Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alenka84 píše:
Už chci mít taky „tyhle“ nevolnosti a ne jen z hormonů
@alenka84 - neříkej 2×, pak budeš litovat
já si před 2ma dny, kdy jsem nemohla usnout a chodila co 10 minut blejt říkala, že snad tohle jsem asi ani nechtěla ![]()
Ahojky, tak ted čekam až přijde menstruace a začína se píchat
brrrrr jak ja mam z toho strach.
@ladaa - neměj, zvládneš první injekci a bude to v pohodě! to zvládneš!
@lilia81 píše:
@ladaa - neměj, zvládneš první injekci a bude to v pohodě! to zvládneš!
dík, ja už se dohodla s chlapem že to bude dělat on ![]()
@ladaa píše:
dík, ja už se dohodla s chlapem že to bude dělat on
Tak to jsem se taky dohodla, a píchám si to sama ![]()
No ja nevim holky, ja jsem jednou stimulovala injekcema na IUI a pohoda, bylo to ale pero, ale stacilo mi jedno neuspesne IUI a byla jsem hned pro IVF. A co je pozitivni, nemusis cekat az rok, ja na to jdu po 6 mesicich snazeni, dlouhe cykly jsou dlouhe cykly, aspon chlap ma supr spermiogram
doufam, ze budou embrijka supr kvality
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na kontrole, mám kolem 10 větších folíků a nějaké menší, v sobotu na kontrolní utz a asi v pondělí OPU
![]()
Ahoj ![]()
tak jak vás průběžně dočítám, tak jsem se objednala na první konzultaci k MUDr. Jaržembovský. Když jsem jednou přirozeně otěhotněla, tak by mohlo IUI vyjít a když ne, tak příští rok bude IVF. Chtěla jsem se zeptat jak probíhá první konzultace? Půjdu tam i s partnerem, tak ať víme do čeho jdeme.
@alenka84 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na kontrole, mám kolem 10 větších folíků a nějaké menší, v sobotu na kontrolní utz a asi v pondělí OPU![]()
![]()
Držím palečky ![]()
@alenka84 - no to je supeeeeer, menší možná ještě dorostou, paráda!!! tak to budeš mít rychle za sebou, hyperstimulák nehrozí, báječné!!!
@Paja01 popovídají si s vámi, jaká máte vyšetření, problémy, rodinné choroby u vás obou, představí vám centrum, co vše dělají, pokud budeš mít před ovu, tak tě zkoukne na uTZ. partner by měl být s min. 3 dnní abstinencí kvůli spermiu, vemou mu krev. Jinak dle DC vezmou krev tobě na HP a pohlavní choroby nebo tam pak na kontrolní HP dojdš 2-5 dc. domluvíte se, co vám doporučí a dál ohledně IUI.
Holky tak mě tak napadlo nevíte jestli tam ještě pracuje Illič? Mám strach, že mě nacpou zase k němu ![]()
jsem se zase opět nezeptala ke komu jdu… ale doufám, že zase k Jaržembovské… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.