Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
7.9.12 16:35

@terulilinka
:) no jdu tam na 13:00 :)
nepiji jen zobám mamavit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
7.9.12 16:41

@mishka123 tak zkus ten čaj, pomáhá na sliznici :-) mamavit je naprd, dokud nejsi těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.9.12 16:45

Holky, gratuluju vsem, co se jim zadarilo od te doby, co jsem tu byla posledne, to je parada :)

My byli dnes „konecne“ na vstupni konzultaci - mela nas Turkova, byla v pohode, vubec ne takove strasidlo jak se o ni tak ruzne pise, takze mam z toho zatim dobry pocit :)

Manza nema idealni spermio, takze predbezne nam doporucila jedno IUI aby se nereklo a pak hned IVF. Nevite prosim nektera, jak se jmenuje ten pripravek, co doporucujou pro muze na zlepseni kvality spermii? Ja pogooglila fertilovit, ale nevim, jestli je to ono - pripadne nemate nektera zkusenost s nekterym takovym pripravkem pro manzu?

Jinac na imuno mne poslala sama, i kdyz jeste nemame zadne IVF za sebou, nemusela jsem o to zadat, holt asi ta moje stitna zlaza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
7.9.12 16:46

@terulilinka
a ten se dá koupit normál v lékárně? :)
a jak dlouho se musí pít (aby měl účinek)? :)
já jsem hrozný tele ještě v tomhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
7.9.12 16:48

@Timshel
jj Turková měla dnes dobrou náladu a byla v pohodě :pankac: :) já u ní dnes taky byla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
7.9.12 16:49

@terulilinka
není to tak hrozný dle doktora ;) Musím pořád jíst kys. listovou, kterou stejnak jím a žádný injekce v těhu mě nečekejí. Jen mám to větší riziko rozštěpu páteře u mimi a u sebe 3× větší riziko srdečního infarktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
7.9.12 16:52

@Timshel

přítel bere swiss energyman a je fakt super. Taky tomu částečně přičítám jedno těhotenstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
7.9.12 16:58

@mishka123 jojo, já piju sáčkovej a je tam 20pytlíků cca za 37kč :-)a fakt mi to pomáhá, když jsem ho nepila, měla jsem malinkou sliznici, a teď je pěkná :-) nevím jestli ti to teď na poslední chvíli pomůže, ale normálně se pijed vždy od 1DC až do ovulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
7.9.12 16:59

@Paja01 ufff.. to bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
7.9.12 17:00

Ahojky, tak jsem doma a bulím tu jak želva :( :,(, v Gennetu mi pořád tvrdili, jak je vše OK a teď mi paní doktorka oznámila nízkou hladinu ovarií, nějaké AHM, nebo tak něco. Má s tím někdo zkušenosti prosím, at se trošku uklidním??
Ještě jsem zjistila, že je placen pojišťovnou jen určitý počet UZ, neví někdo jak je to?? díky moc za všechn odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
7.9.12 17:11

@terulilinka
děkuji za info tak na další pokus (pokud tento opět nevyjde) koupím :) :pankac:
@Luca89
:( to mě moc mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
7.9.12 17:12

@Paja01
:( tak snad bude vše v pohodě co se týče tebe a mimíška :hug:
manžel má zas Klienfeltrův syndrom :(

Příspěvek upraven 07.09.12 v 17:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
7.9.12 17:12

@mishka123 nevíš prosím tě, ja je to s úhradou těch UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
7.9.12 17:14

@Luca89
to bohužel nevím zkusila jsem vygooglit a nic rozumného mi nevyjelo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
7.9.12 17:15

Chtěla jsem zeptat, nemáte někdo zkušenosti s přípravkem Nosifol? Lékař mi ho pořád doporučuje, ale nevím, jestli do toho mám jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.