Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alenka84 píše:
no spíš nechci přijít o pokus hrazený pojišťovnouDvě bych si nechala zavést asi jedině v případě, že by mi přežily dvě embrya, jedno bych si mrazit asi nenechala
možná ještě pokud by mi zbylo embryí opravdu hodně, a měla před sebou vyhlídky jen na KETy, tak bych si mohla dovolit o ten jeden pokus přijít ![]()
@Capelucita píše:
@skritek Petra pšššštttt, ať Edu nevylekáme. To víš, po tom, co se nám přihodilo na jaře jsme moc opatrní. Dnes mám UTZ, tak mám nervy jako špagáty.
Taky gratuluju a držím palce na dnešní utz ![]()
Alenka84 - Hm jasne chapu, ale mozna jich budes mit dost. A jak Ti je pri te stimulaci? Chdosis do prace? Vi to treba nekdo z prace, ze to podstupujes? Ja teda jsem o tom nikomu nerekla
@lulllu píše:
Alenka84 - Hm jasne chapu, ale mozna jich budes mit dost. A jak Ti je pri te stimulaci? Chdosis do prace? Vi to treba nekdo z prace, ze to podstupujes? Ja teda jsem o tom nikomu nerekla
no bolí mě dost břicho a není mi úplně dobře, ale dá se to vydržet…v práci to ví akorát dvě holky, co jsou zárove%n kamarádky, ale nějak se tím ani netajím, nemám proč
Od pondělka si beru dovolenou, potřebuju si trochu oddechnout a během toho týdne stihnu OPU i ET, tak se to i hodí ![]()
Pokud mas pohodovou praci, tak to clovek ani nemusi zvlast sefovi rikat. Ja o sobe treba ne prilis rada rikam soukrome veci lidem okolo, ale ani to neberu jako supr tajnou vec. Tak OPU mas v pondeli a koncem tydne ET, tak at mas hodne bojovnicku. i kdyz je lepsi jedno kvalitni embryo nez 2 mene kvalitni
@lulllu píše:
Pokud mas pohodovou praci, tak to clovek ani nemusi zvlast sefovi rikat. Ja o sobe treba ne prilis rada rikam soukrome veci lidem okolo, ale ani to neberu jako supr tajnou vec. Tak OPU mas v pondeli a koncem tydne ET, tak at mas hodne bojovnicku. i kdyz je lepsi jedno kvalitni embryo nez 2 mene kvalitni
děkuji ![]()
Ahojky, tak dneska jsem byla poprvé v iscare, zjistila jsem, že ovulka u mne vůbec neprobíhá a mám polycystické vaječníky, pan doktorka mi doporučila NOSIFOL, prý je to tu novinka, ale slyšela, že právě u mých prolbémů by mohl pomoci, tak to vyzkouším a budu doufat.
Nemá někdo s tímto přípravkem zkušenosti?
Dobré ráno, tak dnes mě čeká OPU, ani jsem nemohla nervozitou dospat ![]()
@alenka84 dobre rano, tak drzim pesticky, at vse slape, jak ma ![]()
@alenka84 držím pěsti!!!
@skritek Petra posílám velkou gratulaci
Alenka84 - hodne stesti, dej vedet, jak to dopadlo. Muzu se zeptat prosim Te, mate taky ICSI a prodlouz.kult.? Kolik jste doplaceli? Dekuji
drz se, Linda.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.