Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alenka84 - já si myslím, že se pak dá třeba zětně nějak to IUI doplatit pojišťovně nebo tak, snad to tak nebude! za duben a květen ale prý mají v iscare slíbeno, že IUI jako pokus počítat nebudou, prý až od června!
Je to celý na houby ve čtvrtek se na to zeptám, ale když mě pojištovna řekne, že to proplácí tak proč to nemůžu využít???
@MisTer - já je chápu, že to chtějí mít písemně, jistí sebe i tebe!
Taky chápu, ale pojišťovna mi to písemně prý dát nemůže, takže to asi znamená že i přesto mám smůlu!
@lilia81 píše:
@alenka84 - já si myslím, že se pak dá třeba zětně nějak to IUI doplatit pojišťovně nebo tak, snad to tak nebude! za duben a květen ale prý mají v iscare slíbeno, že IUI jako pokus počítat nebudou, prý až od června!
Jako že jim to slíbila pojišťovna?
Alenka84- pocita se IUI do IVF jenom kdyz je stimulovane injekcema, pokud jsi mela jenom stimulaci praskama anebo bez tak se to nepocita
@lulllu píše:
Alenka84- pocita se IUI do IVF jenom kdyz je stimulovane injekcema, pokud jsi mela jenom stimulaci praskama anebo bez tak se to nepocita
Tak já dnes dostala jiné informace
Ale snad máš pravdu ![]()
Pojištovny tvrdí, že platí starý režim, ale Iscare zatím jede po novu v tom aby se koza vyznala. Mě nejvíc štve že kvůli tomu jsem začala brát clostil a chtěla stimulovat tím při IUI no a teď mám hovco. Zkusím udělat očička na paní doktorku Jaržembovskou maximálně mi mile vysvětlí, že to prostě nejde no
![]()
@lilia81 píše:
Lulllu - to u VZP bohužel prý není pravda
hm, no to jsem právě taky slyšela
Snad se nám povede ivf na první pokus…
@MisTer píše:
Pojištovny tvrdí, že platí starý režim, ale Iscare zatím jede po novu v tom aby se koza vyznala. Mě nejvíc štve že kvůli tomu jsem začala brát clostil a chtěla stimulovat tím při IUI no a teď mám hovco. Zkusím udělat očička na paní doktorku Jaržembovskou maximálně mi mile vysvětlí, že to prostě nejde no![]()
mi přijde, že ani u nich nikdo neví, Jaržembovská mi dneska říkala, že mi to možná počítat budou a možná ne, že záleží na pojišťovně
![]()
@alenka84 - zítra budu v práci, tka ti mohu napsat mail na paní z pojišťovny, která toto přímo vyřizuje a schvaluje, když ji pošleš dotaz, tak ti řekne, to je maximum, co mohu udělat, u ní jsem zjišťovala ten počet pokusů…
@lilia81 píše:
@alenka84 - zítra budu v práci, tka ti mohu napsat mail na paní z pojišťovny, která toto přímo vyřizuje a schvaluje, když ji pošleš dotaz, tak ti řekne, to je maximum, co mohu udělat, u ní jsem zjišťovala ten počet pokusů…
ok, děkuju, zkusím to ![]()
Coze??? Tak v Pronatalu mi rekli, ze jenom IUI stimul injekcema, ne clostilem. Tak kazdy CAr rika neco jineho. Alenko a kdy se chystas stimulovat? V srpnu?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.