Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky co jste stimulovaly, kdy jste začly cítit nějaké účinky těch hormonů? Já si píchám teprv třetí den a už mě bolí břicho a není mi úplně nejlíp, ale možná si to jen namlouvám ![]()
Ahoj holky, byla jste nektera na hysteroskopii v iscare? Prosim napiste jak to probiha, a jak je to po zakroku? Je po to PN? Nebo se muze do prace, mam dost tezkou praci tak nevim jestli je to mozne. Dekuji moc za odpovedi.
Ahojík
![]()
tak dnes mám 1DC takže se odpo objednám na další IUI… akorát přemýšlím, že jsme se vlastně s Jaržembovskou nedomlouvaly na dalším postupu tak nevím jestli se objednat na konzultaci dřív nebo na ten 9DC - 11 DC?
![]()
No na recepci mi snad poradí ![]()
Miskha objednej se normálně na utz já to taky tak měla, a tam se hned domluvíte na IUI.
@alenka84 - a pícháš ráno nebo večer? mě bylo teda z první dávky léků dost špatně, pak už to bylo lepší, vaječníky jsem cítila tak cca od 5. dne a nejhorší to bylo den před a v den po OPU!
Mishka no popravdě vůbec nijak, včera jsem dělala domácí sekanou k večeři a z toho česneku se mi pak večer navalovalo až to v noci šlo ven. Ale to bylo opravdu z jídla:). IUI bylo v sobotu takže to nechávám plynout co bude bude.
@MisTer
tak držím palečky ![]()
já už to chci mít taky zase za sebou…
![]()
@lilia81 píše:
@alenka84 - a pícháš ráno nebo večer? mě bylo teda z první dávky léků dost špatně, pak už to bylo lepší, vaječníky jsem cítila tak cca od 5. dne a nejhorší to bylo den před a v den po OPU!
píchám večer když přijdu z práce
Pobolívá mě břicho a je mi i trochu šoufl od žaludku, ale vydržet se to dá…
@alenka84 - to děláš dobře, taky jsem píchala večer a pak ležela půl hoďky, jinak mi bylo šoufl
Já také měla injekce večer, ale kromě zarudnutí kůže jako po žihadle, jsem nic necítila. Ale jak říká lilia, před opu už byly cítit vaječníky a nafouklé břicho.
Jinak lilia, já to tedy ťukám, ale první trimestr jsem měla naprosto v pohodě, ani jedno
jsem si říkala, že jsem si to vybrala už tím dlouhým snažením a vším, čím si člověk musel projít. Teď už se mi tam malá vlní jak had a podle posledního utz. má podle dr. „těžkou pohodu“. Prostě pro mě je to pořád zázrak ![]()
skřítek Petra
to je tedy šílenost, tolik vody a pořád se tvoří, držím palce, ať se to co nejdřív zlepší a můžeš si v klidu těhu užívat!
@Yasmi - tak já asi 3 týdny blila 6× denně, teď týden klid a už jen 1-2× denně se mi to vrátilo - ale za to si můžu sama, byla jsem an nervy, že mi odezněla příznaky a přemlouvala mimi, ať dá o sobě vědět, holt to bude poslušné dítě!!! já sice myslela, že by se mohl ukázat na angelsoundu, ale holt jsem to asi blbě specifikovala
jinak můžu jíst tak cca 6 potravin, ostatní neriskuju… no prostě opravdu první trimestr se vším všudy! ještě že jsem doma!!!
@lilia81 píše:
@Yasmi - tak já asi 3 týdny blila 6× denně, teď týden klid a už jen 1-2× denně se mi to vrátilo - ale za to si můžu sama, byla jsem an nervy, že mi odezněla příznaky a přemlouvala mimi, ať dá o sobě vědět, holt to bude poslušné dítě!!! já sice myslela, že by se mohl ukázat na angelsoundu, ale holt jsem to asi blbě specifikovalajinak můžu jíst tak cca 6 potravin, ostatní neriskuju… no prostě opravdu první trimestr se vším všudy! ještě že jsem doma!!!
Už chci mít taky „tyhle“ nevolnosti a ne jen z hormonů ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.