Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
27.8.12 21:22

Holky co jste stimulovaly, kdy jste začly cítit nějaké účinky těch hormonů? Já si píchám teprv třetí den a už mě bolí břicho a není mi úplně nejlíp, ale možná si to jen namlouvám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
28.8.12 09:25

Ahoj holky, byla jste nektera na hysteroskopii v iscare? Prosim napiste jak to probiha, a jak je to po zakroku? Je po to PN? Nebo se muze do prace, mam dost tezkou praci tak nevim jestli je to mozne. Dekuji moc za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
28.8.12 09:35

Ahojík :mavam: :mavam:
tak dnes mám 1DC takže se odpo objednám na další IUI… akorát přemýšlím, že jsme se vlastně s Jaržembovskou nedomlouvaly na dalším postupu tak nevím jestli se objednat na konzultaci dřív nebo na ten 9DC - 11 DC? :think: :think:
No na recepci mi snad poradí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.8.12 10:00

Miskha objednej se normálně na utz já to taky tak měla, a tam se hned domluvíte na IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
28.8.12 10:18

@MisTer
ok děkuju :hug: a co ty jak se cítíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.8.12 10:35

@alenka84 - a pícháš ráno nebo večer? mě bylo teda z první dávky léků dost špatně, pak už to bylo lepší, vaječníky jsem cítila tak cca od 5. dne a nejhorší to bylo den před a v den po OPU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.8.12 11:02

Mishka no popravdě vůbec nijak, včera jsem dělala domácí sekanou k večeři a z toho česneku se mi pak večer navalovalo až to v noci šlo ven. Ale to bylo opravdu z jídla:). IUI bylo v sobotu takže to nechávám plynout co bude bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
28.8.12 11:04

@MisTer
tak držím palečky :hug:
já už to chci mít taky zase za sebou… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.8.12 11:05

Neboj uteče to tak rychle, že je to už za rohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
28.8.12 11:08
@lilia81 píše:
@alenka84 - a pícháš ráno nebo večer? mě bylo teda z první dávky léků dost špatně, pak už to bylo lepší, vaječníky jsem cítila tak cca od 5. dne a nejhorší to bylo den před a v den po OPU!

píchám večer když přijdu z práce :) Pobolívá mě břicho a je mi i trochu šoufl od žaludku, ale vydržet se to dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.8.12 11:20

@alenka84 - to děláš dobře, taky jsem píchala večer a pak ležela půl hoďky, jinak mi bylo šoufl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
28.8.12 11:36

Já také měla injekce večer, ale kromě zarudnutí kůže jako po žihadle, jsem nic necítila. Ale jak říká lilia, před opu už byly cítit vaječníky a nafouklé břicho.

Jinak lilia, já to tedy ťukám, ale první trimestr jsem měla naprosto v pohodě, ani jedno :poblion: jsem si říkala, že jsem si to vybrala už tím dlouhým snažením a vším, čím si člověk musel projít. Teď už se mi tam malá vlní jak had a podle posledního utz. má podle dr. „těžkou pohodu“. Prostě pro mě je to pořád zázrak :D

skřítek Petra
to je tedy šílenost, tolik vody a pořád se tvoří, držím palce, ať se to co nejdřív zlepší a můžeš si v klidu těhu užívat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.8.12 11:41

@Yasmi - tak já asi 3 týdny blila 6× denně, teď týden klid a už jen 1-2× denně se mi to vrátilo - ale za to si můžu sama, byla jsem an nervy, že mi odezněla příznaky a přemlouvala mimi, ať dá o sobě vědět, holt to bude poslušné dítě!!! já sice myslela, že by se mohl ukázat na angelsoundu, ale holt jsem to asi blbě specifikovala ;) jinak můžu jíst tak cca 6 potravin, ostatní neriskuju… no prostě opravdu první trimestr se vším všudy! ještě že jsem doma!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
28.8.12 12:16

@lilia81 juj, tak at je ti brzy dobre a prcek jen roste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
28.8.12 12:49
@lilia81 píše:
@Yasmi - tak já asi 3 týdny blila 6× denně, teď týden klid a už jen 1-2× denně se mi to vrátilo - ale za to si můžu sama, byla jsem an nervy, že mi odezněla příznaky a přemlouvala mimi, ať dá o sobě vědět, holt to bude poslušné dítě!!! já sice myslela, že by se mohl ukázat na angelsoundu, ale holt jsem to asi blbě specifikovala ;) jinak můžu jíst tak cca 6 potravin, ostatní neriskuju… no prostě opravdu první trimestr se vším všudy! ještě že jsem doma!!!

Už chci mít taky „tyhle“ nevolnosti a ne jen z hormonů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.