Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
31.8.12 09:37

@skritek Petra - juuuuuuuuuuuuuuuuu :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: gratuluju :potlesk: :potlesk: a zaváděli jste 1 nebo 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
31.8.12 09:38

@skritek Petra
:) tak držím palečky, ať vše vychází tak jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.8.12 09:42
@skritek Petra píše:
Ahoj holky, jedna podporovaci zprava, v Iscare to umeji proste namichat spravne :)

Tichá gratzulace. Jsem ráda, že ti to v ISCARu vyšlo, když jsem ti ho tak doporučovala.

Já jsem se po strašně traumatickém nativu v červenci rozhodla, že už nechci nikoho jiného na OPU či ET než Jaržembovskou. No, a v srpnu měla zrovna dovču, tak jsme šli do Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
31.8.12 09:45

@lilia81 zavadeli jsme 2 :)… dekujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
31.8.12 09:49

@Capelucita teda, to je mi lito, zes' mela takove potize v cervenci, ale jak tak vidim, tak Gennet Ti to vynahradil a nativ vysel! :) moc gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.8.12 09:51

@skritek Petra pšššštttt, ať Edu nevylekáme. To víš, po tom, co se nám přihodilo na jaře jsme moc opatrní. Dnes mám UTZ, tak mám nervy jako špagáty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
31.8.12 09:52

@Capelucita - no tak koukám, že embryjko eda se má čile k světu!!! tak to moc moc gratuluju a ať je to dál všechno v pořádku, ať se hezky vyvíjí!!!

je holky, tady jsou po ránu super zprávy!!! já jsem tak ráda, že vám to vyšlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
31.8.12 09:53

@Capelucita no tomu verim, presne i u nas tak, taky se bojim jakkoliv radovat, cekam proste do UTZ, az ty cipisky/a uvidim, tak se asi radovat zacnu, ale do te doby pomalu pomalu :)

tak at ten UTZ dnes vyjde na 1*!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
31.8.12 09:55
@skritek Petra píše:
Ahoj holky, jedna podporovaci zprava, v Iscare to umeji proste namichat spravne :)

jééé tak to moc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
31.8.12 09:57
@lulllu píše:
Holky drzim vam palce! Alenko84 mas to uz za par, drzim palce aby to dobre dopadlo, vis uz kolik embryjek budes zavadet?

chtěla bych jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
31.8.12 09:58

@f-l-e-a Já chtěla taky dřív :-D jojo a taky mezi 7-8 :)) tak to se tam uvidíme :)) já tam pak jdu znova ještě 5.10.

@SarkaC No tak snad u me ten 12Dc nebude pozde..

@mishka123 Já mám cykly taky 28-30dc, vždycky podle ovu, někdy je 17dc, někdy 14dc.. Tak uvidíme..
Kdyžtak tam pujdes zase pak, ona si te určitě zase pozve :)

@skritek Petra Nooooo paráda!!! Gratuluuujuuuu!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
31.8.12 10:00

@Capelucita Juuu, gratulace! A drzim palce dnes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
31.8.12 10:16

Alenka84-netroufas si na dvojcatka? Doktor mi rekl, ze 2 embrya prilis pravdepodobnost uspechu nezvysuji, pokud je kvalitni embryo staci jedno.

• Citovat
  • Upravit
496
31.8.12 10:24

@Capelucita, @skritek Petra to jsou super zprávy!! Mám radost i za vás :kytka: Je důležité vědět, že se ta asist. reprodukce daří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
31.8.12 10:24
@lulllu píše:
Alenka84-netroufas si na dvojcatka? Doktor mi rekl, ze 2 embrya prilis pravdepodobnost uspechu nezvysuji, pokud je kvalitni embryo staci jedno.

no spíš nechci přijít o pokus hrazený pojišťovnou :think: Dvě bych si nechala zavést asi jedině v případě, že by mi přežily dvě embrya, jedno bych si mrazit asi nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.