Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
859
6.9.12 13:37

Ahoj holky, tak me v úterý nebo ve středu asi čeká prvni IUI! Jdu v pondělí na kontrolu, jak to vypada, dnes folici byli ale zádný nebyl dominantni.. Jak to probíhá před iui? A kdyz to jde na pojišťovnu já nic dělat nemusím ne? Potřebuju info :)) moccc děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.9.12 13:39
@terulilinka píše:
Ahoj holky, tak me v úterý nebo ve středu asi čeká prvni IUI! Jdu v pondělí na kontrolu, jak to vypada, dnes folici byli ale zádný nebyl dominantni.. Jak to probíhá před iui? A kdyz to jde na pojišťovnu já nic dělat nemusím ne? Potřebuju info :)) moccc děkuju!!!

Jakmile tam bude nějaký pěkný folík tak min. 18 mm, tak si večer píchneš pregnyl/ovitrelle a za dva dny kolem poledne iui ;) Ty nemusíš dělat jinak vůbec nic, budu držet palce ať to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
6.9.12 17:36

@alenka84 paráda! takže kdyby to vypadalo v po dobře, tak iui by bylo spíš kdy? :-)
mě manžílek právě ve čtvrtek odjíždí na 3týdny, takže tohle je taková naděje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.9.12 17:40
@terulilinka píše:
@alenka84 paráda! takže kdyby to vypadalo v po dobře, tak iui by bylo spíš kdy? :-)
mě manžílek právě ve čtvrtek odjíždí na 3týdny, takže tohle je taková naděje:)

Tak to záleží na velikosti, ale pokud bude folík dostatečně velký, tak by mohlo být ve středu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
6.9.12 19:45

@f-l-e-a drzim palce, at to vyjde, ovu je a snazeni vyjde :)) ja jdu zitra na kontrolu folikulu, jeden by pry mohl dorust, tak doufam..:) jak dlouho jsi stimulovala nez rostly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
6.9.12 19:46

@terulilinka :) drzim palce, at to vyjde…me zitra ceka kontrola foliku,…tak jsem taky zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
6.9.12 20:36
Stimulovala jsem jen clostikem, na začátku roku jsem na něj hůř reagovala, tak mi dr. nasadila clostik 2-6DC (dříve 5-9DC) a dnes jsem 13DC a snad ta ovu dnes bude. :) Zítra držím pěsti!
@Luca89 píše:
@f-l-e-a drzim palce, at to vyjde, ovu je a snazeni vyjde :)) ja jdu zitra na kontrolu folikulu, jeden by pry mohl dorust, tak doufam..:) jak dlouho jsi stimulovala nez rostly??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
6.9.12 20:43

@MisTer @lilia81 díky
@alenka84 díky a přeji úspěšný ET!

@terulilinka nevím moc jak to tam chodí, ale toho 20. tam budu, takže se tam asi uvidíme ;) chtěla bych dojet hned nějak na tu sedmou ranní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.9.12 20:49
@f-l-e-a píše:
@MisTer @lilia81 díky
@alenka84 díky a přeji úspěšný ET!@terulilinka nevím moc jak to tam chodí, ale toho 20. tam budu, takže se tam asi uvidíme ;) chtěla bych dojet hned nějak na tu sedmou ranní

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
7.9.12 08:08

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli KET muze byt hned nasledujici mesic po IVF, se znamou jsem vedla diskusi a ja ji rekla, ze muze na KET hned pristi mesic po IVF, je to tak? Diky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19131
7.9.12 08:13
@lulllu píše:
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli KET muze byt hned nasledujici mesic po IVF, se znamou jsem vedla diskusi a ja ji rekla, ze muze na KET hned pristi mesic po IVF, je to tak? Diky :mrgreen:

tak jak je to s KETem nevím, vím jen že dva IVF cykly se hned po sobě nedělají, ty hormony jsou dost nápor pro tělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
7.9.12 08:16

No to jo, ale KET mi prijde dost ok, ja jsem ji rekla, ze kdyz bude mit neuspesne IVF a bude mit mrazacky, tak muze na KET pristi mesic, pokud nebude mit komplikace. a co Ty Alenko? Tak dnes nebo zitra :)

• Citovat
  • Upravit
19131
7.9.12 08:16
@lulllu píše:
No to jo, ale KET mi prijde dost ok, ja jsem ji rekla, ze kdyz bude mit neuspesne IVF a bude mit mrazacky, tak muze na KET pristi mesic, pokud nebude mit komplikace. a co Ty Alenko? Tak dnes nebo zitra :)

já jdu zítra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
7.9.12 08:17

A jak to vypada? Vcera jsi rikala, ze jedno je dost popredu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
9693
7.9.12 08:26

@terulilinka
držím palečky :hug:
mě čeká dnes ko :( jdu tam sama pač manža je v práci tak jsem trochu nervózní… pač přeci jen když je tam se mnou tak je to takový lepší :)

jinak ahojík a držím všem palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.