Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak mě docela vyděsila, že z Clostilbegytu může vzniknout rakovina prsu a já ho už měla 7 cyklů.
Tak teda nevím, čím budu stimulovat.
MisTer: nebylo co.. z 9 embryí nám po prodloužené kultivaci zbyl jeden bojovníček
Ahoj holky, teď jsem na vás jen pár dní koukala a snažila se z hlavy vyhnat pozorování se a myšlenky na testování! Ve čtvrtek jsem si volala na výsledky krevních testů a dr. Jaržembovská mě potěšila, páč mi s jistotou potvrdila proběhnutou ovulaci!!! V tomto roce možná i poprvé! Snažili jsme se hezky, tak snad z toho něco bude. Zítra jsem 10DPO a chci zkusit test. Je to sice možná brzy, ale jsem jak na trní.. ale bez příznaků.. ![]()
@alenka84 NADHERA, juhuuu, je tam duch, mooooc velke gratulace, at to tak uspesne pokracuje i nadale!
@alenka84 Ahoj Alenko, dnes při testování jsem na Tě myslela, zda už jsi také testla nebo ještě vyčkáváš! Gratulace, krásná zpráva po ránu!!! Ať je vše, jak má být!
Jinak k dnešnímu mému testování.. domnívám se, že tam vidím douška, zatím tomu moc nepřikládám. Jsem 10DPO, jestli to vydržím, tak testnu 12DPO. To by (ne)měla dorazit i mrcha. Ale ve srovnání s Alenkou je ten můj opravdu dušík, tohle už je pěkný duch, či spíše slabá druhá čárka! Krása! ![]()
@f-l-e-a píše:
Jinak k dnešnímu mému testování.. domnívám se, že tam vidím douška, zatím tomu moc nepřikládám. Jsem 10DPO, jestli to vydržím, tak testnu 12DPO. To by (ne)měla dorazit i mrcha. Ale ve srovnání s Alenkou je ten můj opravdu dušík, tohle už je pěkný duch, či spíše slabá druhá čárka! Krása!
Tak dušík může ještě zesílit, 10.DPO je celkem brzo
Budu držet palce!
IVF opravdu funguje
gratuluji, doufam, ze carku taky za mesic objevim
@lulllu píše:
IVF opravdu fungujegratuluji, doufam, ze carku taky za mesic objevim
Funguje
Teď ještě jestli bylo vajíčko i spermie v pořádku a aby u mě miminko vydrželo těch dalších 8 měsíců
Tobě budu držet palce ![]()
Alenko, je to hrozne, clovek se modli, aby se vubec dopracoval k // a pak se klepe 1 trimestr, aby to v sobe udrzel a aby to bylo v poradku. Jak to tady ctu, je supr, ze to vyjde mnohokrat na 1.pokus, ale jde mi hlava kolem, kdyz ctu, ze se nektere holky chystaji na 5 IVF…No nevim…Tak se drz ![]()
@mishka123 píše:
@alenka84
gratulace![]()
já chci taky dvě čárky 25@f-l-e-a
držím palečky na //
Děkuji
Budeš mít taky //, budu držet palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.