Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
26.8.12 11:03
@skritek Petra píše:
@alenka84 ano, presne to mi rekl primar, ze to vypada velmi pozitivne, ze se chytly obe dve embryjka, takze proto dochazi k tomu zavodnovani - jen tak ze srandy posilam fotku pupku z dnesniho rana - a to podotykam, ze se citim dnes fajn, ze to je se srovnanim poslednich par dnu nic, naplnim se vodou jeste tak o 1/2 vice, takze zitra pocitam, ze zase ze me vysaji pres 2 litry.Jinak se niceho neboj, pry jsem letos teprve 2. u ktere vznikl hyper stimulak a prvni, u ktere se to rozbehlo po transferu a ne hned po OPU, takze neboj nic :)

pres 2 litry 8o 8o 8o Teda tak ať to má aspoň dobrý konec v podobě dvou miminek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
26.8.12 11:04
@skritek Petra píše:
@alenka84 ano, presne to mi rekl primar, ze to vypada velmi pozitivne, ze se chytly obe dve embryjka, takze proto dochazi k tomu zavodnovani - jen tak ze srandy posilam fotku pupku z dnesniho rana - a to podotykam, ze se citim dnes fajn, ze to je se srovnanim poslednich par dnu nic, naplnim se vodou jeste tak o 1/2 vice, takze zitra pocitam, ze zase ze me vysaji pres 2 litry.

Jinak se niceho neboj, pry jsem letos teprve 2. u ktere vznikl hyper stimulak a prvni, u ktere se to rozbehlo po transferu a ne hned po OPU, takze neboj nic :)

Příspěvek upraven 26.08.12 v 11:04

Teda a břicho pěkný, tak aspoň víš, jak budeš vypadat za pár měsíců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
26.8.12 11:04
@lulllu píše:
Alenka84 - ja budu mit Gonal pen 1× denne 150 jednotek a pak se uvidi jaka bude reakce, jestli se bude davka jeste zvysovat, zacnu asi ve ctvrtek, jestli nam to vyjde, rodit budeme podobny termin

to ja mela taky tak, 150 jednotek Gonalu, pak Cetrotide a reagovala jsem moc pekne, nakonec z toho bylo 20 folikulu a z nich 20 vajicek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
26.8.12 11:06

Tak já dostala na výběr, jestli pero nebo injekce, tak jsem frajerka řekla, že zvládnu injekce, protože jsou levnější…docela jsem se bála jak to zvládnu, ale v pohodě, tak jsem ráda, protože Merional plně hradí pojišťovna ;) Akorát je složitější ta aplikace, ale taky žádná věda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
26.8.12 11:08

Gonal je fajn, jakoze ta aplikace, ale 3. den stimulky si zacnes pichat ten Cetrotide a to jsou taky injekce klasicke, takze ani „Gonalovky holky“ se injekcim nevyhnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
26.8.12 11:11

@alenka84 Jojo, v patek mi brali 800ml, v sobotu 2,5 l a ted v nedeli nejdu, takze pocitam, ze do pondelka zase budu mit 2,5 l… jen bych, uprimne, brala narkozu, protoze pri vedomi se to da zvladnout jednou, mozna s odstupem 2×, ale takhle kazdy den, to je fakt na pytel… jojo, presne, takhle pocitam, ze bych mela vypadat v 5. mesici - problem je jen to, ze nemam vubec co na sebe, takze chodim do Iscare v jednech elastakach, co na sebe dokazu natahnout, jesteze me manzel vozi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
26.8.12 11:12

Skritku ano a cetrotide, ja volila jednoznacne pero, je to jednoducha aplikace. V tomhle na prachy nekoukam. Uz jsem taky nervozni jak budu reagovat a jestli v cervnu bude mimino. Snazime se sice 7 mesic, ale mam PCO a pozde ovulaci 30-40 den a to muze byt problem. alenko- muzu se zeptat jak dlouho se snazite vy?

• Citovat
  • Upravit
19131
26.8.12 11:27
@skritek Petra píše:
Gonal je fajn, jakoze ta aplikace, ale 3. den stimulky si zacnes pichat ten Cetrotide a to jsou taky injekce klasicke, takze ani „Gonalovky holky“ se injekcim nevyhnou :)

jo jo, cetrotide mám taky, ale teda až od 7.DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
26.8.12 11:30

@alenka84 vidis, mozna kecam, ze to bylo az 7. den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
26.8.12 11:34
@skritek Petra píše:
@alenka84 vidis, mozna kecam, ze to bylo az 7. den :)

může to mít i každý trochu jinak, já nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.8.12 12:32

Ahoj holky, doufam že neva že se připojim. Jezdím do iskaru a jsem moc spokojená. Zítra jedem na výsledky krve a spermiogramu tak jsem zvědavá co nás čeká. Jsem 2 měsíce po laparce kde mi bylo zjištěno nepruchodnost vejcovodu a velke srusty tak ze nemam ani jeden vejcovod a k tomu mam endometriozu.Tak ted snad se zadaří a bude už jen lepe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
27.8.12 12:37
@ladaa píše:
Ahoj holky, doufam že neva že se připojim. Jezdím do iskaru a jsem moc spokojená. Zítra jedem na výsledky krve a spermiogramu tak jsem zvědavá co nás čeká. Jsem 2 měsíce po laparce kde mi bylo zjištěno nepruchodnost vejcovodu a velke srusty tak ze nemam ani jeden vejcovod a k tomu mam endometriozu.Tak ted snad se zadaří a bude už jen lepe. :)

Držím palce, ať se zadaří co nejdřív ;) To asi půjdete rovnou na ivf co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.8.12 12:40
@alenka84 píše:
Držím palce, ať se zadaří co nejdřív ;) To asi půjdete rovnou na ivf co?

Děkuji jo jo ivf, snad už v září by se to mělo konat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.8.12 12:45

@ladaa - taky moc držím palce! v iscare sjou machři ;)

jiank holky, musím se pochlubit, dnes jsem angelsoundem našla poprvé srdíčko a brečela sjem asi půl hoďky, to byla krása!!! tak všem držím moc moc palečky a moc na vás myslím, ať už se to povede!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
27.8.12 13:17
@lilia81 píše:
@ladaa - taky moc držím palce! v iscare sjou machři ;)jiank holky, musím se pochlubit, dnes jsem angelsoundem našla poprvé srdíčko a brečela sjem asi půl hoďky, to byla krása!!! tak všem držím moc moc palečky a moc na vás myslím, ať už se to povede!!!

To je krása :)Děkujeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.