Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@terulilinka
to bude v pohodě
hlavně se uvolni až tam budeš ležet ![]()
Holky, tak mám po.. A jsem z toho takova nesva.. Ten Ilic je fakt nesympatickej, vůbec mi nesedl.. Hlavne jsem vůbec nerozumnela tomu co říkal! Prvně ze se nám zlepšil spermiogram.. Tak jsem se radovala, ze mám doma jeste vetsiho kance
protože spermiogram máme dle sestřiček a jarzembovsky výborný! Pak najednou obrátil, ze je to vlastne horší.. Pak zas, ze je to dobry.. Pak zas ze je to na hraně, ale mělo by to jít prirozene, a pak mi řekl, ze by jsme měli zkusit IVF! No chápete to???:-O fakt jsem z toho takova nesva ![]()
Tak Ilice jsem ještě nezažila, ale neboj určitě to tam dal správně. Spermiogram se může hodně měnit, taky jsme ho měli jednou dobrej a teď 2× nic moc můžou to být nervy starosti to vše ovlivní!!!
@terulilinka
určo to dobře dopadne. Hlavně, že už to máš za sebou
teď budeme čekat spolu na testík ![]()
Jinak v tomhle Iliče poznávám… jste v pořádku, nejste v pořádku a vlastně jste v pořádku a vlastně ne neovolujete a máte cystu a musíte na punkci
![]()
pak na manžu… nelžete mi, že nemáte spermie… když mu manža jasně řekl, že byl na vyšetření a nejde to… tak mu řekl, že mu nevěří a poslal ho na spermio a když viděl, že azoospermie tak no tak to máte asi pravdu, že jste byl na vyšetření ![]()
@terulilinka holka, ja bych to jeste prodiskutovala s nejakym jinym doktorem tam… ja tam mam rada opravdu vsechny doktory, zazila jsem snad vsechny, ale jediny, koho nemusim, tak je prave ten Ilic, je to takovy sedlak protivny. Primar me chtel k nemu kvuli necemu objednat, ale ja jsem kricela, ze ho fakt ne a naprosto to respektoval, takze asi taky chapal, takze bych si opravdu rekla na recepci, ze Ilice nechci a radeji si zasla na konzultaci jeste k nekomu jinemu.
@MisTer @mishka123 @skritek Petra @lilia81 @Luca89
Holky, moc děkuju! ještě ted se z toho vzpamatovávám
ale volala jsem pro jistitu ještě sestřičkám a ty mi řekli jak dopadl ten spermiogram.. zhoršil se
6mil. pohyblivých.. tak snad to vyjde ![]()
@mishka123 my budem vždycky na stejno
![]()
Už nikdy k němu nechci
fakt jak mluvil, jak nehnul ani brvou.. no děsný… Aspon že už to máme obě za sebou a ted si budem jen užívat ![]()
@terulilinka muj zazitek s Iljicem byt fakt taky negativni. Lezim na sale, 30cm jehlu v brise, primar odsava vodu, ja v bolestech, kde se nesmim hnout at ja ani primar, kdyz drzi tu jehlu, aby bolest nebyla vetsi a Iljic koukal, co Hulvert dela, nacez, ten pitomec, se mi opre o nohu, jak kdybych byla pytel slamy celou vahou tela, cely sa na me „vyvalil“, fakt jak takovy sedlak na devecku, tak jsem ho „hezky“ poprosila, jestli by se o me prestal opirat, ze mam problem udrzet se a nehybat, kdyz on je na me svaleny… tak tedy uhnul - primar ho schadil pohledem… po 5 min porad pri odsavani vody najednou Iljic ruce na mem brise (mela jsem tam 6l) a zacal prohmatavat s otazkou - tady to boli? - no ja myslela, ze ho fakt kopnu, nemit ty nohy pripoutane. Pitomec, jasne ze to boli, kdyz mas bricho jako beton plny vody cele bolave. No magor proste, takze k nemu nikdy… navic jeho komunikace je takova podivna proste, takovy podivyn ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.