Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 Je to ještě čerstvý, neboj se, to za chvilku přejde.. Hlavne, aby ted ten kulihrasek byl zdravý!:) zajděte si dneska treba na vecu at na to tolik nemyslíš.. ![]()
Bože holky, já jsem fakt pako! Já někde zasantrocila tu složku co mi dali v iscare na ty vstupní.. Byl tam ten kód na tu telefonní komunikaci, pak zprava od durychovy a info kdy mám přijít na HP a ultrazvuk.. Myslíte ze mi to daji znovu? Alespoň ten kód? Myslím ze to byla takova karticka, kterou se můžeš ohlašovat i na recepci.. Nejradši bych si nafackovala
![]()
Terulilinka: já ten PIN nikdy nepotřebovala
jenom, když jsem vyzvedávala zbylou zálohu, tak ho tam chtěli dopsat, ale nadiktovali mi ho, abych ho nemusela v lejstrech hledat. Zprávu určitě v kopii mít budou a na datum kontroly si zavolej. Na ten PIN bych se pak optala, ale podle mě není k ničemu ![]()
Určitě ti to řeknou na recepci když se prokážeš Rč jsou tam hodný tak neměj strach.
Ja ani nevim, ze nejaky PIN kod je
… zrovna ted jsem tam volala, rusila objednani a vzdy jen reknu RC a je to v poradku ![]()
Já mám pocit že ten PIN je dobrý jen k tomu, když se chce někdo informovat o tvém zdr. stavu, třeba partner ![]()
Ten PIN měl být, když si člověk volá o výsledky… aby tam nemohl volat někdo, kdo se za tebe vydává. Nicméně po mě ho nikdy nechtěli ![]()
Holky, děkuju za uklidnění! Normálně se mi z toho chtělo brecet ![]()
@HanHa No po manželovi ho chtěli, kdyz si volal na vysledky spermiigramu.. A já bych zrovna zítra chtěla volat na vysledky HP..:( ale dneska tam jdu na odběr, tak se na recepci zeptám a rovnou se objednam.. Tu moji složku mají na recepci??
Ty složky nevím když jsem objednaná už je mají sestřičky u sebe a odkud je berou to netuším každopádně na recepci se ti podívají do pc a řeknou ti.
@lilia81 drž se a netrap se, sice Ti rozumím, protože jsem také moc chtěla
, ale je zázrak i jedno, takže to beru tak, že je to alespoň trochu menší zátěž na organizmus ![]()
Ahoj holky,
tak mám po odběru krve, vzala mi celou ampulku, normálně se mi dělá blbě
ale jsem objednaná na 8.8. na ultrazvuk, folikumetrii a tam mi řeknou i výsledky z krve… a jdu k Jaržembovský!!!
![]()
Teri - ja jdu 7.8!!! kurna, skodaaaaaaaaa!!! jsme se mohly potkat v cekarne!
@MisTer No já doufám!:) jak se citis po iui??:)
Hele byla jsi před iui na ty pruchodnosti??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.