Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčata! Dlouho jsem tu nebyla.. trošku jsem si dala oddych od emimi a navíc jsem byla i na dovče a jen jsem teď rychle koukla a vidím, že se Lili zadařilo!!! Moc moc gratuluji, jsi má naděje! Moc jsem Ti to přála! Pokusím se vás pročíst, takže kdybych nějakou těhulku přehlédla, tak se omlouvám..
Ahoj holky, byla jsem na dovce a sotva se vrátím, jsou tu dvě tehulky! Úžasná zprava!!!:-)
Holky, co se děla když neroste sliznice? Mám ji hrozne nízkou a už 2× jsem měla pozitivni tehu test a pak jsem to vždy dostala, ale HP mě čeká až koncem mesice..
@terulilinka ahojky
děkuju
já nevim ale mě dr. Ďurechová teď napsala Duphason, prý je to na růst sliznice a na dobrý průběh těhotenství… a kdy jdeš zase do Iscare?
@lilia81 jen se připomínám s tím mailíkem, díky moc! za chvíli frčím na tu Bulovku, tak jsem naputá jak malý gatě! ![]()
@terulilinka - na růst sliznice je dobrý kontryhleový čaj 1-14DC, klidně i 2 šálky denně ![]()
ale to co popisuješ není problém s výškou sliznice, ale problém s udržením tj. hladinou progesteronu…
@Wirginie - dej vědět, budem na tebe myslet a mail máš v poště ![]()
@hondicka Fakt úžasná zprava!:-)
No čeká me ten hormonální profil, měla jsem to dostat 20.ale zpozdila se ovu, takže dle mých výpočtu bych to měla dostat až 28., tak tak nějak vyrazim..
A jak se citis?:-)
@lilia81 Kontryhel piju, ale jen jeden šálek, tak pak zkusím dva
děkuju..
No v tom asi problém bude taky, uvidíme co HP.. Ale přece jen ta sliznice je postýlky
8dc jsem měla 3mm a ma byt nějakých 8mn.. Durechova byla překvapena:-(
@terulilinka - já šla na transfer 21 dc se 7 mm!!! a zatím se teda držej ![]()
@lilia81 Fakt??? Děkuju za uklidnění!!:-) a myslíš, ze se chytli obe?:)
@terulilinka no cítím se všelijak, hlavně ráno a celé dopoledne
mam žaludek na vodě, ale odpoledne je to už dobrý a taky bych pořád spala a spala a spala
zítra jdu už k mé mudr., tak jsem zvědavá, jestli fazolka za těch pár dní aspoň trošku povyrostla
držím ti moc palce ať ti vše dobře dopadne ![]()
@hondicka Tak dej zítra vědet, budu na Tebe moc myslet!!!:-) a děkuju! Akorát se mi ten cyklus pekne protahne :-/
@terulilinka - netuším, ono se uvidí až na ultrazvuku… jinak když máš mimoděložní, tak se ti mimi uchytí ve vejcovodu a tam enní žádná sliznice, takže spíš jde o to, aby se udržela, sliznice se přeceňuje ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.