Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1111
15.7.12 19:07

Ahoj děvčata! Dlouho jsem tu nebyla.. trošku jsem si dala oddych od emimi a navíc jsem byla i na dovče a jen jsem teď rychle koukla a vidím, že se Lili zadařilo!!! Moc moc gratuluji, jsi má naděje! Moc jsem Ti to přála! Pokusím se vás pročíst, takže kdybych nějakou těhulku přehlédla, tak se omlouvám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
15.7.12 20:32

@f-l-e-a - díky moc, ono oddych občas neuškodí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
15.7.12 23:38

@hondicka Jeeeeeee gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
15.7.12 23:38

@lilia81 Moooc gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
15.7.12 23:41

Ahoj holky, byla jsem na dovce a sotva se vrátím, jsou tu dvě tehulky! Úžasná zprava!!!:-)

Holky, co se děla když neroste sliznice? Mám ji hrozne nízkou a už 2× jsem měla pozitivni tehu test a pak jsem to vždy dostala, ale HP mě čeká až koncem mesice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
16.7.12 06:41

@terulilinka ahojky :) děkuju :kytka: já nevim ale mě dr. Ďurechová teď napsala Duphason, prý je to na růst sliznice a na dobrý průběh těhotenství… a kdy jdeš zase do Iscare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.7.12 07:11

@lilia81 jen se připomínám s tím mailíkem, díky moc! za chvíli frčím na tu Bulovku, tak jsem naputá jak malý gatě! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.7.12 10:19

@terulilinka - na růst sliznice je dobrý kontryhleový čaj 1-14DC, klidně i 2 šálky denně :-)

ale to co popisuješ není problém s výškou sliznice, ale problém s udržením tj. hladinou progesteronu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.7.12 10:22

@Wirginie - dej vědět, budem na tebe myslet a mail máš v poště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
16.7.12 10:26

@hondicka Fakt úžasná zprava!:-)
No čeká me ten hormonální profil, měla jsem to dostat 20.ale zpozdila se ovu, takže dle mých výpočtu bych to měla dostat až 28., tak tak nějak vyrazim..
A jak se citis?:-)

@lilia81 Kontryhel piju, ale jen jeden šálek, tak pak zkusím dva :-) děkuju..
No v tom asi problém bude taky, uvidíme co HP.. Ale přece jen ta sliznice je postýlky :-)) 8dc jsem měla 3mm a ma byt nějakých 8mn.. Durechova byla překvapena:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.7.12 10:45

@terulilinka - já šla na transfer 21 dc se 7 mm!!! a zatím se teda držej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
16.7.12 11:36

@lilia81 Fakt??? Děkuju za uklidnění!!:-) a myslíš, ze se chytli obe?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
16.7.12 12:30

@terulilinka no cítím se všelijak, hlavně ráno a celé dopoledne :) mam žaludek na vodě, ale odpoledne je to už dobrý a taky bych pořád spala a spala a spala :) zítra jdu už k mé mudr., tak jsem zvědavá, jestli fazolka za těch pár dní aspoň trošku povyrostla :) držím ti moc palce ať ti vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
16.7.12 12:37

@hondicka Tak dej zítra vědet, budu na Tebe moc myslet!!!:-) a děkuju! Akorát se mi ten cyklus pekne protahne :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.7.12 14:59

@terulilinka - netuším, ono se uvidí až na ultrazvuku… jinak když máš mimoděložní, tak se ti mimi uchytí ve vejcovodu a tam enní žádná sliznice, takže spíš jde o to, aby se udržela, sliznice se přeceňuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.