Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
16.8.12 09:57

@terulilinka
to já mám taky furt hlad a žízeň :mrgreen: no snad to nebude Utroš :cert: :mrgreen: v příbalovým o tomhle nic nepíšou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.8.12 09:58

@terulilinka - tak vedlejších účinků utrouše je spousta, ale hlad a spaní k tomu teda nepatří, alepoň to jsem neslyšela ;)

no holky, já jsem teda zvědavá, ajk vám to tu dopadne!!! já vám to taaaaak přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
16.8.12 09:59

@mishka123 já věděla, ze to nevydrzis :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
16.8.12 09:59

@lilia81
děkuji :hug: uvidím, uvidím… ale snažím se věřit tomu, že to bylo úspěšné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
16.8.12 10:00

@terulilinka
:oops: :oops: :mrgreen: já jsem hrozná v tomhle kdybych doma neměla ty testy :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.8.12 10:00

Jen se najezte holky, za chvíli nebudete moct a budete jíst tak maximálně 2 potraviny, ze kterých vám nebude zle jako já - jogurt a nektarinky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
16.8.12 10:01

@lilia81 no já to taky nikde ještě neslyšela a neviděla, ale je to pro mě snazší, abych pak nebyla zklamana :)
Děkujeme!!! Jsi zlata!!!

A jak se mas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
16.8.12 10:01

@mishka123 faaaakt? No tak to jsem teda zvědavá jak dopadnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.8.12 10:02

@terulilinka - děkuju, je to lepší, už bliju jen 2× denně a přes den je mi blbě jen občas ;) takže jen ráno a večer :poblion: jinak už jím více potravin, můžu k těm jogurtům a nektarinkám meloun, šunku a těstoviny a chleba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
16.8.12 10:04

@terulilinka
já také doufám, že budeme mít obě // :)
@lilia81
no já mám poslední dobou chutě na to co jsem nikdy moc nemusela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.8.12 10:08

@mishka123 - já sežrala asi tak 4 dny po ket tj 9 dpo na posezení 2 zavináče! :mrgreen: a další 2 dny rybičkovej salát, pak mě to přešlo, ale teď kyselé absolutně nemusím a hlavně žádné okurky, z těch :poblion:
teď se můžu urvat po chlebíčcích, absolutně nejvíc mě tankujou majonézové saláty, ale není to zdravé, tka ej nejím, ale je to teda fakt těžké se překonat, takovej vlašáček… aaaaaaaaaaa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.8.12 10:08

Holky tak držím palce aby to vyšlo. K tomu utroušu sestra mě upozornovala, že budu osplaá a taky sem byla!!!ALe hlad sem výrazně neměla:) takže šanci máte držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
16.8.12 10:12

@lilia81
hihi tak to já drožďová pomazánka (před tím mi z ní bylo na :poblion: ) teď jsem se po ní mohla umlátit :mrgreen:, dělala jsem šunkofleky a kyselý okurky nějak zmizli, že na manžu zbyli dvě :lol:, rybičková pomazánka a vajíčkový salát :lol: :lol:
no takže nevím co to je :mrgreen:
@MisTer
děkujeme :hug: a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.8.12 10:13

Mishka-no jááá 1.IUI nevyšlo, teď probíhá MS no a příští týden jdu na kontrolu utz a uvidíme jestil bude další IUI. Holky kolik jste měli folíků a jak velké a jestli si pamatujete aktivní počet spermií??Se furt bojim, že sme jich měli málo a bude to tak i ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
16.8.12 10:15

@MisTer
aha to mi je moc líto a držím palečky, ať se při příštím zadaří :hug:
no já měla jeden folík 17 mm a spermie dárce… takže mě Jaržembovská hned upozornila, že ty zmrazený nebudou tak kvalitní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.