Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
5.9.12 10:42
@lulllu píše:
Lili tak to jsi v 13 tydnu? Je supr, ze screening dopadl dobre!

no, ve 13. týdnu a v pátek mi začíná druhý trimestr a budu ve 14. týdnu 8o prostě mi ten týden nějak uteeeeek… drsné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
5.9.12 10:52

Jeeeejda, to je supr! Kez bych byla na tom stejne :mrgreen: a co brisko je uz videt?

• Citovat
  • Upravit
15290
5.9.12 11:17
@lulllu píše:
Jeeeejda, to je supr! Kez bych byla na tom stejne :mrgreen: a co brisko je uz videt?

nene, pořád vypadám tlustá a ne těhotná a zapnu všechny kalhoty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.9.12 12:21
@lilia81 píše:
nene, pořád vypadám tlustá a ne těhotná a zapnu všechny kalhoty ;)

Tak ty já po týdnu doma s utrogestanem nezapnu ještě dřív než těhotná budu :mrgreen: :mrgreen: Já se po něm vždycky hrozně rozežeru a přiberu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.9.12 12:23

@alenka84 - tak já mám utrouš ještě teď :-) a zhubla jsem 6 kg ;) ono to pak jde dolů, dkyž na začátku ti je blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
5.9.12 12:23

Alenka-i já:( mám pak hrozný chutě na sladký přestože normálně ho až tak nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.9.12 12:27
@lilia81 píše:
@alenka84 - tak já mám utrouš ještě teď :-) a zhubla jsem 6 kg ;) ono to pak jde dolů, dkyž na začátku ti je blbě

Já naštěstí zhubla během stimulace, to jsem do sebe nemohla nacpat skoro nic, nevím proč :nevim: Ale pro miminko klidně i přiber, ono to pak zas půjde dolů, snad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.9.12 12:28
@lulllu píše:
Supr je, ze to mas za sebou me to ceka za 3 tydny :mrgreen:

Budu držet palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
5.9.12 12:41

Alenka84 - dekuji :hug: to docela koukam, ze nemuzes dopnout kalhoty jeste pred ET :mrgreen: ja utros brala jenom jednou po IUI a v pohode, drzim Ti moc palce at se zadari a at jich vydrzi do blasty vsech 8

• Citovat
  • Upravit
19131
5.9.12 12:54
@lulllu píše:
Alenka84 - dekuji :hug: to docela koukam, ze nemuzes dopnout kalhoty jeste pred ET :mrgreen: ja utros brala jenom jednou po IUI a v pohode, drzim Ti moc palce at se zadari a at jich vydrzi do blasty vsech píše: Více

No zatím ještě můžu (teda nevím, mám tepláky, jsem týden doma :mrgreen: ), jen že cítím, že se víc cpu, tak se toho bojím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.9.12 12:54
@lulllu píše:
Alenka84 - dekuji :hug: to docela koukam, ze nemuzes dopnout kalhoty jeste pred ET :mrgreen: ja utros brala jenom jednou po IUI a v pohode, drzim Ti moc palce at se zadari a at jich vydrzi do blasty vsech píše: Více

Moc děkuju za podporu, všech osm je hodně velký optimismus, byla bych ráda aspoň za tří - jedno na ET a dvě do mrazáku ;) Ale samozřejmě čím víc tím líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
5.9.12 12:59

No realne ze vsech 8 asi blasty nebudou…ale at jsou aspon 4 :) prosim Te a jak jsi zvladala pichat Certrotide? Ja mam na stimul Gonal pen, ale mam obavu z certrotide :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19131
5.9.12 13:07
@lulllu píše:
No realne ze vsech 8 asi blasty nebudou…ale at jsou aspon 4 :) prosim Te a jak jsi zvladala pichat Certrotide? Ja mam na stimul Gonal pen, ale mam obavu z certrotide :mrgreen:

Tak já měla už Merional jako injekce, které jsem si musela míchat, takže pro mě to žádná změna nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.9.12 13:09
@lulllu píše:
No realne ze vsech 8 asi blasty nebudou…ale at jsou aspon 4 :) prosim Te a jak jsi zvladala pichat Certrotide? Ja mam na stimul Gonal pen, ale mam obavu z certrotide :mrgreen:

Jinak prostě smícháš, nadechneš se, bodneš a vytlačíš, a je to :mrgreen: není to příjemné, ale není to ani nic hrozného ;) Já naštěstí stimulovala jen týden, už jsem měla břicho děravé jak cedník, nevím kam bych píchala další :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
5.9.12 13:09

A jak jsi to zvladala? je ta jehla od certrotide hodne dlouha? pry se to musi nejak ze sikma ci co…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.