Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky HOLKY!
Dnes jsem se objednala do ISCARE v Praze, překvapilo mě, že skvěle ragivovali na mou prosbu, že potřebuji co nejdříve, jelikož přecházím Z Gennetu-tam se mi nezdá postup paní doktroky, tak chci zkusit někoho jiného.
Můžu se zeptat na Vaše zkušenosti?
děkuji moc
Také držím všem snažilkám palce a uvidíte, že to vyjde!!! Ty injekce jsou sice náročnější, ale dá se to zvládnout, já jsem bodala do břicha 2× denně dvě různé injekce a přežila jsem, i když odvahu bodnout jsem vždycky chvíli sbírala ![]()
A přežila jsem i OPU 3 folikulů bez narkózy od Jaržembovské, sice bolest jak,,, ale přežít se dá i to.
@Luca89 ¨- já jen ty nejlepší! maximální spokojenost a je škoda, že se tam nedá být do konce těhu… chodila bych tam furt ![]()
@Yasmi píše:
Také držím všem snažilkám palce a uvidíte, že to vyjde!!! Ty injekce jsou sice náročnější, ale dá se to zvládnout, já jsem bodala do břicha 2× denně dvě různé injekce a přežila jsem, i když odvahu bodnout jsem vždycky chvíli sbírala
A přežila jsem i OPU 3 folikulů bez narkózy od Jaržembovské, sice bolest jak,,, ale přežít se dá i to.
Tak za OPU bez narkózy máš teda můj obdiv…já už mám naštěstí předoperační vyřízené ![]()
Ahoj lili, holka zlata, no ja cekam na ms bud ve stredu nebo ctvrtek, abych mohla zacit stimulovat, ale nevim nevim, jestli opravdu bude, ´mam nejaky kaslik, ale bez teploty, tak snad to tento mesic vyjde, kdyz ne tak se neobesim a jak se mas Ty? Co mimino?
Lulllu - no já si stěžovala tuhle, že už je mi dobře a že nevím, že je mimís v pořádku, tak zlatíčko poslechlo a celý večery zas probliju… no je to poslušné dítě už v břichu…
jinak dneska jsem ho konečně poprvé našla angelsoundem, slyšela sjem srdíčko, tak samozřejmě potoky slz, hormony na maximum, no luxuska!!! těšte se, první trimestr je faaaakt bomba ![]()
tak to budu držet palečky, co budeš mít za léky a kolik??
No to verim
a co spineni? uz ustalo? Ja mam Gonal pen 150 jednotek a pozdeji certrotide, ale bojim se, abych nemela nejaku virozu
No spinení ustalo asi ke konci 9tt, teď už pěknou chvilku naštěstí nic… ve čtvrtek zčaínám pomalu vysazovat léky
V kolikatem tydnu vlastne jsi? cca 12? Velky UTZ uz byl? Uzivej si to, ja zacinam mit strach jaky to bude mit prubeh a hlavne jestli to vyjde
@lulllu píše:
Opu bez narkozy, mazec… alenko a vy se jak dlouho snazite?
něco přes rok a a půl
Ahoj holcinky, tak dnes jsem stravila opet v Iscare neco pres 9 hodin, chodi se na me koukat jako na opicku v kleci, ze jsem podivny pripad hyperstimulaku
… no, kazdopadne, zase mi odsali 2,2l a zitra jdeme odsavat dalsi, no ale primar porad prohlasuje, ze - asi - 100% jsme tehotni s dvojcatkama, no uvidime, ty potvurky nejdou jeste videt ani na ultrazvuku a uz dokazout vyvadet takovou paseku ![]()
@skritek Petra píše:
Ahoj holcinky, tak dnes jsem stravila opet v Iscare neco pres 9 hodin, chodi se na me koukat jako na opicku v kleci, ze jsem podivny pripad hyperstimulaku… no, kazdopadne, zase mi odsali 2,2l a zitra jdeme odsavat dalsi, no ale primar porad prohlasuje, ze - asi - 100% jsme tehotni s dvojcatkama, no uvidime, ty potvurky nejdou jeste videt ani na ultrazvuku a uz dokazout vyvadet takovou paseku
Držím palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.