Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já měla dva po 17mm a houby z toho:( nooo a aktivních spermií jen 4mil. Což si myslím, že je málo. Uvidíme ted přítele dopuju vitamínama tak třeba to bude trošku lepší!
@mishka123 - tak ty chutě zní fakt vážně, hlavně ta rybičková pomazánka a vajíčkový salát!!! taky bych si dala!!! hmmm… ais si uvařím domácí vajíčka a prdnu an ně majolku
při nejhorším se
![]()
@lilia81
a ještě do toho rajčátka
mňami ![]()
jj já rybičkovou pomazánku nejedla nikdy nějak s chutí a teď jsem dlabala ![]()
@MisTer
vitamínky jsou důležitý… tak určo to bude lepší držím vám palečky ![]()
no já teď začala papat mamavit ![]()
Jak jste se tu ptali tak u nás jeden folikul 15 mm druhý 20 mm a spermio 5 mil sliznici jsem měla 9 mm a chytli se obě tak přeji mnoho štěstí aby se vám brzy zadařilo
@lilia81 To mas dobry menu
meloun bych si zrovna dala ![]()
To zvracení přejde, uvidíš!
@mishka123 Taky doufám ![]()
@MisTer Já měla dominantní Folik jen jeden a to 19mm, sliznici 9mm a spermiigramu měl manza v červnu 12mil pohyblivých..
Děkujeme! Ted se vrhnes na další iui viď? Mooooc drzim palce!!!
Sarka tak to je super, takže není ani potřeba mít hodně spermíků my měli ty 4mil schopný a taky dva folíky jen to nevyšlo tak snad teď!!!
Terulinka ma taky měli v březnu ještě 7mil pohyblivých a ted najednou takovej pokles tak uvidíme na dalším spermiu. Jojo kolem 25.8 by mělo být druhý IUI snad tomu nic nebude bránit.
K oplodnění ti stačí jedna jediná schpná a kamarádka na tom byla stejně jako my a má ted krásného kluka
No já vím jedna:) ale zrovna teď z tolika ani jedna nooo. Ted by měl být druhý vajčník tak uvidíme třeba bude lepší:). Jsem ráda, že vím, že to někomu k miminkům pomohlo!
Ahojík
omlouvám se za mou neaktivitu ![]()
jinak jsem testíkovala včera a byl mini dušík ![]()
testovat budu zase zítra a uvidím zda čárka sílí.
A co ty @terulilinka? ![]()
Fotka testíku:
@mishka123 já budu testovat taky zítra
včera mě začali bolet prsa, tak moc doufám, že to není jen PMS ![]()
držím palce ať zítra vykoukne pořádný dušík! tohle pidi midi ![]()
@terulilinka
no já právě ani nijak nepociťuji PMS
spíš se mi zvýraznili žilky na prsou a zvětšili bradavky ![]()
a jen občas mě pěkně píchne v podbříšku…
Tak sem zítra zase hodím fotku a těším se na tvé // ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.