Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
9.8.12 08:55

Auuuuuuuuuuuu fuj jak já ty injekce nesnášim. A to dělají v Iscare nebo posílají někam jinam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
9.8.12 09:10

@MisTer no mě se při odběru na HP udělalo blbě.. a to byla jedna ampulka.. :think: já to taky nemám ráda, uvidíme jak to bude teď:-)
Nene posílají mě do Imumedu, prý v iscare nemají imunologa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.8.12 09:15

Tady Thrinie, rozhodla jsem se nakonec pri registraci, ze pouziju jinou prezdivku :)

Ja si asi o imuno pozadam rovnou, lecila jsem se se stitnou zlazou - autoimunitni problem, takze je pravdepodobnejsi problem i tady :)
Odbery mi nevadi, i kdyz sest ampuli zni fakt desive 8o:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
9.8.12 10:59

@Timshel tak pokud jsi měla problémy, tak ti to určitě navrhnou sami.. jinak to prý dělají až po neuspěšném IVF :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
11.8.12 17:08

Ahojík holky, mohu se k vám zase přidat? :)
Už mám za sebou od čtvrtka 1.IUI četla jsem tady, že se někdo ptal zda už VZP hradí IUI normálně… nám doktorka řekla, že ne takže jsme poctivě zaplatili 7tis.
Tak teď tedy opravdu přemýšlím nad tím jestli jsme to museli platit to IUI 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
11.8.12 17:13

@mishka123 - 7000 za IUI??? za co proboha?:::

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
11.8.12 17:14

@lilia81
no je v tom i dárce…
tudíž 2500 dárce
4500 IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
11.8.12 17:17

@mishka123 - ach, aprdon, tak to potom ano! tak držím moc moc palečky, ať se povede!!! ale jinak bych si napsala na VZP email a pokud ti odepíší, že to hradí, šla bych do iscare s tímhle papírem a požadovala 4500,– zpět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
11.8.12 17:21

@lilia81
děkuji a děkuji za radu, napíši tedy na VZP a uvidím… :)
koukala jsem, že tebe už „vyhodili“ z Iscare tak vám moc držím palečky, ať je vše s mimíškem v pořádku :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
11.8.12 17:22

@mishka123 - děkuju děkuju… jj, vyhodili mě, pacholci a já se tak snažila, že bych tam u nich zůstala, ale že prej si mě dají do archíííívu!!! ach jooo, ale máme tam ještě mrazáčky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
11.8.12 17:26

@lilia81
tak na další miminko se mrazáčky určo hodí :) :palec:
no taky bych kdyby se povedlo nejradši zůstala v Iscare :mrgreen:
A konečně jsem nebyla u Illiče, ale u Jaržembovský tak jsem byla ráda… :) akorát nám tedy nedávala naději, že se to 1.IUI povede… spíš mluvila hned o IVF, že kvůli tomu dárci je to lepší :think: no tak uvidím… ale já nějak doufám, že se třeba mohlo zadařit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
11.8.12 21:34

@mishka123 ahooj, jestli chces, tak já dopis z VZP mám:) muzu ti ho poslat, psali mi to v úterý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
12.8.12 09:26

@terulilinka
ahojky, já ještě počkám co ukáže testík a pak bych to řešila :)
ale jinak děkuji a v případě, že bude další IUI bych si od tebe když tak vzala tu zprávu od VZP :) pokud je to tedy možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
12.8.12 11:53

@mishka123 určitě :) kdy budes testovat? Koukám ze IUI bylo 9.8., tak jsme na tom stejne, já ten den měla ovu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
12.8.12 12:22

@terulilinka
jee takže můžem testíkovat spolu? No já jsem měla mít taky ovu v ten den :)
a testíkovat budu asi příští neděli… to je 10 DPO tak by se možná už mohlo něco objevit :mrgreen:
a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.