Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 … to znamena??? ze si vyzvednes prukazku a poficis na urad v bilem?
… tak hodne stesti uplne u vseho tedy ![]()
@MisTer ještě je brzy!!! určitě se ukáže! moc držím!!
Jinak z iscare mi zase napsali, že pořád ostatní pojištovny neproplácí.. tak já fakt nevím! asi si to na zítra ten dopis vytisknu a ukážu jim to osobně…
Určitě ukaž, já tam taky šla s mejlem přío od pojištovny:) ale naštěstí u OZP to uznaly a řekli že v pohodě je to po staru.Budu držet palce
Tak se k vam pridavam, je ted ze mne budouci ISCARacka, jsme s manzou prihlaseni na prvni konzultaci - mela byt uz za tyden v patek, ale odjizdime na dovolenou, takze jsme odlozili az na zacatek zari.
Vysla na nas pani doktorka Turkova - kdyz jsem pak tady a na znamylekar nasla ohlasy na ni, tak jsem se docela vydesila
No, ale rikala jsem si, ze to ted necham tak a kdyby nam nesedla na vstupni prohlidce, budem pak zkouset jit vzdycky k Jarzembovske, kdyz ji vsechny tak chvalite ![]()
Nam se nedari rok a pul, jsem zvedava na co nam prijdou a doufam, ze to bude neco lehciho a vyjde nam treba uz IUI - no, samozrejme nejlepe kdyby se zadarilo jeste ted na dovolene a slo to prirozene, ale to by uz byl fakt zazrak ![]()
Ahoj,
no já měla na první konzultaci Turkovou, pak na ultrazvuk před OPU taky a na odbšr vajíček! ona není špatná! já ji mám docel ráda, dá se s ní i žertovat a dkyž se baví s Jaržembovskou, tak se furt něčemu tlemí obě… ona má i smysl pro humor, ale vystupuje jako profesionálka a nemaže holt med kolem pusy! ale u nás na první konzultaci i vtipkovala, když jsme začli vtipkovat! je fakt, že tě nuklidní, já ji na sále říkala, ať mi slíbí, že půjdu na transfer a nebudu mít hyperstimulák a ona, že by ráda, ale že to neví a nemůže mi lhát, tak jsem jí řikala, že alespoň pro klid mojí duše a ona, že nelhala ani svým dětem a že to neumí, ale že i kdyby byl, tka se nic neděje a půjdu na KET, ať se nebojím…
takže já s ní mám dobrou zkušenost!
@Thrinie píše:
Tak se k vam pridavam, je ted ze mne budouci ISCARacka, jsme s manzou prihlaseni na prvni konzultaci - mela byt uz za tyden v patek, ale odjizdime na dovolenou, takze jsme odlozili az na zacatek zari.Vysla na nas pani doktorka Turkova - kdyz jsem pak tady a na znamylekar nasla ohlasy na ni, tak jsem se docela vydesila
Nam se nedari rok a pul, jsem zvedava na co nam prijdou a doufam, ze to bude neco lehciho a vyjde nam treba uz IUI - no, samozrejme nejlepe kdyby se zadarilo jeste ted na dovolene a slo to prirozene, ale to by uz byl fakt zazrakNo, ale rikala jsem si, ze to ted necham tak a kdyby nam nesedla na vstupni prohlidce, budem pak zkouset jit vzdycky k Jarzembovske, kdyz ji vsechny tak chvalite
Tak pokud na mne nebude vyslovene protivna, tak mi to myslim vadit nebude. Dulezitejsi je, jestli je profesionalne na urovni ![]()
Tohle zni docela v pohode, diky za uklidneni ![]()
Jinac gratuluji k uspechu, je super, ze to mas uspesne za sebou - cim vic takovych, tim vic to cloveka uklidni ![]()
Neeee, protivná není, ona vypadá, že je drsná a tvrdá, ale když člověk sám od sebe uvolní atmosféru, umí se smát… a tam by si nikdo nedovolil být na klienty protivný nebo tak…
@Thrinie píše:
Tak pokud na mne nebude vyslovene protivna, tak mi to myslim vadit nebude. Dulezitejsi je, jestli je profesionalne na urovni
Tohle zni docela v pohode, diky za uklidneniJinac gratuluji k uspechu, je super, ze to mas uspesne za sebou - cim vic takovych, tim vic to cloveka uklidni
Já u ní byla před 14ti dny na IUI a vše v pohodě byla i milá příjemná. Jen se na ní skoro 3hod čekalo:).
Ahoj holky, tak jsem zpět z ISCARE..
HP v pořádku, TSH 2,8 (hormon štítný žlázy, prý lehce zvýšený, ale řešit se to nebude ) ; vypsaná žádanka na imunologii - tam by mohla být vidět příčina opakujících se biochemických těhu; folik 19mm, brzy bude ovulace a máme se pořádně snažit (
), od pátka nasadit utrogestan, při každým slabě pozitivní testu přijít na krev. Sečteno pdtrženo - jsem ráda, že tam chodím!
Hlavně nad těmi testy nemávla rukou, pozorně mě poslouchala a pak mi říkala, že ví, že to tam určitě bylo, jen je potřeba najít příčinu proč se to tolikrát neudrželo.. Byla zlatá!! příště chci zase k ní!!
![]()
Terulinka super že z toho máš dobrý pocit jsou tam fajn!!Na imuno mě ještě nikdo nepozval:).
@MisTer jojo jsem nadšena
no ona to navrhla z důvodu těch biochem.tehu, já jsem za to rada.. Někde jsem četla ze se to normálně děla az po 1. Neúspěšném ivf:)
To je fakt super, to je asi z krve???Tak teď to snad vše půjde jako po másle.
@MisTer jojo prý vezmou 6-8 ampulek krve. pomoooc ![]()
zrovna se objednávám a termín až 20.9. a další návštěva v říjnu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.