Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
30.8.12 19:50

@terulilinka
a jinak normálně asi naplánujete IUI toho 6. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
30.8.12 20:40

@mishka123 No me prave psala 12Dc, tak snad to neni pozde a bude se moct udělat iui :) ale kdyby se ne zeptala? Tak není blby kdyz si o to řeknu?:)
Ale Joo, uz je mu asi lip, bohužel je ted pracovně pryč, a pak ještě bude :(( takže ani toho snažení moc nebude, tak si říkám ze je lepší to iui zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
30.8.12 20:47

Ahojky, tak zítra poprvé do iscare, doufám, že mi tam nabídnou jiné řešení, než v Gennetu, četla jsem si totiž, že holky s mými problémy to řešily úspěšně i jinak než IVM!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
30.8.12 21:19
@lilia81 píše:
@Paja01 popovídají si s vámi, jaká máte vyšetření, problémy, rodinné choroby u vás obou, představí vám centrum, co vše dělají, pokud budeš mít před ovu, tak tě zkoukne na uTZ. partner by měl být s min. 3 dnní abstinencí kvůli spermiu, vemou mu krev. Jinak dle DC vezmou krev tobě na HP a pohlavní choroby nebo tam pak na kontrolní HP dojdš 2-5 dc. domluvíte se, co vám doporučí a dál ohledně IUI.

Tak je super, že se zase bude něco dít. Upřímně na domácí snažení a nějaký hlidání ovu nemám už nervy, protože jsem ji stejnak vetšinou neměla. Tak snad přítel spermiogram v ten den dá, když půjde do oné místnosti. Myslíš, že spermiogram z dubna by jim nestačil? My jsem ty potvůrky vezli z domova, ale pak jsem otěhotnéla a o výsledky jsme se nezajímali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
30.8.12 22:07
Ahoj, manžel na speriu v iscare nebyl. Jen v lednu v místní nemocnici, pak jsme byli v květnu na vstupní konzultaci, tam si výsledek založili do složky a dál tam už se mnou ani nebyl a nic nechtěli… Tak uvidíte..
@Paja01 píše:
Tak je super, že se zase bude něco dít. Upřímně na domácí snažení a nějaký hlidání ovu nemám už nervy, protože jsem ji stejnak vetšinou neměla. Tak snad přítel spermiogram v ten den dá, když půjde do oné místnosti. Myslíš, že spermiogram z dubna by jim nestačil? My jsem ty potvůrky vezli z domova, ale pak jsem otěhotnéla a o výsledky jsme se nezajímali.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
30.8.12 22:13

@f-l-e-a Koukám do popisku, ty jdes 20.9. Na imunologii? Do imumedu? Já totiž taky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
31.8.12 01:20

My jsme byli 11 dc a bylo to teda o fous stihli jsem to jen tak tak a v říjnu či v listopadu se nám narodí to naše dvojté štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
31.8.12 07:40

@terulilinka jj, myslím, že to je imumed.. chtěla jsem dřív, ale bylo plno. Taky jdeš mezi 7-8 ráno? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
31.8.12 08:09

@f-l-e-a
tak to zkusíme se dopátrat výsledků ze spermio a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
31.8.12 08:12

@terulilinka
neboj :) mě se taky ptala… říkala, že pro nás by bylo lepší IVF kvůli zmraženým spermoníkům… já jsem ji řekla, že bych radši IUI do začátku… a byla jsem tam až 16 dc… jenže já mám delší cykly… 30dc… tak právě bojim, že jsem to teď uspěchala… :?
@SarkaC
:) tak to moc gratuluji :) tak snad to u mě bude taky optimální ten 11 dc… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
31.8.12 09:21

Holky drzim vam palce! Alenko84 mas to uz za par, drzim palce aby to dobre dopadlo, vis uz kolik embryjek budes zavadet?

• Citovat
  • Upravit
5505
31.8.12 09:24

Ahoj holky, jedna podporovaci zprava, v Iscare to umeji proste namichat spravne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
31.8.12 09:25

@skritek Petra
gratulace :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
31.8.12 09:32

Moc gratulujuuuuuu krásná zpráva!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
31.8.12 09:35

Dekuju, holky, jojo, jsou tam umelci :).. i Jarzembovska z nas ma radost, takze je to na nejlepsi ceste, ted to uspesne dotahnout dalsich 8 mesicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.