Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 ahoj, no mě když brali krev a potvrdilo se že jsem těhotná, tak sestřička říkala, že buď už můžu jít ke své dr. nebo že na utz můžu ještě k nim, tak jsem byla na utz u dr. Ďurechové no a ta už mi dala zprávu pro mojí dr. Ale nevim jak to je když máš IVF…
Lilia: mě vykopli po kontrole 4 týdny od ET - to už bylo srdíčko
Ahoj holky,
moc gratuluji ke všem pozitivním zprávám
To my zkusíme IVF po novým roce, protože stejnak teď předěláváme bydlení, tak bude domácí snaženíčko. Jinak včera Dr. potvrdil, že vaječníky po revizi naběhly a prý do 14 dnů přijde MS, tak mám po dlouhý době radost
Jinak mám skvělého doktora, včera mi brali krev na genetické testy a to se to většinou dělá po 2 potratech.
@HanHa - safra, to jako že mě už příští pátek jako vykopnou??? no to snad ne??? ach jooo
no a kdy jsi pak šla k svému dr, asi ještě dřív než na screening ne?
@hondicka bohužel jo ![]()
@MisTer začalo s tím VZP.. v tom článku i upozorňovali, že se můžou přidat i jiné pojišťovny..
@hondicka dneska ofiko měla dorazit MS podle mýho cyklu, ale jsem teprve 8DPO, takže dorazí tak na 14DPO, jako vždy
takže to vypadá že tam půjdu tak cca v rozmezí 27.-30.7.
Lilia: v Iscare mě napsali zprávu předávací a měla jsem se objednat ke svému Dr. na kontrolu za 10-14 dní
@HanHa - tak alespoň, že tak, já mám pak strach, víš jak, aby bylo vše v pohodě…
@terulilinka - začla jsrm krvácet, tak sjem včera byla na UTZ, máme hematom, naštěstí ascorutin zabral během jednoho dne a dnes už dobrý
a máme dvojčátka, tka doufám, ež se rozbuší obě srdíčka a že to bude kluk a holka
sice se toho strašně bojím, nebudu mít nikoho na pomoc, ale na druhou stranu se strašně těším, akorát tedy nevím, jak to zvládneme finančně, ono je to o nakoupení všeho 2×, ale snad naši pomůžou s třeba i rodiče od budoucího manžy…
@lilia81 Jeee, a všechno už je v pořádku? Alespoň jsi je viděla a víš, ze tam jsou.. Příště uz jim bude tlouct srdíčko! Moc gratuluju!!! Jsem tady takova naše naděje ![]()
Neboj se, bude to těžký, ale hodně maminek s dvojcatky tvrdí, ze je to daleko lepší než mít dvě děti brzo po sobě
tak ti pomůže rodina a hlavně manžel ne? A financne.. Daji se nakoupit krásný věci po bazarcich:)
@terulilinka - kupodivu ascorutin zabral za 8 tabletek a zatím musím zaklepat, že od rána ani kapka! ani špinění!
https://www.emimino.cz/…2013-116709/
tak tady máme aztím dvojčátkovou diskuzi
tak šup šup ![]()
@lilia81 Tak super! Neboj, to bude dobrý!! Kdy teda půjdes na ultrazvuk? Tak jak jsi měla?
Lili, mooooc doufám, ze se k tobě budu moci přidat.. Ale stačí mi jedno
Joo a ten ascorutin.. To je ten volne prodejny co?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.