Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@terulilinka no tak držím palce ať se zadaří
taky bych raději zůstala v Iscaru a jezdila na kontroly tam, ale bohužel to nejde…
@lilia81 to buď! cvrčkum to jenom pomůže
a jak ti je? ses víc unavená nebo tak,
@hondicka - no dneska kartaček v puse a samozřejmě
, takže asi tak
, bříško mě píchá, prsa úplně v pohodě a dneska jsem utahaná jak kotě, normálně v 9 usínám, jinak jsem vždy byla vzhůru do půlnoci a ach to chození na wc… a co ty, jak je tobě? ty už jsi v 9 týdnu viď? nebo víc?
@lilia81 no podle utz jsem dneska 7+1, uvidíme za těch 14 dní, jestli to tak sedí… já teda naštěstí neb…
ale je mi celé dopoledne blivno, mám co dělat abych se ráno aspoň trochu nasnídala… jinak utahaná jsem taky, přijdu z práce a aspoň na hoďku vytuhnu
ale začíná mi spousta věcí dost smrdět-třeba kouř-teď si nemůžeme kvůli mě ani udělat oheň na gril, já bych nepozřela ani to opečené maso, ani buřta, nemůžu jíst třeba ani uzený plátkový sýr, který jinak miluju… proste všechno smrdí kouřem
je to děs, ale doufejme že to přejde ![]()
Ahoj všichni, říkala jsem si že se nebudu nechávat ovlivňovat diskuzemi na těchto stránkách, ale bohužel jsem to nevydržela a reaguju, jsem ta z těch co teď sedí doma a volá do laborky jak vypadaj má emrijka, která v sobotu spojily a nejdýl ve čtvrtek mně čeká transport, možná i zítra to se dozvím ráno. Chtěla jsem všem, které čeká to samé popřát"Mnoho Štěstí" a hlavně pevné nervy na čekání výsledku testu, které já sama potřebuju. Jsem hrozně zvědavá jak vše dopadne je to mé první asistované těhu, jinak jsem po dvou neúspěšných přirozených. Bylo to peklo o to přijít, ale jdu dál touto cestou. Držím Vám všem i sobě palečky. Do iscaru mi pomohl super doktor v praze, který vše vyřídil a zařídil rychle jak nejvíc to šlo. Doporučuji. ![]()
@yellowlola - držím palečky!!! a neboj, embryjka se budou mít fajn!!! přemýšlej pozitivně, mě to takhle vyšlo!!! tak tobě taky hodně štěstíčka a miminko v bříšku!!!
@lilia81 také velká gratulace a teď jsme tedy všechny zvědavé, kolik se toho urodilo
dočetla jsem se, že někomu zjistili dvojčata až ve 12.tt, i když to nechápu, mně to dr. Jaržembovská viděla hned v 6.tt, že je jedno
@Yasmi - někdy se to druhé schovává, ale taky doufám, že bude mít Jaržembovksá příští pátek dobré oko ![]()
Děkuji za podporu, už se moc těším na zítřek a na další dny z rodícím se novým životem, a
snad v dubnu v porodnici..
@hondicka děkuju!
no já jsem teď troooošičku naštvaná.. našla jsem článek o tom IUI a IVF a prý se toho novýho zákona chytla hlavně VZP, ostatní pojištovny to tak většinou nemají a chápou tu chybu
no a ještě všude píšou jak je IUI levné, že stojí 1500,– a v ISCARE za něj chtějí 4500,–.. což se mi moc nelíbí.. ale samozřejmě bych do toho asi šla i za tu cenu no.. ![]()
@terulilinka a ty seš určitě u VZP viď
Je fakt že Iscare je docela drahej, ale zase si myslim že ta péče je tam nenahraditelná… a kdy tam vlastně jdeš?
No nemyslím si že je to jen VZP já mám OZP a taky to musím platit:(.
Ahoj holky,
takový dotaz na těhule, kdy Vás vykopli z Iscare k normálnímu dr.? už po potvrzení srdíčka nebo později??? doufám, že se mnou v pátek neskončí, já ještě nechciiiiii
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.