Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulllu píše:
Alenka84 - zitra by tam mohl byt uz dusik
možná to zkusím, uvidím jak se na to budu cítit ![]()
@skritek Petra
já se totiž bojím dalšího potratu a chci, aby ještě přítel šel na genetiku.
@Paja01 my jsme meli taky po potratu, tak oni nam prave delali nejaka geneticka vysetreni, ja mysli, ze kdyz se zeptas, reknes, ze mas po ZT, oni ti sami neco doporuci a poradi, neboj ![]()
@skritek Petra - gratulace k srdíčku!!!
@Paja01 - neboj, oni ti poradí a zváží, určotě, když řekneš, že jsi po ZT, tak by mohli navrhnout genetiku…
@lilia81 @skritek Petra
já už genetiku mám za sebou, ale myslela jsem, že by šel i přítel, tak uvidíme. ![]()
@Paja01 jasneze, urcite by vam obema meli udelat ty testy, no uvidis, oni ti proste poradi!
Paja01: nás to s ISCI 10ti vajíček vyšlo na 16tis bez zamražování a bez léků - ty léky tak odhadem 2tis
Tak jsem byla v Iscare, ale Jaržembovská prý musela odejít, tak nás přijala Turková a byla jsem příjemně překvapená. Všechno nám paní doktorka vysvětlila a dokonce se i chvilkama usmála
Sice úspěch z IUI je jen 12%, ale jdeme do toho.
Paji IUI je vícemeně stejné jako, když se snažíte doma, ale já jsem taky v očekávání, že to fakt pomůže:). Držím palce.
@Paja01 - Turková není špatná, vypadá drsně, ale umí být milá…
@Paja01 já tomu IUI taky věřím, a za ten pokus to stojí
tak jste se dohodli?:-)
@terulilinka
Zkusíme tak 2× IUI a když se nepovede, tak v lednu IVF. Ještě musím na hormonální profil a na kontrolu ovulace, která určitě bez podpůrných hormonů stejnak nebude. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.