Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
31.8.12 10:25
@alenka84 píše:
no spíš nechci přijít o pokus hrazený pojišťovnou :think: Dvě bych si nechala zavést asi jedině v případě, že by mi přežily dvě embrya, jedno bych si mrazit asi nenechala

možná ještě pokud by mi zbylo embryí opravdu hodně, a měla před sebou vyhlídky jen na KETy, tak bych si mohla dovolit o ten jeden pokus přijít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
31.8.12 10:27
@Capelucita píše:
@skritek Petra pšššštttt, ať Edu nevylekáme. To víš, po tom, co se nám přihodilo na jaře jsme moc opatrní. Dnes mám UTZ, tak mám nervy jako špagáty.

Taky gratuluju a držím palce na dnešní utz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.8.12 10:28

Holky, děkujeme. A hodně štěstí i Vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
31.8.12 10:41

Alenka84 - Hm jasne chapu, ale mozna jich budes mit dost. A jak Ti je pri te stimulaci? Chdosis do prace? Vi to treba nekdo z prace, ze to podstupujes? Ja teda jsem o tom nikomu nerekla

• Citovat
  • Upravit
19131
31.8.12 10:48
@lulllu píše:
Alenka84 - Hm jasne chapu, ale mozna jich budes mit dost. A jak Ti je pri te stimulaci? Chdosis do prace? Vi to treba nekdo z prace, ze to podstupujes? Ja teda jsem o tom nikomu nerekla

no bolí mě dost břicho a není mi úplně dobře, ale dá se to vydržet…v práci to ví akorát dvě holky, co jsou zárove%n kamarádky, ale nějak se tím ani netajím, nemám proč :) Od pondělka si beru dovolenou, potřebuju si trochu oddechnout a během toho týdne stihnu OPU i ET, tak se to i hodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
31.8.12 11:00

Pokud mas pohodovou praci, tak to clovek ani nemusi zvlast sefovi rikat. Ja o sobe treba ne prilis rada rikam soukrome veci lidem okolo, ale ani to neberu jako supr tajnou vec. Tak OPU mas v pondeli a koncem tydne ET, tak at mas hodne bojovnicku. i kdyz je lepsi jedno kvalitni embryo nez 2 mene kvalitni

• Citovat
  • Upravit
19131
31.8.12 11:55
@lulllu píše:
Pokud mas pohodovou praci, tak to clovek ani nemusi zvlast sefovi rikat. Ja o sobe treba ne prilis rada rikam soukrome veci lidem okolo, ale ani to neberu jako supr tajnou vec. Tak OPU mas v pondeli a koncem tydne ET, tak at mas hodne bojovnicku. i kdyz je lepsi jedno kvalitni embryo nez 2 mene kvalitni

děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
31.8.12 15:41

Ahojky, tak dneska jsem byla poprvé v iscare, zjistila jsem, že ovulka u mne vůbec neprobíhá a mám polycystické vaječníky, pan doktorka mi doporučila NOSIFOL, prý je to tu novinka, ale slyšela, že právě u mých prolbémů by mohl pomoci, tak to vyzkouším a budu doufat.
Nemá někdo s tímto přípravkem zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
3.9.12 05:16

Dobré ráno, tak dnes mě čeká OPU, ani jsem nemohla nervozitou dospat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
3.9.12 06:32

@alenka84 dobre rano, tak drzim pesticky, at vse slape, jak ma :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
3.9.12 07:26

@alenka84 držím pěsti!!!

@skritek Petra posílám velkou gratulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
3.9.12 07:59

@alenka84 - držím palečky, dej nám vědět, jak jsi dopadla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
3.9.12 10:00

@alenka84 Drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
3.9.12 11:47

Alenka84 - hodne stesti, dej vedet, jak to dopadlo. Muzu se zeptat prosim Te, mate taky ICSI a prodlouz.kult.? Kolik jste doplaceli? Dekuji :) drz se, Linda.

• Citovat
  • Upravit
19131
3.9.12 11:51

Tak už to mám úspěšně za sebou, z 18 folikulů 13 vajíček :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.