Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lili- nejhorší je že já se tomu už hrozně bojím věřit, protože si myslíl že to pak méně bolí, dala jsem do té medicíny všechny své dosavadní naděje a když oni mi dali 50procent já si dala 99.. a teď je mi to tak hrpzně líto, bojím se příštího pokusu, a i když budu v duši věřit že jse to povede budu mít hrpzný strach. Cítím v tom tak hroznou zoufalost a beznaděj. Snažím se myslet i na to že děti nejsou všechno, a může to být tedy krásné i bez nich ale v duši mně na to bolí jen pomyslet, vždycky jsem chtěla velkou rodinu a o dětech sním od 20 let (je mi 28) pro lidi v okolí jsem exot už ani neví jak se semnou mají bavit, a tak dělaj že nic.. nemám nikoho kdo by mi rozumněl, jen manžela co furt pracuje aby jsme měli peníze na další pokusy.. jsem momentálně tak demotivovaná, a cítím takovou slabost…o těch testech co píšeš řeknu lékaři, uvidíme děkuji za tip.
@SarkaC No tak tím lip, děkuju.. To by to iui mohlo dopadnout ![]()
@yellowlola moc dobře ti rozumím, byla jsem na tom podobně, beznaděj, důvody neznámé, vše v pohodě, ebryjka vždy perfektní a né se chytit. Až po 4. transferu se to zázrakem podařilo. Neumím si vysvětlit, proč předtím ne, ale asi to tak prostě příroda chtěla. Takže pořád ještě jsem jak ve snu, ale z toho plyne naděje, že se to může podařit opravdu komukoli a kdykoli. Tak vydrž, určitě se dočkáš.
Holky, tak já jsem z toho jelen.. psala jsem do ISCARE a prý stále platí, že IUI je jako IVF.. přitom i VZP už v jednom článku jasně přiznalo, že to je jako dřív, tedy 6× ročně.. jednou mi napsali, že čekají na vyjádření VZP a pak zase, že je to jako pokud IVF.. tak já fakt nevím ![]()
@MisTer prave, ze uz by to VZP zase hradit měla.. Ale každy mi říká něco jiného ![]()
Hurááááááá tak přeju hodně štěstí!!U nás 1.IUI zatím to vypadá že nedopadlo tak se budeme pomalu chystat na druhé.
Dneska jsem testila 10DPO a nic tak je možné že je ještě brzy v sobotu mám vysadit utrogestan testnu znovu a pak čekám na MS a jdeme znova.
Ahojky holky,
tak jsem se sem konečně dostala, přijela mi mamka!!!
Tak už mě definitivně vyhodili z Iscare! se mi bude stýskat!
Miminku buší srdíčko, porostlo, prý odpovídáme asi 7+4, na utz bylo 8+0, měří 14,48 mm, a vypadá jako tlustý mořský koník s velkou hlavou ![]()
Ahoj holky,
ja vas tak nejak prubezne procitam. Jdu v Iscare ve ctvrtek na kontrolni UTZ a snad uz v sobotu OPU. @lilia81 gratulace k „vyhosteni“
… takze uz mas prukazku, parada
… pomalu se rozhlednout po porodnicich a zabukovat si misto ![]()
@skritek Petra - nemááááám, v Iscare ji nedávaj, až u mého dr tedy za týden!
@lilia81 No vidis, ja myslela, ze pousteji az s prukazkou, tak tedy doufam, ze prukazku za tyden poradne oslavis, je to radost ![]()
@skritek Petra - no až příští týden v pátek a to vezmu asi jedním vrzem i se svatebním veselím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.