, prosim vas, co jste meli IVF…Meli jste po ET par dnu neschopenku nebo dovolenou? Cetla jsem, ze doporucuji po ET 2 dny lezet. A jak je to s fyzickou namahou? Nekde jedna pani psala, ze 2 mesice nedelala ani domaci uklid a zehleni…

Příspěvek upraven 17.09.12 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.9.12 13:14
@lulllu píše:
Holky, prosim vas, co jste meli IVF…Meli jste po ET par dnu neschopenku nebo dovolenou? Cetla jsem, ze doporucuji po ET 2 dny lezet. A jak je to s fyzickou namahou? Nekde jedna pani psala, ze 2 mesice nedelala ani domaci uklid a zehleni…Alenka84 - doufam, ze krvaceni uz ustalo, mozna mas hematom jako mela Lili

je to zatím pořád na hranici mezi špiněním a krvácením, spíš to ustává…až teď mě napadlo, že když špiním, tak bych měla utroš polykat, tak to taky nevytíká tak rychle…
Jinak já neschopenku neměla, na ET jsem byla v sobotu, takže dva dny odpočinek a do práce, ale začla jsem hodně zvolna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
17.9.12 13:19

Alenko na ten test dnesni test se vykasli, je to nespolehlive, mohla jsi vcera vecer pit vic tekutin, ja bych zacla mit obavy az kdyby test byl o hodne slabsi zitra.

• Citovat
  • Upravit
859
17.9.12 13:52

@alenka84 Naaaaadhera! Potichoucku gratulujuuu!!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
17.9.12 13:54

@f-l-e-a A tobe taky moc drzim palecky at dusik zesílí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
17.9.12 13:56

@f-l-e-a A my máme dnes roční výročí svatby :) neboj to dopadne! Taky v to věřím :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.