Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wirginie - to je dobře, doufám, že pro nějaké noviny, ta změna zákona je hnus!!! kdybys chtěla poslat oficiální vyjádření VZP k tomu, že 0 embryjek při ET se automaticky bere jako 2 embryja tj. pouze 3 IVF, tak mi pošli do SZ email!
Ahojky holky,
tak mrcha pořád nikde, zítra zkusím zas testík ![]()
Když už nebudu těhu, tak se snad mrcha rozjede sama, to by mi ještě scházelo lítat k dr. Nebo se mi začlo hcg uvolňovat pomaleji ![]()
Já jsem tento cyklus neměřila, to jsou starší grafy.
@hondicka Moc držím pěsti ať jsou výsledky pozitivní ![]()
Chci se zeptat, jestli transfér zamražených embrií se počítá jako celý IVF? No asi jo co?
Paja: já mám za to, že KET si platíš sama, s pojišťovnou nemá nic společného, tudíž se nezapočítává… pokud se to tedy zase nějak nezměnilo.
@lilia81 píše:
@hondicka - vdávám18.8.
ještě že jsem si pořídila „těhu“ šaty
Lili, gratuluju k pozitivnímu testíku. Držím Ti palce, ať jsi ta nejšťastnější nevěsta pod sluncem. ![]()
Moc děkuji za odpověď
Tak mám asi jasno. My se s přítelem pořád dohadujeme, až půjdeme do IVF, tak jestli zavéśt jedno nebo dvě embria. Asi to necháme podle toho kolik se oplodní vajíček, jestli to bude slabota, tak bych radši jedno, abychom neztratili to 4 IVF a jestli bude úroda, tak bych šla do 2.
Ahoj holky, tak jsem právě volala do Iscare na výsledky krve a mám prý krásných 24 tisíc bla bla bla jednotek
tak jsem nevěděla jestli jsem nebo nejsem těhu (moc tomu nerozumim) tak prý jo, tak ve čtvrtek tam jedu na ultrazvuk a pak mě asi překopnou zase k mý doktorce… holky nevíte zda je možné navštěvovat Iscare normálně jako gyndu?
@hondicka - normálně jako gyndu bohužel ne! 24 000??? ty jo, to už bude srdíčko!!! to už si těhu pěkně dlouho!!!
@Paja01 Mělo by to být 7200,– Mi s manželem ted půjdem na 2 KET ten první sem ěla 25.5 a test mi po 14 dnech vyšel pozitivní jen čárky nesílí a tak mi Dr. Jaržembovská řekla že to bylo biochemické těhu ![]()
@hondicka píše:
Ahoj holky, tak jsem právě volala do Iscare na výsledky krve a mám prý krásných 24 tisíc bla bla bla jednotektak jsem nevěděla jestli jsem nebo nejsem těhu (moc tomu nerozumim) tak prý jo, tak ve čtvrtek tam jedu na ultrazvuk a pak mě asi překopnou zase k mý doktorce… holky nevíte zda je možné navštěvovat Iscare normálně jako gyndu?
Teda tak to je pěkné číslo
To už musíš být opravdu těhu dýl
Gratuluju!
Jinak neznáte nějakého dobrého gynekologa v Praze, co ještě nabírá pacienty? Ten můj je děsný a zatím jsem nesehnala jiného
Takže až se zadaří v Iscare tak vůbec nevím kam půjdu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.