Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@terulilinka
a co ty jak to teď budete mít jdete na IUI nebo ještě snaženíčko doma?
@mishka123 určitě ho nech, to určitě dopadne! moc držím!! ![]()
No my jsme se s manžou dohodli, že zkusíme IUI.. už to VZP hradí, tak až dorazí MS tak se objednám a proberu to s Jaržembovskou.. manža odjíždí v polovině září pryč skoro na 3týdny, tak mi to vychází tak tak
fakt to chceme zkusit, mít pocit, že se proto dělá vše.. pak mě stejně čeká ta imunologie, tak i to je další krok vpřed..
@terulilinka
no já už moc nedoufám, on dnešní testík to samé… ale přemýšlím jestli se mi mimíš neuhnízdil až včera… takový bolesti v podbříšku… jsem myslela, že pojedu na pohotovost… ![]()
Jinak na IUI držím palečky… myslím, že by snad mohla být větší šance na zdárné těhu
tak vám držím palečky..
a taky jsem ráda že už se VZP vzpamatovalo… bylo na čase
![]()
@mishka123 no je to možné
tak zkus zítra test, v neděli vydrž a pak v po a upaluj na krev ![]()
Děkuju!! já se hlavně těším zase až tam půjdu.. všechno s ní proberu a budu se zase cítit líp.. Víš co, manža v pořádku, já snad taky.. tak nevidím problém, proč by jsme to nemohli zkusit ![]()
vid? mě se taky ulevilo! fakt jsem na ně byla nastvaná
![]()
@terulilinka
no na krev půjdu v úterý
v pondělí jdem na pohřeb ![]()
Jaržembovská je fakt skvělá to se ti nedivím, hlavně ona dodává člověku takovou energii mi příjde…
já jsem taky v pohodě dle hormonálního prof., genetiky… akorát je to složitější s tím dárcem, že spermonící jsou mražení ![]()
a nejlepší je IUI určo než hned IVF já jsem rozhodnutá, že pokud nic tak ještě jedna IUI a pak IVFko…
@mishka123 Tak to se drzte!!! Jak to manza zvládá?
Jo takhle, to při IUI vadi, ze jsou mrazeny? Hele kdyz ted mas dusika, tak to vyjde! A kdyz ne- tak to vyjde příště! Problém otěhotnět nemáš:)jak to zvládá manza, ze se nedaří? Mě je toho mého uz líto, on to posledni dobou hrozne prožívá a s kazdou MS je nějakej smutnější..
Manza to vzal nějak lépe než já, že to u něj nejde což jsem nepochopila, ale jsem ráda, že nemá problém s tím, že musí být darce. Akorát teď nějak věří že se povedlo… Tak snad kdyby ne tak bude v pohodě… No když jsem mu řekla to s tou krvi jak jsem byla tak byl trochu spatnej… ![]()
musí teď být s manzou hlavně v pohodě a ono se zadari
omlouvam se za pravopis jsem na tel.
tak snad to bude čitelné
Ahoj holky, zdravím po dlouhé době
![]()
Já dnes začínám stimulovat na první IVF, kéž by to vyšlo hned napoprvý…
Alenka84-kolik jednotek pichas? ja zacnu taky, asi ve stredu, ctvrtek.
Holky, hodne stesti pri stimulaci, at dozraje co nejvice folikulu! Ja se dnes vratila z Iscare, jsem tam posledni dobou pecena varena, po transferu 2 embryjek u me nastal HSS, takze mi odsavaji vodu z briska a infuzuji me kazdy den, nic moc teda, ale co by clovek pro ty cipisky neudelal ![]()
AHoj hlky tak jsme v pátek byli na iUI spermio opět nic moc ale prý to stačí! Tak uvidíme!
@lulllu píše:
Alenka84-kolik jednotek pichas? ja zacnu taky, asi ve stredu, ctvrtek.
píchám Merional, zatím 3×75 jednotek, od zítra 2×75
@skritek Petra píše:
Holky, hodne stesti pri stimulaci, at dozraje co nejvice folikulu! Ja se dnes vratila z Iscare, jsem tam posledni dobou pecena varena, po transferu 2 embryjek u me nastal HSS, takze mi odsavaji vodu z briska a infuzuji me kazdy den, nic moc teda, ale co by clovek pro ty cipisky neudelal
děkujeme
Doufám, že to u tebe nebude nic strašného, prý se to zhoršuje když stoupá hcg
Tohohle já se nejvíc bojím, přecejen je to moje první stimulace a nevím pořádně do čeho jdu…
Alenka84 - ja budu mit Gonal pen 1× denne 150 jednotek a pak se uvidi jaka bude reakce, jestli se bude davka jeste zvysovat, zacnu asi ve ctvrtek, jestli nam to vyjde, rodit budeme podobny termin
@alenka84 ano, presne to mi rekl primar, ze to vypada velmi pozitivne, ze se chytly obe dve embryjka, takze proto dochazi k tomu zavodnovani - jen tak ze srandy posilam fotku pupku z dnesniho rana - a to podotykam, ze se citim dnes fajn, ze to je se srovnanim poslednich par dnu nic, naplnim se vodou jeste tak o 1/2 vice, takze zitra pocitam, ze zase ze me vysaji pres 2 litry.
Jinak se niceho neboj, pry jsem letos teprve 2. u ktere vznikl hyper stimulak a prvni, u ktere se to rozbehlo po transferu a ne hned po OPU, takze neboj nic ![]()
Příspěvek upraven 26.08.12 v 11:04
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.