Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
4.9.12 09:25

Jinak zavádět chci jen jedno, zbytek zamrazit. Potom při případném KETu bych zaváděla asi dvě, pokud bude dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.9.12 09:25

@alenka84 - držím moc moc plaečky, ať to všechno krásně vyjde!!! a nebooooj, oni třeba ještě neměli všechna ostatní embryjka, tak třeba jich bude 10! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
4.9.12 09:26

@alenka84 zadny problem, dej pak vedet a drzim palec na dobre vysledky z laborky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
4.9.12 09:28

Holky, prosim vas, pri vstupni prohlidce vam delali automaticky taky protilatky proti spermiim a vajicku?

• Citovat
  • Upravit
5505
4.9.12 09:31
@lulllu píše:
Holky, prosim vas, pri vstupni prohlidce vam delali automaticky taky protilatky proti spermiim a vajicku?

ne, nedelali, to se dela az, kdyz je prvni pokus treba neuspesny - nebo se potrati, tak pak myslim… ale mozna, pokud si o to sama zazadas, tak by mohli byt vstricni tomu ty testy udelat, ale jak rikam, vetsinou to neni hned -napoprve-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.9.12 09:36
@lilia81 píše:
@alenka84 - držím moc moc plaečky, ať to všechno krásně vyjde!!! a nebooooj, oni třeba ještě neměli všechna ostatní embryjka, tak třeba jich bude 10! ;)

Tak 8 je krásných, to ještě od včera vím, že ze 13 bylo 10 zralých, ale zkusili píchnout všech 13, takže myslím, že úspěšnost dobrá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
4.9.12 09:38

@alenka84 no to je frajerina, krasa! gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
4.9.12 17:18

Ahojky, pár dní jsem tu nebyla, abych se moc nestresovala, dneska jsem byla na UZ a prý jeden folík možná doroste, v pátek kontrola a pokud to půjde dobře, tak buď IUI a nebo zkoušet doma :-) nevíte za kolik dní by to IUI bylo? Jéé já doufám, že vše dopadne…:) a co vy holky?? jak pokračujete?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
5.9.12 10:06

Lilia81 - jak se mas? Alenka84 - jak pokracuje vyvoj? Drzim vse palce!

• Citovat
  • Upravit
19131
5.9.12 10:08
@lulllu píše:
Lilia81 - jak se mas? Alenka84 - jak pokracuje vyvoj? Drzim vse palce!

Budu volat až zítra, nekontrolují to každý den, nedělá jim to dobře (těm vajíčkům) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
5.9.12 10:10

Aha vlastne jo, dneska je teprve streda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19131
5.9.12 10:14
@lulllu píše:
Aha vlastne jo, dneska je teprve streda :mrgreen:

No taky mi to nějak neutíká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
5.9.12 10:35

Supr je, ze to mas za sebou me to ceka za 3 tydny  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15290
5.9.12 10:39

@lullu - mám se fajn, akorát jsem díky UTZ v metříku nějak přeskočila tejden… tak jsem z toho celá nesvá ;) ale už se těším na dny marianne :-P budu nakupovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
5.9.12 10:41

Lili tak to jsi v 13 tydnu? Je supr, ze screening dopadl dobre!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.