Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1857
20.7.12 11:22

@lilia81 ahoj, no mě když brali krev a potvrdilo se že jsem těhotná, tak sestřička říkala, že buď už můžu jít ke své dr. nebo že na utz můžu ještě k nim, tak jsem byla na utz u dr. Ďurechové no a ta už mi dala zprávu pro mojí dr. Ale nevim jak to je když máš IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
20.7.12 11:30

Lilia: mě vykopli po kontrole 4 týdny od ET - to už bylo srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
20.7.12 13:32

Ahoj holky,

moc gratuluji ke všem pozitivním zprávám :palec: To my zkusíme IVF po novým roce, protože stejnak teď předěláváme bydlení, tak bude domácí snaženíčko. Jinak včera Dr. potvrdil, že vaječníky po revizi naběhly a prý do 14 dnů přijde MS, tak mám po dlouhý době radost ;) Jinak mám skvělého doktora, včera mi brali krev na genetické testy a to se to většinou dělá po 2 potratech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.7.12 14:35

@HanHa - safra, to jako že mě už příští pátek jako vykopnou??? no to snad ne??? ach jooo :-( no a kdy jsi pak šla k svému dr, asi ještě dřív než na screening ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
20.7.12 15:26

@hondicka bohužel jo :(

@MisTer začalo s tím VZP.. v tom článku i upozorňovali, že se můžou přidat i jiné pojišťovny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
20.7.12 15:28

@hondicka dneska ofiko měla dorazit MS podle mýho cyklu, ale jsem teprve 8DPO, takže dorazí tak na 14DPO, jako vždy :roll: takže to vypadá že tam půjdu tak cca v rozmezí 27.-30.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
20.7.12 19:01

Lilia: v Iscare mě napsali zprávu předávací a měla jsem se objednat ke svému Dr. na kontrolu za 10-14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.7.12 20:27

@HanHa - tak alespoň, že tak, já mám pak strach, víš jak, aby bylo vše v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
22.7.12 18:36

@lilia81 Lili, koukám na podpis, takže dvojcatka?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.7.12 18:40

@terulilinka - začla jsrm krvácet, tak sjem včera byla na UTZ, máme hematom, naštěstí ascorutin zabral během jednoho dne a dnes už dobrý

a máme dvojčátka, tka doufám, ež se rozbuší obě srdíčka a že to bude kluk a holka ;) sice se toho strašně bojím, nebudu mít nikoho na pomoc, ale na druhou stranu se strašně těším, akorát tedy nevím, jak to zvládneme finančně, ono je to o nakoupení všeho 2×, ale snad naši pomůžou s třeba i rodiče od budoucího manžy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
22.7.12 19:49

@lilia81 Jeee, a všechno už je v pořádku? Alespoň jsi je viděla a víš, ze tam jsou.. Příště uz jim bude tlouct srdíčko! Moc gratuluju!!! Jsem tady takova naše naděje :-)

Neboj se, bude to těžký, ale hodně maminek s dvojcatky tvrdí, ze je to daleko lepší než mít dvě děti brzo po sobě :-) tak ti pomůže rodina a hlavně manžel ne? A financne.. Daji se nakoupit krásný věci po bazarcich:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
22.7.12 19:49

@lilia81 A krásná fotecka!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.7.12 19:55

@terulilinka - kupodivu ascorutin zabral za 8 tabletek a zatím musím zaklepat, že od rána ani kapka! ani špinění!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.7.12 20:08

https://www.emimino.cz/…2013-116709/

tak tady máme aztím dvojčátkovou diskuzi ;) tak šup šup ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
22.7.12 20:39

@lilia81 Tak super! Neboj, to bude dobrý!! Kdy teda půjdes na ultrazvuk? Tak jak jsi měla?
Lili, mooooc doufám, ze se k tobě budu moci přidat.. Ale stačí mi jedno ;) Joo a ten ascorutin.. To je ten volne prodejny co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.