Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4273
28.8.12 12:51
@alenka84 píše:
Už chci mít taky „tyhle“ nevolnosti a ne jen z hormonů :mrgreen:
:-) jj na to se tu asi tesime vsichni, musime verit, ze to bude co nejdrive :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.8.12 12:57

@alenka84 - neříkej 2×, pak budeš litovat ;) já si před 2ma dny, kdy jsem nemohla usnout a chodila co 10 minut blejt říkala, že snad tohle jsem asi ani nechtěla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.8.12 15:16

Ahojky, tak ted čekam až přijde menstruace a začína se píchat :) brrrrr jak ja mam z toho strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.8.12 15:21

@ladaa - neměj, zvládneš první injekci a bude to v pohodě! to zvládneš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.8.12 15:31
@lilia81 píše:
@ladaa - neměj, zvládneš první injekci a bude to v pohodě! to zvládneš!

dík, ja už se dohodla s chlapem že to bude dělat on :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.8.12 05:35
@ladaa píše:
dík, ja už se dohodla s chlapem že to bude dělat on :)

Tak to jsem se taky dohodla, a píchám si to sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
29.8.12 17:41

No ja nevim holky, ja jsem jednou stimulovala injekcema na IUI a pohoda, bylo to ale pero, ale stacilo mi jedno neuspesne IUI a byla jsem hned pro IVF. A co je pozitivni, nemusis cekat az rok, ja na to jdu po 6 mesicich snazeni, dlouhe cykly jsou dlouhe cykly, aspon chlap ma supr spermiogram :mrgreen: doufam, ze budou embrijka supr kvality

• Citovat
  • Upravit
9693
30.8.12 14:03

Ahojík holky tak 7.9. jdu na utz ohledně 2.IUI… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.8.12 14:49

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na kontrole, mám kolem 10 větších folíků a nějaké menší, v sobotu na kontrolní utz a asi v pondělí OPU :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
30.8.12 15:52

Ahoj ;)
tak jak vás průběžně dočítám, tak jsem se objednala na první konzultaci k MUDr. Jaržembovský. Když jsem jednou přirozeně otěhotněla, tak by mohlo IUI vyjít a když ne, tak příští rok bude IVF. Chtěla jsem se zeptat jak probíhá první konzultace? Půjdu tam i s partnerem, tak ať víme do čeho jdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
30.8.12 15:57

@alenka84 tak to je za chvili, gratulace! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
30.8.12 15:59
@alenka84 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na kontrole, mám kolem 10 větších folíků a nějaké menší, v sobotu na kontrolní utz a asi v pondělí OPU :dance: :dance: :dance:

Držím palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.8.12 17:20

@alenka84 - no to je supeeeeer, menší možná ještě dorostou, paráda!!! tak to budeš mít rychle za sebou, hyperstimulák nehrozí, báječné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.8.12 17:22

@Paja01 popovídají si s vámi, jaká máte vyšetření, problémy, rodinné choroby u vás obou, představí vám centrum, co vše dělají, pokud budeš mít před ovu, tak tě zkoukne na uTZ. partner by měl být s min. 3 dnní abstinencí kvůli spermiu, vemou mu krev. Jinak dle DC vezmou krev tobě na HP a pohlavní choroby nebo tam pak na kontrolní HP dojdš 2-5 dc. domluvíte se, co vám doporučí a dál ohledně IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
30.8.12 18:46

Holky tak mě tak napadlo nevíte jestli tam ještě pracuje Illič? Mám strach, že mě nacpou zase k němu :(
jsem se zase opět nezeptala ke komu jdu… ale doufám, že zase k Jaržembovské… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.