Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
24.7.12 09:53

@alenka84 - já si myslím, že se pak dá třeba zětně nějak to IUI doplatit pojišťovně nebo tak, snad to tak nebude! za duben a květen ale prý mají v iscare slíbeno, že IUI jako pokus počítat nebudou, prý až od června!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.12 09:55

Je to celý na houby ve čtvrtek se na to zeptám, ale když mě pojištovna řekne, že to proplácí tak proč to nemůžu využít???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.7.12 10:00

@MisTer - já je chápu, že to chtějí mít písemně, jistí sebe i tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.12 10:02

Taky chápu, ale pojišťovna mi to písemně prý dát nemůže, takže to asi znamená že i přesto mám smůlu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
24.7.12 10:35
@lilia81 píše:
@alenka84 - já si myslím, že se pak dá třeba zětně nějak to IUI doplatit pojišťovně nebo tak, snad to tak nebude! za duben a květen ale prý mají v iscare slíbeno, že IUI jako pokus počítat nebudou, prý až od června!

Jako že jim to slíbila pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
24.7.12 10:42

Alenka84- pocita se IUI do IVF jenom kdyz je stimulovane injekcema, pokud jsi mela jenom stimulaci praskama anebo bez tak se to nepocita

• Citovat
  • Upravit
15290
24.7.12 11:11

Lulllu - to u VZP bohužel prý není pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
24.7.12 11:12
@lulllu píše:
Alenka84- pocita se IUI do IVF jenom kdyz je stimulovane injekcema, pokud jsi mela jenom stimulaci praskama anebo bez tak se to nepocita

Tak já dnes dostala jiné informace :nevim: :nevim: Ale snad máš pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.12 11:13

Pojištovny tvrdí, že platí starý režim, ale Iscare zatím jede po novu v tom aby se koza vyznala. Mě nejvíc štve že kvůli tomu jsem začala brát clostil a chtěla stimulovat tím při IUI no a teď mám hovco. Zkusím udělat očička na paní doktorku Jaržembovskou maximálně mi mile vysvětlí, že to prostě nejde no :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
24.7.12 11:13
@lilia81 píše:
Lulllu - to u VZP bohužel prý není pravda

hm, no to jsem právě taky slyšela :pocitac: :pocitac: :pocitac: Snad se nám povede ivf na první pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
24.7.12 11:14
@MisTer píše:
Pojištovny tvrdí, že platí starý režim, ale Iscare zatím jede po novu v tom aby se koza vyznala. Mě nejvíc štve že kvůli tomu jsem začala brát clostil a chtěla stimulovat tím při IUI no a teď mám hovco. Zkusím udělat očička na paní doktorku Jaržembovskou maximálně mi mile vysvětlí, že to prostě nejde no :nevim: :nevim:

mi přijde, že ani u nich nikdo neví, Jaržembovská mi dneska říkala, že mi to možná počítat budou a možná ne, že záleží na pojišťovně :nevim: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.7.12 11:16

@alenka84 - zítra budu v práci, tka ti mohu napsat mail na paní z pojišťovny, která toto přímo vyřizuje a schvaluje, když ji pošleš dotaz, tak ti řekne, to je maximum, co mohu udělat, u ní jsem zjišťovala ten počet pokusů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
24.7.12 11:17
@lilia81 píše:
@alenka84 - zítra budu v práci, tka ti mohu napsat mail na paní z pojišťovny, která toto přímo vyřizuje a schvaluje, když ji pošleš dotaz, tak ti řekne, to je maximum, co mohu udělat, u ní jsem zjišťovala ten počet pokusů…

ok, děkuju, zkusím to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
24.7.12 11:19

Coze??? Tak v Pronatalu mi rekli, ze jenom IUI stimul injekcema, ne clostilem. Tak kazdy CAr rika neco jineho. Alenko a kdy se chystas stimulovat? V srpnu?

• Citovat
  • Upravit
14112
24.7.12 11:30

Lili a to máš kontakt jen na VZP vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.