Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alenka84
aha no ja tam byla 3× a vzdy u Turkove, ted v utery jdu zase k ni, pak ale uz nejspis ne, pac to bude uz podle MS, tedka mi Turkova hlida, kolik mi nejvic dokaze do MS vyrust jedinej folikul, kterej aspon malicko roste ![]()
@Luca89 ted behem srpna a zari snad 50× UTZ, kvuli tomu hyperstimulaku a nikdo po me nic platit nechce, je mozne, ze by to byla pojistovna od pojistovny? Co jsi za pojistovnu? ja 207
@skritek Petra píše:
@Luca89 ted behem srpna a zari snad 50× UTZ, kvuli tomu hyperstimulaku a nikdo po me nic platit nechce, je mozne, ze by to byla pojistovna od pojistovny? Co jsi za pojistovnu? ja píše: Více
já mám vzp a taky jsem nic neplatila…těch UTZ jsem od února měla dobře ke 20
Alenko gratuluju k zavedení embryjka a moc držím palce ať se mu u tebe líbí a zůstane tam. Jinak co si psala, že jste měli tak to nás čeká nejspíš taky i s ISCI tak to ta cena není až tak strašná jak strašej musela jsi dávat nějakou zálohu z které to pak strhávají? Nebo kdy vlastně chtějí peníze od začátku stimulace??
@MisTer my jsme davali pred zacatkem stimulace zalohu CZK 16tis, pak jsme meli jako vysledek 10 ICSI a 10 prirozene, opu, transfer a vse se odecitalo ze zalohy. Jen leky na stimulaci jsou drazsi, neco doplaci pojistovna, ale vetsinu si hradi pacient. Pak jsme doplaceli na cele IVF asi 200,–, takze prd, celkove nas to vyslo se stimulkou a dalsimy leky cca CZK 20tis.
@MisTer píše:
Alenko gratuluju k zavedení embryjka a moc držím palce ať se mu u tebe líbí a zůstane tam. Jinak co si psala, že jste měli tak to nás čeká nejspíš taky i s ISCI tak to ta cena není až tak strašná jak strašej musela jsi dávat nějakou zálohu z které to pak strhávají? Nebo kdy vlastně chtějí peníze od začátku stimulace??
záloha je 16 000 a skládá se do odběru vajíček ![]()
@skritek Petra no já 211, tak uvidíme, snad taky nebudou nic chtit ![]()
AHaaaaaaaa děkuju holky za radu aspon vím, co mě čeká a kdy do jara-léta našetříme a jdem na to:).
Ahoj holky,
já se Vím musím svěřit, normálně buď jsem blbá já, ale já to prostě nechápu, co jsem dneska zažila!!!
mám kamarádku, která už má za sebou 2. IVF, první bez transferu, ani jedno vajíčko nepřežilo, 2. IVF - transfer neúspěšný, ale 2 mrazáčky! od jejího manžela jsem se dozvěděla, že si je nechala v úterý zavést, nechtěla to říkat, ok, respektuji, ale!!! dala si u nás kafe, prej je unavená, tka má 3. za den, pak vypila půlku toho energy drinku shock!!! a další litr normální koly!!!
když jsem se ptala jejího manžela, tak ani listovku nejí!!! jako je tohle normální? snaží se 3 roky, nadává na osud, ale copak takhle se chovám po transferu??? ještě s touhle historií? no řekněte, jsem já přecitlivělá a nenormální, že to považuju za totální nezodpovědnost?
Jo a ještě jsem zapomněla napsat, že dala 8 cigaret asi za 4 hodiny!!!
@lilia81 píše:
Jo a ještě jsem zapomněla napsat, že dala 8 cigaret asi za 4 hodiny!!!
Tak to je teda děsný
![]()
Mně teda zase dostalo, když jsem před OPU pročítala tady ne e-miminu nějaký dikuze, tak se nějaká holka ptala, jestli musí být kvůli narkóze nenalíčená, že by tam ani nedojela bez šminek, a hrozně to řešila…by mě zajímalo, jestli k porodu se taky bude malovat ![]()
Tak to je taky vtipný!!! ale musím říct, že ta kamarádka mě teda dostala, jsem měla co dělat, abych jí nevynadala! jako mám ji moc ráda, ale normálně se to ve mně vaří, že i když jí z celého srdce přeju, aby se jim to povedlo, tka když jsem viděla tohle, tak jako nevím…
@lilia81 píše:
Tak to je taky vtipný!!! ale musím říct, že ta kamarádka mě teda dostala, jsem měla co dělat, abych jí nevynadala! jako mám ji moc ráda, ale normálně se to ve mně vaří, že i když jí z celého srdce přeju, aby se jim to povedlo, tka když jsem viděla tohle, tak jako nevím…
chápu…ve mě se taky vždycky vaří krev když vidím těhotnou s břichem jako kopačák a s cigárem v puse…a když jí znáš tak to musí být ještě horší ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.