Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 jo, dekuji, no ja jsem ted 5+0, ale porad me sleduji kvuli tomu hyperstimulaku, tak povidali drive, ze je mozne, ze si me tam nechaji dele, no moc se tesim, az bude mit ta nase fazolka srdecni akci, to mi spadne zase dalsi kamen ze srdce ![]()
@skritek Petra to ti naši dva lumpící mi nejdřív dali pěkně zabrat v noci na úterý sem šíleně krvácela tak sem si řekla že je vše ztracené a ráno sem hned fofrovala do Iscare a tam mi na UZ dr Jaržembovská řekla že jsou dva a hned byli vidět i srdíčka a to krvácení prý způsobilo to jak si tam dělají místečko ta mi prý praskla nějaká cévka…
@dolcevitav no, tomu verim teda, to bych se samozrejme taky poradne vystrasila a pousteli te tedy ve kterem tydnu… ah, pardon, uz to vidim, 6+5, super, tak fakt velke gratulace a at se pekne drzi bobanci dalsich nejmene 7 mesicu!!! ![]()
@skritek Petra děkuji mooc a tbě držíme palce všichni 3 at ti to dobře dopadne ![]()
@dolcevitav joj, to to je od vas vsech 3 pekne
… dekuji moc, ja dam urcite vedet zase po dalsi kontrole, tu mam v pondeli, ja jen ted doufam, ze se bude ten hyperstimulak uklidnovat a krev dopadne zase lepe ![]()
Holky já špinila nebo lehce krvácela snad každý týden až do 9 týdne, teď už mám klid… takže to se fakt nic většinou neděje, pokud je ta krev světlá nebo hnědé špinění…
@lilia81 ja zase poprve takhle zacala „spinit“ a myslela si, ze to nic neni a to uz jsem potracela
… takze ja osobne bych se vyplasila hned, ikdyz vim, ze je mozne, ze to praskne cevka nebo je to krvacejici hematom, ono je to tezke, clovek se boji porad vseho, zejo
… a neprestane to asi fakt NIKDY ![]()
@skritek Petra - je to hrozné, nejdřív se bojíš, aby se chytlo, pak krvácení, apk aby bylo srdíčko, pak aby vydrželo, pak aby byl v pořádku NT, pak abys to dotáhla dál do toho 25. týdne, pak abys to dotáhla do 36 týdne, pak se začneš děsit porodu, aby nebylo KP nebo nemělo pupečník kolem hlavičky (to já se nebojím, náš malej je línej jak veš po rodičích), pak abys přežila porod, pak aby nepřestalo dýchat a pak to jde dál a dál…
@lilia81 presne tak
… proste se staneme rodici a bojime se a bojime se a bojime se cely zivot ![]()
@alenka84 tak budu doufat, že bude pořádně velkej ![]()
@Luca89 děkuju! držím palce at ta máš taky nějakýho pořádnýho folíka! ![]()
@f-l-e-a já taky vůbec nevím jak to tam je
ale taky tam chci být tak lehce po 7hodině.
@mishka123 nebuď nervozní!
držím palečky, pak napiš jak jsi dopadla!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.