Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
11.9.12 17:03

@Luca89
tak to mě mrzím, že máš takovýhle zážitek s Jaržembovskou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.9.12 17:06

@mishka123 taky mě to zamrzelo, kor po tom, co jsem tu na ní četla docela dobré informace, nicméně, to se občas stane, třeba jen neměla svůj den nebo toho měla moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
11.9.12 17:10

@Luca89
jo jo já si taky myslím, že třeba toho měla moc… :? Turková je skvělá a to jsem se zase bála já, když jsem četla ohlasy na ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
11.9.12 17:20

@Luca89 - tak to mě mrzí, nepřišla ze sálu nebo tak? jako já ji za celou dobu nezažila zlou nebo naštvanou, vždy jen usměvavou a plnou pochopení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
11.9.12 17:28

Já Turkovou měla jen na IUI ale Jaržembovskou na kontroly a pro mě je božská, třeba fakt špatnej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
11.9.12 17:32

Mě taky přišla super Jaržembovská a i Turková…
Ona toho měla dnes moc… jak jsme tam byli tak plná čekárna lidí… a třeba předtím byla na sále :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
11.9.12 17:59
@Luca89 píše:
Ahojik teda dneska mám zážitek, nejprve mě vzala paní doktorka Jaržembovská a ta mi teda vubec nesedla, mluvila hrozně rychle, skoro mě seřvala, proč tam dneska jdu a pak mě poslala k paní doktorce Turkové, ke které jsem chodila doposud. Turková mi teda přijde mnohem lepší, vždy mi vše vysvětlí a je moc milá, ale ta Jaržembovská mi přišla strašně protivná.

S přítelem k ní jdeme v pátek, tak snad na nás bude hodná a tohle by mě taky mrzelo, když tady čtu samou chválu. No ale jsme jenom lidi a každý den nemůže být happy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
11.9.12 18:02
@Luca89 píše:
Ahojik teda dneska mám zážitek, nejprve mě vzala paní doktorka Jaržembovská a ta mi teda vubec nesedla, mluvila hrozně rychle, skoro mě seřvala, proč tam dneska jdu a pak mě poslala k paní doktorce Turkové, ke které jsem chodila doposud. Turková mi teda přijde mnohem lepší, vždy mi vše vysvětlí a je moc milá, ale ta Jaržembovská mi přišla strašně protivná.

S přítelem k ní jdeme v pátek, tak snad na nás bude hodná a tohle by mě taky mrzelo, když tady čtu samou chválu. No ale jsme jenom lidi a každý den nemůže být happy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.9.12 18:56

Ahoj holky, mám dotaz, už mám po nezdařeném IUI a čeká mě IVF, kolik to dohromody stálo? Já vím, že jsou ceníky, ale já se v tom nějak nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.9.12 19:16

@lilia81 nn, ale měla hodinu a půl skluz a já měla jít spárvně k Turkové, tak možná jí naobjednali moc lidí a chudák to pak nestíhala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.9.12 19:17

@mishka123 jj taky jsem se bála, ale ted jsem s ní moc spokojena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.9.12 19:18

@Paja01 snad to bude dobré, dneska tam měla i dost pacientek a přede mnou bohužel jednum která tam měla nějaký kecy a kvlli ní musela nejprve vyhodit jednu z ordinace, ošetřit tuhle megeru a pak vzít znova tu paní…tak možná i to udělalo své…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
11.9.12 21:06

@mishka123 Jojo zítra! Prave jsem si pichla ovitrelle, tak snad dobře :-D

@Timshel Neboj, rano to jde rychle, kolem toho poledne uz je to horší.. A ten včerejší den byl extrém, i Jarzembovska mi říkala ze toho je moc.. Asi jak tam byl primář :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
11.9.12 21:07

@Timshel A ta kolegyně.. Dnes jsem měla podobný rozhovor s tou moji :-/ at si mysli co chtěj! My aspon máme dobry pocit, ze proto něco děláme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
11.9.12 21:50

@terulilinka držím pěsti na zítřejší IUI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.