Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak me v úterý nebo ve středu asi čeká prvni IUI! Jdu v pondělí na kontrolu, jak to vypada, dnes folici byli ale zádný nebyl dominantni.. Jak to probíhá před iui? A kdyz to jde na pojišťovnu já nic dělat nemusím ne? Potřebuju info
moccc děkuju!!!
@terulilinka píše:
Ahoj holky, tak me v úterý nebo ve středu asi čeká prvni IUI! Jdu v pondělí na kontrolu, jak to vypada, dnes folici byli ale zádný nebyl dominantni.. Jak to probíhá před iui? A kdyz to jde na pojišťovnu já nic dělat nemusím ne? Potřebuju infomoccc děkuju!!!
Jakmile tam bude nějaký pěkný folík tak min. 18 mm, tak si večer píchneš pregnyl/ovitrelle a za dva dny kolem poledne iui
Ty nemusíš dělat jinak vůbec nic, budu držet palce ať to vyjde!
@alenka84 paráda! takže kdyby to vypadalo v po dobře, tak iui by bylo spíš kdy? ![]()
mě manžílek právě ve čtvrtek odjíždí na 3týdny, takže tohle je taková naděje:)
@terulilinka píše:
@alenka84 paráda! takže kdyby to vypadalo v po dobře, tak iui by bylo spíš kdy?
mě manžílek právě ve čtvrtek odjíždí na 3týdny, takže tohle je taková naděje:)
Tak to záleží na velikosti, ale pokud bude folík dostatečně velký, tak by mohlo být ve středu ![]()
@f-l-e-a drzim palce, at to vyjde, ovu je a snazeni vyjde
ja jdu zitra na kontrolu folikulu, jeden by pry mohl dorust, tak doufam..:) jak dlouho jsi stimulovala nez rostly??
@terulilinka
drzim palce, at to vyjde…me zitra ceka kontrola foliku,…tak jsem taky zvedava…
@Luca89 píše:
@f-l-e-a drzim palce, at to vyjde, ovu je a snazeni vyjdeja jdu zitra na kontrolu folikulu, jeden by pry mohl dorust, tak doufam..:) jak dlouho jsi stimulovala nez rostly??
@MisTer @lilia81 díky
@alenka84 díky a přeji úspěšný ET!
@terulilinka nevím moc jak to tam chodí, ale toho 20. tam budu, takže se tam asi uvidíme
chtěla bych dojet hned nějak na tu sedmou ranní
@f-l-e-a píše:
@MisTer @lilia81 díky
@alenka84 díky a přeji úspěšný ET!@terulilinka nevím moc jak to tam chodí, ale toho 20. tam budu, takže se tam asi uvidímechtěla bych dojet hned nějak na tu sedmou ranní
Díky ![]()
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli KET muze byt hned nasledujici mesic po IVF, se znamou jsem vedla diskusi a ja ji rekla, ze muze na KET hned pristi mesic po IVF, je to tak? Diky ![]()
@lulllu píše:
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli KET muze byt hned nasledujici mesic po IVF, se znamou jsem vedla diskusi a ja ji rekla, ze muze na KET hned pristi mesic po IVF, je to tak? Diky
tak jak je to s KETem nevím, vím jen že dva IVF cykly se hned po sobě nedělají, ty hormony jsou dost nápor pro tělo ![]()
No to jo, ale KET mi prijde dost ok, ja jsem ji rekla, ze kdyz bude mit neuspesne IVF a bude mit mrazacky, tak muze na KET pristi mesic, pokud nebude mit komplikace. a co Ty Alenko? Tak dnes nebo zitra ![]()
@lulllu píše:
No to jo, ale KET mi prijde dost ok, ja jsem ji rekla, ze kdyz bude mit neuspesne IVF a bude mit mrazacky, tak muze na KET pristi mesic, pokud nebude mit komplikace. a co Ty Alenko? Tak dnes nebo zitra
já jdu zítra ![]()
@terulilinka
držím palečky ![]()
mě čeká dnes ko
jdu tam sama pač manža je v práci tak jsem trochu nervózní… pač přeci jen když je tam se mnou tak je to takový lepší ![]()
jinak ahojík a držím všem palečky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.