Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Terulinka- já jsem u ní na základě dobrých rad od Lili a fakt poprvé sem byla v sedmém nebi a teď pokaždé když volám tak řeknu že se objednávám k ní, jen IUI tam buhužel nebude v sobotu. Takže si zavolej vždy hned jak přijde MS a objednej se na ten určitý den a na recepci tě hodí přímo k ní!
Lili-to nevadí jen at odpočívá:) Turková snad bude taky dobrá!
@terulilinka - 1 dc jsi až zítra, protože MS přišla po 12:00, na odběry se chodí 2-5 dc, takže v pondělí budeš 4 dc
(informace z Iscare, MS se nebere ajko špinění, ale krvácení a pokud přichází po 12:00 je 1.dc až následný den)
@lilia81 @MisTer super, hned tam brnknu nebo se objednám až tam půjdu ![]()
@lilia81 o tom špinění mi říkala sestřička taky, ale o tý 12h nic, moc děkuju Lili!!! Tebe nemít
budu to počítat tak jak říkáš a půjdu v pondělí ![]()
LIli zítra držím palce at je vše v pořádku a těším se na fotku!!!
Ahoj holky, zase vám sem lezu. Dnes jsem byla na kontrolním UTZ a na IUI mám přijít v pondělí. Od UTZ mě bolí docela dost břicho. Nemohlo se něco stát? L.
![]()
@lilia81 Lili, tak co??? Cely den na Tebe myslím a jsem napnuta jak struna!!
Jéé, pardon, já to nedala vědět…
no už máme jenom 1 miminko - syndrom mizjeícího dvojčete…
ale máme 3,7 mm, srdíčko a hematom je fuč
takže maminka s tatínka můžou po měsíci do toho konečně praštit, ale prej hodně decentně ![]()
@lilia81 Jee, tak to me mrzi, hlavně at je to jedno zdravoucke! A jak se citis?:)
Tak hurá na to ![]()
@terulilinka - až odejede tchán a budem mít klid ![]()
no cítím se divně, jsem z toho tozhozená, přijde mi divné mluvit na bříško v jednotním čísle, tak sjem an chudáčka malýho ještě nemluvila a vyčítám si, že bych se měla radovat a bejt š´ˇtastná jak blecha, ale nějak mi to nejde, snad se z toho dostanu! já jsem šťastná, ale jen napůl
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.