Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mishka: ach jo, koukám, že si taky uživate
přítel nevím, jak na tom je, ale nějaký spermijky má a výsledky ze spermio se dozvíme příští týden.
Mishka: teď koukám, že máte za sebou několikátý IUI a o IVF neuvažujete?
Mishka: teď koukám, že máte za sebou několikátý IUI a o IVF neuvažujete?
Mishka: teď koukám, že máte za sebou IUI a o IVF neuvažujete?
Příspěvek upraven 07.09.12 v 17:34
@Paja01
teď jdu na 2.IUI no jelikož jsem co se týče vyšetření na tom dobře a i doktorka mi řekla, že vzhledem k tomu, že jsem ještě mladá a jsem v pořádku tak by zkusila 3 pokusy IUI a pak až IVF… je pravda, že ty zmražení spermoníci na tom nebudou asi tak dobře… ale když je to od dárce tak snad vědí co dělají ![]()
tak asi až příští rok IVF ![]()
Mishka: taky chceme nechat IVF na příští rok. Jen jsem zvědavá, co na mě ještě doktoři výštrachají. Jestli se mužů zeptat, kolik stojí darovaní spermií?
Mishka: taky chceme nechat IVF na příští rok. Jen jsem zvědavá, co na mě ještě doktoři výštrachají. Jestli se mužů zeptat, kolik stojí darovaní spermií?
@Paja01
2500 ![]()
což není tak moc…
držím palečky, ať už je vše v pořádku ![]()
@mishka123 píše:tak to není tak hrozný. Už už máte další IUI za pár, tak držím moc palečky
@Paja01
2500
což není tak moc…
držím palečky, ať už je vše v pořádku
Tak opak, mám vysoké AMH, no taky nic moc, ale aspon, že vajíčka jsou no…Jinak všem drzim palce at maji dve // ![]()
@Paja01
v pohodě
přečtu to ![]()
děkuji snad vám taky brzo naplánují IUI? ![]()
@Luca89
tak super tak držím palečky ![]()
@Luca89
já jdu v úterý na 2. IUI tak jsem zvědavá jestli bude úspěšné nebo ne… ale už se nebudu kontrolovat jako při prvním ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.