Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4273
27.8.12 18:04

@lilia81 super, tak moc diky, ja jsem byla v gennetu, ale dostala jsem prasky, ktere pry brani otehotneni a ovulaci vubec, co jsem se tak dozvedela, tak nevim :( jsem zvedava na patek, to jdu do iscaru…a do kdy si te tam nechali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.8.12 18:48

@Luca89 - jak prášky bránící otěhu, co jsi dostala??? proveru???

no normálně v páči iscare jsi do cca 7tt, kdy se objeví srdíčko a pak propouští k normálnímu gynekologovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
27.8.12 19:05

@lilia81 No já jsem měla sníženou sliznici jenom, vajíčka dozrávaly a nejspíš byla i ovulace, dostala jsem Estrofem od 1.dne kdy skončí ms a 18.den nasazuju 2utrogestany no a ted mi pani doktorka sdelila, ze zniceho nic vajicka nedozravaj a tak, ze budu muset na ivm, tak mi vse vrtalo hlavou a napsala jsem jiné pani doktorce, ta mi odepsala, ze Estrofem bráni dozravani vajicek a ovulaci, tak jsem bloumala po netu a ve vsech clancich a diskuzich se toto potvrzuje, to me presvedcilo, ze asi nejsem v dobrych rukou a pujdu jinam, krome toho, jsem se dozvedela, ze dozravani vajicek je problem, ale ze jde resit hormony a leky a nemusi byt ihned IVM! Tak snad mi v patek pomuzou zmenit lecbu, aby byla sance na miminko prirozenou cestickou!! a jak jsi na tom ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.8.12 19:14

@Luca89 - estrofem brání ovulaci, to je pravda, proto se užívá pouze u KET, ve výjimečných případech se dává nízká dávka estrofemu v tvém případě, kdy nedorůstá sliznice, pvšem i se sliznicí např. jen 7 mm je možné otěhotnět, já jsem toho důkazem. Já mám za sebou IVF bez transferu a pak úspěšný KET a jsem v 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
27.8.12 19:16

@lilia81 jj ale me nejprve tvrdila, ze budu moci otehotnet prirozene no a najednou se desne divila, ze mi vajicka nedorustaj, coz se neni cemu divit po Esrtofemu, takze me trosku jako mate, co timhle zamysli a myslim si, ze je skoda jit na IVM, kdyz to lze nejspis i prirozene…celta jsem, ze je dobry clostibegyt, tak uvidim, co mi reknou v patek…achjo, clovek si mysli, ze je v dobrych rukou a nejspis nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
27.8.12 19:17

@lilia81 jinak gratuluji k tehu :) a at jse vse ok!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
27.8.12 19:33

@lilia81 jeste me tak napada, nevis, jesli se da neco k estrofemu brat, aby byla sliznice ok ale nebranilo se ovulaci? diky moc…a uz at je patek!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
27.8.12 19:57
@Luca89 píše:
@lilia81 jeste me tak napada, nevis, jesli se da neco k estrofemu brat, aby byla sliznice ok ale nebranilo se ovulaci? diky moc…a uz at je patek!! :mrgreen:

já jdu taky v pátek, na utz, v kolik jdeš? Třeba se tam potkáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
27.8.12 20:01

@alenka84 ve 12:40 tam mám být :) a ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
27.8.12 20:07
@Luca89 píše:
@alenka84 ve 12:40 tam mám být :) a ty??

aha, tak to se nepotkáme, já v 9.20 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
27.8.12 20:11

@alenka84 :-D treba jindy…snad mi tam pomuzou, mam trosku strach co bude a ivm bych rada jako posledni reseni a ne jako prvni mozne, ted jsem koukala, ze hodne holek bere na nizkou sliznici to co ja + clostibegyt a pak ovulujou a muzou mit mimi…tak kez by!!a jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
27.8.12 20:11

Ahoj holky, zase po dlouhé době se ozývám. Pravidelně jsem vás sledovala a dočítala, jen jsem neměla moc chuť a sílu cokoli psát.. přeci jen se mé snažení na nějakou dobu muselo zastavit.. nyní ale mám zase to světýlko na konci tunelu. Moc věřím, že nám to všem do konce roku vyjde! Moc ráda tu vidím a zdravím těhulku Lili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
27.8.12 20:21
@Luca89 píše:
@alenka84 :-D treba jindy…snad mi tam pomuzou, mam trosku strach co bude a ivm bych rada jako posledni reseni a ne jako prvni mozne, ted jsem koukala, ze hodne holek bere na nizkou sliznici to co ja + clostibegyt a pak ovulujou a muzou mit mimi…tak kez by!!a jak jsi na tom ty?

u nas je problém u chlapa, horší spermiogram, u mě je všechno v pořádku. Momentálně stimuluju na svoje 1. ivf :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
27.8.12 20:22

@alenka84 no tak to moooc drzim palecky, at vse dobre dopadne a ivf vyjde hned napoprve!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
27.8.12 20:28
@Luca89 píše:
@alenka84 no tak to moooc drzim palecky, at vse dobre dopadne a ivf vyjde hned napoprve!! :)

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.