Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
859
28.7.12 16:48

@lilia81 Je to ještě čerstvý, neboj se, to za chvilku přejde.. Hlavne, aby ted ten kulihrasek byl zdravý!:) zajděte si dneska treba na vecu at na to tolik nemyslíš.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
30.7.12 00:03

Bože holky, já jsem fakt pako! Já někde zasantrocila tu složku co mi dali v iscare na ty vstupní.. Byl tam ten kód na tu telefonní komunikaci, pak zprava od durychovy a info kdy mám přijít na HP a ultrazvuk.. Myslíte ze mi to daji znovu? Alespoň ten kód? Myslím ze to byla takova karticka, kterou se můžeš ohlašovat i na recepci.. Nejradši bych si nafackovala :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
30.7.12 08:06

Terulilinka: já ten PIN nikdy nepotřebovala ;) jenom, když jsem vyzvedávala zbylou zálohu, tak ho tam chtěli dopsat, ale nadiktovali mi ho, abych ho nemusela v lejstrech hledat. Zprávu určitě v kopii mít budou a na datum kontroly si zavolej. Na ten PIN bych se pak optala, ale podle mě není k ničemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.7.12 09:11

Určitě ti to řeknou na recepci když se prokážeš Rč jsou tam hodný tak neměj strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
30.7.12 09:14

Ja ani nevim, ze nejaky PIN kod je :)… zrovna ted jsem tam volala, rusila objednani a vzdy jen reknu RC a je to v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.7.12 09:40

Já mám pocit že ten PIN je dobrý jen k tomu, když se chce někdo informovat o tvém zdr. stavu, třeba partner :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
30.7.12 10:07

Ten PIN měl být, když si člověk volá o výsledky… aby tam nemohl volat někdo, kdo se za tebe vydává. Nicméně po mě ho nikdy nechtěli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
30.7.12 11:26

Holky, děkuju za uklidnění! Normálně se mi z toho chtělo brecet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
30.7.12 11:30

@HanHa No po manželovi ho chtěli, kdyz si volal na vysledky spermiigramu.. A já bych zrovna zítra chtěla volat na vysledky HP..:( ale dneska tam jdu na odběr, tak se na recepci zeptám a rovnou se objednam.. Tu moji složku mají na recepci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.7.12 11:40

Ty složky nevím když jsem objednaná už je mají sestřičky u sebe a odkud je berou to netuším každopádně na recepci se ti podívají do pc a řeknou ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
30.7.12 15:55

@lilia81 drž se a netrap se, sice Ti rozumím, protože jsem také moc chtěla :srdce: :srdce:, ale je zázrak i jedno, takže to beru tak, že je to alespoň trochu menší zátěž na organizmus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
30.7.12 16:25

Ahoj holky,
tak mám po odběru krve, vzala mi celou ampulku, normálně se mi dělá blbě :( ale jsem objednaná na 8.8. na ultrazvuk, folikumetrii a tam mi řeknou i výsledky z krve… a jdu k Jaržembovský!!! :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.7.12 17:46

TERULINKA SUPEEEEEEEER:) TAK UŽ TO PŮJDE JAKO PO MÁSLE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.7.12 17:57

Teri - ja jdu 7.8!!! kurna, skodaaaaaaaaa!!! jsme se mohly potkat v cekarne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
30.7.12 21:45

@MisTer No já doufám!:) jak se citis po iui??:)
Hele byla jsi před iui na ty pruchodnosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.