Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mishka vyteklo???Vždyt to stříknout až do čípku mě se to teda ještě nestalo nikdy sem neměla ani kapku je fakt, že sem sešla to patro dolu a lehla pak v autě cestou domů.
@MisTer
jj
ale to mohla být i ta kapalina v čem jsou
nebo ne?
@MisTer
děkuju
a já držím palce na 19. ![]()
tak už fakt mizím nebo se nevykoupu ![]()
19. bude teprv kontrola folíků:) ale jdu asi brzy 9dc jenže já pak zbytek týdne nemůžu kvůli práci, tak snad se nějak tam dohodneme!
@mishka123 píše:
Ahojík holky![]()
tak dnes 2. IUI
![]()
@terulilinka
Ilič je no nevím já na první konzultaci jsem se leklapak už jsme si nějak přišli do noty a byl v pohodě… on je takovej trochu nevím vůbec se neusměje (snad jednou za asi 10 konzultací s ním)… ale jinak si myslím, že je v pohodě
jen já už k němu moc nechci
Moc držím palečky, ať to tentokrát vyjde ![]()
@Timshel moc děkuju!!! ![]()
v kolik jsi tam včera byla? třeba jsme se viděli a nevíme o tom ![]()
tak držím palce!!
@mishka123 no já si taky myslím, že to může vytéct
držím palce!!!
Tak jsem tu ![]()
paní doktorka Turková je fakt super ![]()
dokonce mě nechala i ležet po tom a už to ze mě neteče
![]()
a mám dobrý pocit ![]()
testíky jsem nekoupila raději a koupím, až to bude aktuální ![]()
@terulilinka píše:
@Timshel moc děkuju!!!
v kolik jsi tam včera byla? třeba jsme se viděli a nevíme o tom
tak držím palce!!
Ja tam byla odhadem tak 8:30-8:45
Kdy ty? ![]()
@mishka123 supeeer! tak teď už jen držím palečky at to vyjde!!
@Timshel tak to nic
byla jsem objednaná na 11h a dostala se na řadu až o půl 1 ![]()
@terulilinka píše:@Timshel tak to nicbyla jsem objednaná na 11h a dostala se na řadu až o půl 1
Uhm, nedes mne, takove cekacky? Ja minim v praci tajit kam chodim (delam v tymu chlapu a jedne kolegyne co ma nazor, ze kdyz to nejde, tak to nejde a ma se to nechat na prirode) - s hodinou a pul zpozdeni se mne zacnou ptat hodne brzo ![]()
@Timshel
jaj tak tyhle názory jsou fakt nechápu to, že když to nejde tak se to má nechat na přírodě a to má být člověk bez mimi podle těch lidí
![]()
Ahojik teda dneska mám zážitek, nejprve mě vzala paní doktorka Jaržembovská a ta mi teda vubec nesedla, mluvila hrozně rychle, skoro mě seřvala, proč tam dneska jdu a pak mě poslala k paní doktorce Turkové, ke které jsem chodila doposud. Turková mi teda přijde mnohem lepší, vždy mi vše vysvětlí a je moc milá, ale ta Jaržembovská mi přišla strašně protivná.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.