Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
5.9.12 13:10
@lulllu píše:
A jak jsi to zvladala? je ta jehla od certrotide hodne dlouha? pry se to musi nejak ze sikma ci co…

Mně bylo řečeno právě kolmo, všechny injekce :think: Má asi centrimetr a půl, ale je tenoučká…jde jen o to překonat ten strach do sebe bodnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
5.9.12 13:11

A ten certrotide se picha asi kolik dnu? Diky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19131
5.9.12 13:31
@lulllu píše:
A ten certrotide se picha asi kolik dnu? Diky :mrgreen:

Já píchala jen dvakrát, ale to záleží jak budeš reagovat na stimulace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
5.9.12 13:59

Ja jsem pichala Gonal kolmo, tam je jehlicka kratka a tenka, ale Cetrotide rozhodne na sikmo, to by kolmo snad ani neslo, tam je ta jehla podstatne delsi a tlustsi, takze hezky na sikmo, pujde to, uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.9.12 14:25
@skritek Petra píše:
Ja jsem pichala Gonal kolmo, tam je jehlicka kratka a tenka, ale Cetrotide rozhodne na sikmo, to by kolmo snad ani neslo, tam je ta jehla podstatne delsi a tlustsi, takze hezky na sikmo, pujde to, uvidis :)

Aha, tak mně přišla stejně dlouhá jak u Merionalu a ten jsem měla určitě píchat kolmo :think: Ale podle mě je to skoro jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
5.9.12 14:26

@alenka84 to vis, ze jo… dulezite je, ze to jde pod kuzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
5.9.12 14:29

Ano presne, Gonal ma tu jehlu kratkou a certrotide delsi, cetla jsem nekde, ze prave certrotide ma jit na sikmo, mam obavu abych to pichla spravne z Gonalu strach nemam vubec

• Citovat
  • Upravit
5505
5.9.12 14:32
@lulllu píše:
Ano presne, Gonal ma tu jehlu kratkou a certrotide delsi, cetla jsem nekde, ze prave certrotide ma jit na sikmo, mam obavu abych to pichla spravne z Gonalu strach nemam vubec

neboj nic, jak rikam, ja jsem pichala Cetrotide na sikmo a slo to krasne, takze to urcite zvladnes!.. kdy zacinas stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
5.9.12 15:50

Zacnu 25-26 zari stimulovat, uz se toho nemuzu dockat…

• Citovat
  • Upravit
5505
5.9.12 18:34
@lulllu píše:
Zacnu 25-26 zari stimulovat, uz se toho nemuzu dockat…

tak to uz je za par, tak hodne stesti!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
6.9.12 07:26

Ahoj, tak v úterý ráno jsem byla na UTZ na kontrolu folíků.. mám radost, poprvé tam něco aspoň trošku slušného vyrostlo, na jedné straně 19mm a na druhé 17mm, plus tedy malá cysta 27mm :? sliznice je prý slušná - 6mm.. mě se tedy zdá nic moc, ale vzhledem k tomu, že normálně jsem mívala i 3mm, tak je to asi fakt pokrok. Jen jsem nedostala žádný utrouš… Ještě jeden den mi paní dr. doporučila počkat s píchnutím pregnylu, asi aby to trošku dorostlo Takže včera ráno jsem si píchla pregnyl a dnes večer jsem v očekávání ovu! :) Máme teď domácí snažení a moc doufám, že by to mohlo vyjít. Ale protože i po pregnylu u mě předtím pravděpodobně k ovu nedošlo a naopak se mi udělaly další cysty, tak jdu příští středu na odběr progesteronu, podle jeho výše se ovu prý potvrdí. Už aby to bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.9.12 08:00
@f-l-e-a píše:
Ahoj, tak v úterý ráno jsem byla na UTZ na kontrolu folíků.. mám radost, poprvé tam něco aspoň trošku slušného vyrostlo, na jedné straně 19mm a na druhé 17mm, plus tedy malá cysta 27mm :? sliznice je prý slušná - 6mm.. mě se tedy zdá nic moc, ale vzhledem k tomu, že normálně jsem mívala i 3mm, tak je to asi fakt pokrok. Jen jsem nedostala žádný utrouš… Ještě jeden den mi paní dr. doporučila počkat s píchnutím pregnylu, asi aby to trošku dorostlo Takže včera ráno jsem si píchla pregnyl a dnes večer jsem v očekávání ovu! :) Máme teď domácí snažení a moc doufám, že by to mohlo vyjít. Ale protože i po pregnylu u mě předtím pravděpodobně k ovu nedošlo a naopak se mi udělaly další cysty, tak jdu příští středu na odběr progesteronu, podle jeho výše se ovu prý potvrdí. Už aby to bylo!

Držím palce, ať domácí snažení vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
6.9.12 08:22

Krásný folíci tak by to mohlo stačit i na domácí snažení držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.9.12 09:14

@f-l-e-a - asi proto si neodstala utrouš, aby zjistili vlastní progeteron, ale krásní folíci! budu držet palečky! se sliznicí 6mm si nedělej starosti, ajk dorůstají folíci, tak ona ještě roste a pak i díky vlastnímu progesteronu… každopádně sice v CAR chtějí pro IVF sliznici 8mm, ale ve vejcovodech není žádná a taky se tam vajíčko umí uchytit, takže 6mm je krása! prostě jsou ženy, co to do 8mm nedotáhnou ani omylem a ty, co maj 12mm… já jsem zářným příkladem IVF s 7mm sliznicí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.9.12 09:39
@lilia81 píše:
@f-l-e-a - asi proto si neodstala utrouš, aby zjistili vlastní progeteron, ale krásní folíci! budu držet palečky! se sliznicí 6mm si nedělej starosti, ajk dorůstají folíci, tak ona ještě roste a pak i díky vlastnímu progesteronu… každopádně sice v CAR chtějí pro IVF sliznici 8mm, ale ve vejcovodech není žádná a taky se tam vajíčko umí uchytit, takže 6mm je krása! prostě jsou ženy, co to do 8mm nedotáhnou ani omylem a ty, co maj 12mm… já jsem zářným příkladem IVF s 7mm sliznicí ;)

Tak já měla tenhle měsíc dva dny před OPU rekordních 10 mm :mrgreen: Ale to bylo tou stimulací, tolik jsem v životě neměla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.