Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holkyyyyy - tka kde jsou výsledky, kde jsou testíky!!! já čekáááám!
Tak dnes jsem byla na krvi jako samoplátce a negativni prý méně než 5
![]()
Holky jak mám postupovat až to dostanu mám se normálně potom objednat na IUI i když jsme to nedomlouvali nebo se mám objednat dřív, abych se s nimi domluvila?
Až přijde MS zavolej do Iscare a objednej se na ultrazvuk nevím jak chodíš kterej dc po kontrole pak naplánujete další IUI.
@MisTer
děkuji ![]()
no já to teď měla nějaký divný… jak jsem to měla trochu rozházený tak ovu byla až po 19 dnech…tak se radši objednám na ten 10 den…
Jojo to je takovej standard někdo chodí 9-13dc tak uvidíš na kontrole pak co bude. Já jsem taky zítra zvědavá.
@MisTer
držím palečky
a nevíš jak je to s tím IUI? Hradí to už normálně pojišťovna?
Mishka ty máš myslím VZP vid? Nevím jak je to u nich ted, ale myslím, že už se se tím pojištovny všichni srovnali a je to zpátky po staru, já to tak měla už ted ale máme OZP.
@MisTer
jj VZP
tak to by bylo super ![]()
tak doufám, že to tak je
Až se budeš objednávat tak se rovnou na to zeptej ať máš jasno!
Určitě uvidíme, doufám jen že folíci budou takový aby IUI mohlo být a snad to vyjde na pondělí protože v pátek odjíždíme na prodloužený víkend, minule jsem měla IUI v sobotu tak snad to vyjde na pondělí to bude 14dc.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.