Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer Byla jsi na pruchodnosti pře iui?? Já doufám, ze ne a mohla bych jít taky hned na iui, kdyby mi to jarzembovska navrhla ![]()
Terulinka-popravě včera jsem měla občas pocity bolení břicha jako před MS slabě, večer mě trošku pálila žáha no a dneska se cítím dobře, ale jsem teprve 4DPO takže ještě na cokoliv brzy! Nevím proč ale nějak jsem smířená že bude další pokus ještě včera jsem si říkala tak třeba to vyjde dneska mě napadaj jiný pocity tak nevím asi je to normální, testovat budu ve středu za týden.
@MisTer To je asi ještě brzo, ale kdo víí
takže já jdu ve středu do iscare a tebe čeká testování.. hele musímě veřit, že to kouzelné datum 8.8. nám přinese štěstí
budu ti držet palečky!!!
@terulilinka píše:
@MisTer Byla jsi na pruchodnosti pře iui?? Já doufám, ze ne a mohla bych jít taky hned na iui, kdyby mi to jarzembovska navrhla
ona jaržebrovská není zastánce posílat na průchodnost říkala mi že to je k ničemu že zjistí pouze to zda je či není průchodný a to je vše a už ti to nezpůchodní ale někomu zase ty profuky pomůžou tak nevím
Ahoj holky, chtěla jsem jen napsat těm z vás kteří tu něco podobného řešíte, nebo těm co třeba budou ačkoli jim to vůbec nepřeju. Dnes jsem 14 dní po ET a na testech bílo jako sníh, kromě kontrolního. Jsem toho smutná a chci vám říct že nejste sami komu se to děje a že za nás za všechny věřím že to všechno jednou prolomíme. Byla jsem sice na prvním pokusu, ale mám zasebou ještě dvě nevydařená přirozená těhu. Během třech a půl let snažení stále žádná naděje. Jsem úplně zdravá, manželovi trochu nevychází spermiogram, ale nic hroznýho. A stejně
. Nechci demotivovat žádné snažilky. Jen chci těm co mají stejný problém říct, že jsem s nima. Jsem ta z toho pokoje na kterou padl černý petr. Všem co tam semnou byli to moc přeju a držím jim palečky. ![]()
@yellowlola - to je mi moc líto, máš vyšetření genetiky, hematologii na trombofilní mutace a imunologii??? pokud ne, než bych šla do dalšího pokusu, prověřila bych ještě toto!
Ahojky, tak jsem po dlouhé době zase tady
dneska chci volat do iscare, ale přemlouvám se k tomu už od rána jsem nějaká nervózní nevím proč ![]()
No a jinak všem držím palce, ať vše dopadne dobře ![]()
Ahoj lili mam uz genetiku a imunologii tu mi delali uz pred rokem a dopadla dobre, to ostatni ne, ale dnes jsem se ptala doktora a rikal ze pro nas pripad se neda zjistit kde je pricina. Protoze jse to dvakrat povedlo ackoli nedopadlo a ted se i dobre vyvijeli 5 dni emrijka ze neni moznost zjistit proc to nejde. Stava se nekolika procentum paru ze prirozwne otehotni az po vice pokusech, tak mi do toho procenta asi zpadame. A jak rikam klidne v te statistice budu a vemu na sebe tu tihu neuspechu, ale chci vedet kdy uz to prolomim
@yellowlola - zkus ještě tu hematologii - trombofilní mutace! jinak asi nezbyde jen trpělivost! kdy ti asi nepovím, ale můžu říct, co pomohlo mě - jak já říkám, zusit se má všechno, když se ti to nebude líbit, tak neva
já si denně opakovala - jsem připravena být matkou, jsem připravena být těhotná do // od toho momentu si oprakuju, děkuji, že jsem těhotná, děkuji, že se miminko vyvíjí správně… každé ráno, každý večer, kdykoliv! myslím, že vlna sugesce funguje i na tělo a drží mě to i v psychické pohodě, prootže mezi tím samozřejmě šílím! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.