Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
9.9.12 09:19

A dvě embryjka mi zbyla ještě na mražení, prý jsou moc pěkná :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
9.9.12 11:22

Alenko - ze 6-ti Ti jedno zavedli a 2 zamrazili? Ja si myslim, ze testovat muzes klidne driv, ja myslim, ze kdyz mas zavedenou blastu, tak by se carka mohla ukazat i za 4-5 dnu.

• Citovat
  • Upravit
19131
9.9.12 11:51
@lulllu píše:
Alenko - ze 6-ti Ti jedno zavedli a 2 zamrazili? Ja si myslim, ze testovat muzes klidne driv, ja myslim, ze kdyz mas zavedenou blastu, tak by se carka mohla ukazat i za 4-5 dnu.

jo, určitě budu testovat dřív než za 14 dnů, ale takhle brzo zase nee, měla jsem před týdnem pregnyl 10 tisíc jednotek, tak si chci být jistá, že mi nebude dělat falešné duchy…navíc taky nějaký čas potřebuje embryjko k zahnízdění, takže testovat budu tak 8-10 dní po ET nejdřív :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.9.12 11:52

@alenka84 - tetovat můžeš tak 7 dní po ET, ono nejdůležitější je 48 hodin po zavedení, to se musí hned zahnízdit a když to nestihne, tka je to v háji, takže hezky ještě dneska odpočívej, a´t se má mimís fajn a myslím, že v pátek můžeš testnou! super, že máš 2 mrazáčky, tak za 2 roky přijdou k užitku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.9.12 11:57
@lulllu píše:

takže ze 6 zbyly tři kvalitní po prodloužené kultivaci, to mi přijde super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.9.12 11:59
@lilia81 píše:
@alenka84 - tetovat můžeš tak 7 dní po ET, ono nejdůležitější je 48 hodin po zavedení, to se musí hned zahnízdit a když to nestihne, tka je to v háji, takže hezky ještě dneska odpočívej, a´t se má mimís fajn a myslím, že v pátek můžeš testnou! super, že máš 2 mrazáčky, tak za 2 roky přijdou k užitku ;)

kéž by až za dva roky :mrgreen: Tenhle víkend mám opravdu pohodovej a odpočinkovej, takže snad ;) Sliznici mám zatím nejhezčí co sjem dky měla, tak by to mohlo klapnout…to zas budu konce týdne nervózní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.9.12 12:00

@alenka84 - určo klaplo, hlavně se nenechej vyvést z míry, kdybys třeba neměla příznaky - pamatuj, jak byla vystresovaná já, že všichni šílí s příznaky a já nic a bylo to tam, každá jsme jiná a i žádné příznaky mohou znamenat těhu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
9.9.12 12:08

@alenka84 tak at se miminko uhnizdi a vse je v poradku :))) muzu se jen zeptat, na kolik te to vyslo? at vim s cim pocitat, pokud a ivf take dojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.9.12 12:23
@Luca89 píše:
@alenka84 tak at se miminko uhnizdi a vse je v poradku :))) muzu se jen zeptat, na kolik te to vyslo? at vim s cim pocitat, pokud a ivf take dojde..

díky :)
Nás to vyšlo na 16200 (ICSI, echokatetr, prodloužená kultivace, mražení) plus léky cca dvě stovky - Merional plně hradí pojišťovna, takže jsem doplácela jen pár korun na Cetrotide a Utrogestan, pera jsou dražší (třeba Gonal), ale mě to míchání injekcí naštěstí nijak nevadilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.9.12 12:25

@alenka84 - tak to já i s léky s fostimonem cca 11 500,– ale my neměli ISCI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
9.9.12 12:28

@alenka84 ok, dik moc a hlavne at to vyjde :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
9.9.12 12:33

Holky, chtela jsem se ejste zeptat, kolik mate UZ do mesice? A nevite, kolik jich hradi pojistovna? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.9.12 12:38
@Luca89 píše:
Holky, chtela jsem se ejste zeptat, kolik mate UZ do mesice? A nevite, kolik jich hradi pojistovna? Diky moc

no je to prý nějak omezené, ale já jich teda určitě měla víc, a zatím jsem nic neplatila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
9.9.12 12:43

@alenka84 a ke komu chodis? ja k Turkove a rikala ze je mozne, ze si budu platit sama, ale snad se to taky nejak udela no :) ocividne se snazej tomu vyhybat, tak to jsem rada!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.9.12 12:46
@Luca89 píše:
@alenka84 a ke komu chodis? ja k Turkove a rikala ze je mozne, ze si budu platit sama, ale snad se to taky nejak udela no :) ocividne se snazej tomu vyhybat, tak to jsem rada!!! :)

no já tam poznala už pět doktorů :mrgreen: Nejčastěji jsem byla u Jaržembovské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.