Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1087
14.9.12 20:00

Jinak mě docela vyděsila, že z Clostilbegytu může vzniknout rakovina prsu a já ho už měla 7 cyklů. :roll: Tak teda nevím, čím budu stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
14.9.12 21:08

MisTer: nebylo co.. z 9 embryí nám po prodloužené kultivaci zbyl jeden bojovníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
15.9.12 07:06

@skritek Petra gratulace k srdíčku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
15.9.12 07:14

Ahoj holky, teď jsem na vás jen pár dní koukala a snažila se z hlavy vyhnat pozorování se a myšlenky na testování! Ve čtvrtek jsem si volala na výsledky krevních testů a dr. Jaržembovská mě potěšila, páč mi s jistotou potvrdila proběhnutou ovulaci!!! V tomto roce možná i poprvé! Snažili jsme se hezky, tak snad z toho něco bude. Zítra jsem 10DPO a chci zkusit test. Je to sice možná brzy, ale jsem jak na trní.. ale bez příznaků.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
16.9.12 07:53

Ahoj holky, tak tohle jsem objevila dnes ráno :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
16.9.12 08:22

@alenka84 NADHERA, juhuuu, je tam duch, mooooc velke gratulace, at to tak uspesne pokracuje i nadale!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
16.9.12 08:25

@alenka84 Ahoj Alenko, dnes při testování jsem na Tě myslela, zda už jsi také testla nebo ještě vyčkáváš! Gratulace, krásná zpráva po ránu!!! Ať je vše, jak má být!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
16.9.12 08:29

Jinak k dnešnímu mému testování.. domnívám se, že tam vidím douška, zatím tomu moc nepřikládám. Jsem 10DPO, jestli to vydržím, tak testnu 12DPO. To by (ne)měla dorazit i mrcha. Ale ve srovnání s Alenkou je ten můj opravdu dušík, tohle už je pěkný duch, či spíše slabá druhá čárka! Krása! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
16.9.12 08:31

Díky holky :hug: Mám radost a zároveň hrozný strach…asi to znáte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
16.9.12 08:32
@f-l-e-a píše:
Jinak k dnešnímu mému testování.. domnívám se, že tam vidím douška, zatím tomu moc nepřikládám. Jsem 10DPO, jestli to vydržím, tak testnu 12DPO. To by (ne)měla dorazit i mrcha. Ale ve srovnání s Alenkou je ten můj opravdu dušík, tohle už je pěkný duch, či spíše slabá druhá čárka! Krása! :potlesk:

Tak dušík může ještě zesílit, 10.DPO je celkem brzo ;) Budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
16.9.12 08:49

IVF opravdu funguje :D gratuluji, doufam, ze carku taky za mesic objevim

• Citovat
  • Upravit
19131
16.9.12 08:54
@lulllu píše:
IVF opravdu funguje :D gratuluji, doufam, ze carku taky za mesic objevim

Funguje :mrgreen: Teď ještě jestli bylo vajíčko i spermie v pořádku a aby u mě miminko vydrželo těch dalších 8 měsíců :think: Tobě budu držet palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
16.9.12 09:01

Alenko, je to hrozne, clovek se modli, aby se vubec dopracoval k // a pak se klepe 1 trimestr, aby to v sobe udrzel a aby to bylo v poradku. Jak to tady ctu, je supr, ze to vyjde mnohokrat na 1.pokus, ale jde mi hlava kolem, kdyz ctu, ze se nektere holky chystaji na 5 IVF…No nevim…Tak se drz :)

• Citovat
  • Upravit
9693
16.9.12 09:03

@alenka84
gratulace :potlesk: :dance:
já chci taky dvě čárky 25 :D

@f-l-e-a
držím palečky na // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
16.9.12 09:08
@mishka123 píše:
@alenka84
gratulace :potlesk: :dance:
já chci taky dvě čárky 25 :D@f-l-e-a
držím palečky na // :)

Děkuji ;) Budeš mít taky //, budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.