Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulllu píše:
Alenka84 - jak vypada vyvoj? Drzim palce
Tak teď jsem tam volala, z 8 je 6 ukázkových a dvě pomalejší, mám dokonce jedno desetibuněčné, zatím to vypadá moc dobře
ET asi v sobotu, ale ještě si budu volat zítra ráno
@alenka84 gratulace, to zni paradne, takze transfer sobota, super… rikas asi, jeste si budes zitra volat? nam uz je nechali v patek spinkat a nevytahovali je z inkubatoru a az v sobotu pri transferu jsem se dozvedela kolik ze jich to zvlado do soboty… a uz teda vis, budete zavadet dve nebo jedno?
@skritek Petra píše:
@alenka84 gratulace, to zni paradne, takze transfer sobota, super… rikas asi, jeste si budes zitra volat? nam uz je nechali v patek spinkat a nevytahovali je z inkubatoru a az v sobotu pri transferu jsem se dozvedela kolik ze jich to zvlado do soboty… a uz teda vis, budete zavadet dve nebo jedno?
Prý že na to jen rychle mrknou jestli není nějaké hodně napřed, to bych pak šla hned v pátek
Jinak zatím furt chci zavést jen jedno, ale váhám, asi podle kvality, když by byly horší, dám dvě, když budou tak pěkná jako doteď, dám jedno ![]()
@alenka84 aaaaaha, vidis, tak tfuj tfuj tfuj, at to dobre dopadne!! ![]()
@skritek Petra píše:
@alenka84 aaaaaha, vidis, tak tfuj tfuj tfuj, at to dobre dopadne!!
děkuju, budu nervózní až do soboty ![]()
@alenka84 pockej teprve, jak budes nervozni dalsich 14, kdy budes cekat na moznost testovani ![]()
@skritek Petra píše:
@alenka84 pockej teprve, jak budes nervozni dalsich 14, kdy budes cekat na moznost testovani
a pak na srdíčko, pak na NT screening, pak na porod.....to už nebude mít konce ![]()
Jinak s tím bodáním je fakt, že cetrotide v pohodě, když už je to namíchané, ale k tomu jsem měla meropur a to byl na začátku děs. Mít dvě jehly, jednu koňskou na odsátí lahvičky, pak to přesouvat z lahvičky do lahvičky, když jsem měla 1 flakon a 3 prášky, pak vyměnit jehlu…jsem si připadala jak chemik nebo drogově závislý…
@Yasmi Tys'mela Cetrotide uz namichany??? To je mi novinka, to ja ne, prave jsem si to michala presne tak, jak popisujes u toho Meropuru (ten ja neznam), nepopletla sis'to? ![]()
@Yasmi píše:
Jinak s tím bodáním je fakt, že cetrotide v pohodě, když už je to namíchané, ale k tomu jsem měla meropur a to byl na začátku děs. Mít dvě jehly, jednu koňskou na odsátí lahvičky, pak to přesouvat z lahvičky do lahvičky, když jsem měla 1 flakon a 3 prášky, pak vyměnit jehlu…jsem si připadala jak chemik nebo drogově závislý…
Já míchala všechno, i Cetrotide, i Merional, i Pregnyl…vzhledem k tomu, že pracuju jako chemik, tak mi to ani nepřišlo
Ale jako feťák sjem si občas připadala taky, jednou jsem si musela píchat v autě na parkovišti u Globusu a nějakej pán dost divně koukal ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Alenka84 - jak vypada vyvoj? Drzim palce