Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@terulilinka
to já mám taky furt hlad a žízeň
no snad to nebude Utroš
v příbalovým o tomhle nic nepíšou ![]()
@terulilinka - tak vedlejších účinků utrouše je spousta, ale hlad a spaní k tomu teda nepatří, alepoň to jsem neslyšela ![]()
no holky, já jsem teda zvědavá, ajk vám to tu dopadne!!! já vám to taaaaak přeju ![]()
@lilia81
děkuji
uvidím, uvidím… ale snažím se věřit tomu, že to bylo úspěšné ![]()
@terulilinka
já jsem hrozná v tomhle kdybych doma neměla ty testy
![]()
Jen se najezte holky, za chvíli nebudete moct a budete jíst tak maximálně 2 potraviny, ze kterých vám nebude zle jako já - jogurt a nektarinky ![]()
@lilia81 no já to taky nikde ještě neslyšela a neviděla, ale je to pro mě snazší, abych pak nebyla zklamana ![]()
Děkujeme!!! Jsi zlata!!!
A jak se mas ty?
@mishka123 faaaakt? No tak to jsem teda zvědavá jak dopadnem ![]()
@terulilinka - děkuju, je to lepší, už bliju jen 2× denně a přes den je mi blbě jen občas
takže jen ráno a večer
jinak už jím více potravin, můžu k těm jogurtům a nektarinkám meloun, šunku a těstoviny a chleba ![]()
@terulilinka
já také doufám, že budeme mít obě // ![]()
@lilia81
no já mám poslední dobou chutě na to co jsem nikdy moc nemusela ![]()
@mishka123 - já sežrala asi tak 4 dny po ket tj 9 dpo na posezení 2 zavináče!
a další 2 dny rybičkovej salát, pak mě to přešlo, ale teď kyselé absolutně nemusím a hlavně žádné okurky, z těch ![]()
teď se můžu urvat po chlebíčcích, absolutně nejvíc mě tankujou majonézové saláty, ale není to zdravé, tka ej nejím, ale je to teda fakt těžké se překonat, takovej vlašáček… aaaaaaaaaaa…
Holky tak držím palce aby to vyšlo. K tomu utroušu sestra mě upozornovala, že budu osplaá a taky sem byla!!!ALe hlad sem výrazně neměla:) takže šanci máte držím palce!
@lilia81
hihi tak to já drožďová pomazánka (před tím mi z ní bylo na
) teď jsem se po ní mohla umlátit
, dělala jsem šunkofleky a kyselý okurky nějak zmizli, že na manžu zbyli dvě
, rybičková pomazánka a vajíčkový salát
![]()
no takže nevím co to je ![]()
@MisTer
děkujeme
a co ty?
Mishka-no jááá 1.IUI nevyšlo, teď probíhá MS no a příští týden jdu na kontrolu utz a uvidíme jestil bude další IUI. Holky kolik jste měli folíků a jak velké a jestli si pamatujete aktivní počet spermií??Se furt bojim, že sme jich měli málo a bude to tak i ted.
@MisTer
aha to mi je moc líto a držím palečky, ať se při příštím zadaří ![]()
no já měla jeden folík 17 mm a spermie dárce… takže mě Jaržembovská hned upozornila, že ty zmrazený nebudou tak kvalitní…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.