Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak už jsem doma. Byla tam Turková a na IUI mám taky Turkovou dnes měla dobrou náladu
takže pohoda. Akorát jsem tam prý byla brzo… Takže IUI v úterý
a říkala, že vzhledem k mému věku a tomu, že jsem v pořádku by zkusila 3 IUI a pak až IVFko
![]()
@mishka123 super, taky jdu k Turkové, tak snad i mě potěší dneska…jdu na kontrolu folíků,…snad ten jeden vyrostl, v úterý měl 1cm
@mishka123 jakto, že to víš už teď kdy IUI? když jsi byla brzo?:-) kolik folik?:-)
Ahoj holky,
tak dnes jsem byla u Dr. a z genetických testů mi našli mutaci C677T genu MTHFR. Tak jsem z toho docela vykulená, tak zkusím juknout net a něco o tom ještě najít. Budu mít v těhotenství větší riziko rozštěpu páteře, tak snad jednou donosím zdravé miminko. ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jak je to v Iscare s objednáváním? Chtěla bych chodit jen k paní doktorce Jaržembovské.
@Paja01 tak se k ni vzdy objednej
… ona je tam kazdy den - pokud nema dovcu. Nejde to ze dne na den, protoze je hodne vytizena, takze je lepsi se objednavat jakmile z kontroly odchazis, tak se objednat hend na priste ![]()
@skritek Petra
jo tak je fajn, protože můj Dr. mě docela straší, že budu mít každou návštěvu jiného doktora a to já nechci. Jinak gratuluji k úspěšnému IVF ![]()
@Paja01 při objednání vždycky řekni, že chceš k ní
taky to tak dělám ![]()
@terulilinka
no mi Turková řekla, že úterý… a folík měl 12mm
mě to přijde hrozně uspěchaný a to první IUI mi přišlo, že bylo až po OVU… zase přemýšlím nad blbostma ![]()
@Paja01
to mě moc mrzí ![]()
@Paja01 no, ja to tak mela, pri kazde kontrole jineho doktora a ani mi to neprislo, ale jakmile jsem se stala „specialnim“ pripadem kvuli hyperstimulacnimu syndromu, tak jsem od te doby jen bud u primare Hulverta nebo prave u Jarzembovske ![]()
@mishka123
prý to taková tragédie není, mám v papírech napsáno, že mám formu zvýšené riziko genetické mutace než je u běžné populace a ještě je pak těžší forma. To bych se divila, že by mi nic nenašli. To moje tělo mě stále překvapuje ![]()
@Paja01 to bude dobrý! pokud to nemáš tak strašný, tak se to určitě nějak dá řešit ne?
@mishka123 tak to do úterka krásně naroste! piješ kontryhel? a nepřemýšlej zbytečně ![]()
třeba se tam v út potkáme ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.