Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mishka123 No me prave psala 12Dc, tak snad to neni pozde a bude se moct udělat iui
ale kdyby se ne zeptala? Tak není blby kdyz si o to řeknu?:)
Ale Joo, uz je mu asi lip, bohužel je ted pracovně pryč, a pak ještě bude
takže ani toho snažení moc nebude, tak si říkám ze je lepší to iui zkusit…
Ahojky, tak zítra poprvé do iscare, doufám, že mi tam nabídnou jiné řešení, než v Gennetu, četla jsem si totiž, že holky s mými problémy to řešily úspěšně i jinak než IVM!
@lilia81 píše:
@Paja01 popovídají si s vámi, jaká máte vyšetření, problémy, rodinné choroby u vás obou, představí vám centrum, co vše dělají, pokud budeš mít před ovu, tak tě zkoukne na uTZ. partner by měl být s min. 3 dnní abstinencí kvůli spermiu, vemou mu krev. Jinak dle DC vezmou krev tobě na HP a pohlavní choroby nebo tam pak na kontrolní HP dojdš 2-5 dc. domluvíte se, co vám doporučí a dál ohledně IUI.
Tak je super, že se zase bude něco dít. Upřímně na domácí snažení a nějaký hlidání ovu nemám už nervy, protože jsem ji stejnak vetšinou neměla. Tak snad přítel spermiogram v ten den dá, když půjde do oné místnosti. Myslíš, že spermiogram z dubna by jim nestačil? My jsem ty potvůrky vezli z domova, ale pak jsem otěhotnéla a o výsledky jsme se nezajímali.
@Paja01 píše:
Tak je super, že se zase bude něco dít. Upřímně na domácí snažení a nějaký hlidání ovu nemám už nervy, protože jsem ji stejnak vetšinou neměla. Tak snad přítel spermiogram v ten den dá, když půjde do oné místnosti. Myslíš, že spermiogram z dubna by jim nestačil? My jsem ty potvůrky vezli z domova, ale pak jsem otěhotnéla a o výsledky jsme se nezajímali.
@f-l-e-a Koukám do popisku, ty jdes 20.9. Na imunologii? Do imumedu? Já totiž taky ![]()
My jsme byli 11 dc a bylo to teda o fous stihli jsem to jen tak tak a v říjnu či v listopadu se nám narodí to naše dvojté štěstí ![]()
@terulilinka jj, myslím, že to je imumed.. chtěla jsem dřív, ale bylo plno. Taky jdeš mezi 7-8 ráno? ![]()
@f-l-e-a
tak to zkusíme se dopátrat výsledků ze spermio a uvidíme.
@terulilinka
neboj
mě se taky ptala… říkala, že pro nás by bylo lepší IVF kvůli zmraženým spermoníkům… já jsem ji řekla, že bych radši IUI do začátku… a byla jsem tam až 16 dc… jenže já mám delší cykly… 30dc… tak právě bojim, že jsem to teď uspěchala… ![]()
@SarkaC
tak to moc gratuluji
tak snad to u mě bude taky optimální ten 11 dc… ![]()
Holky drzim vam palce! Alenko84 mas to uz za par, drzim palce aby to dobre dopadlo, vis uz kolik embryjek budes zavadet?
Ahoj holky, jedna podporovaci zprava, v Iscare to umeji proste namichat spravne ![]()
Dekuju, holky, jojo, jsou tam umelci
.. i Jarzembovska z nas ma radost, takze je to na nejlepsi ceste, ted to uspesne dotahnout dalsich 8 mesicu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.