Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1857
9.7.12 11:18

@lilia81 @alenka84 @MisTer díky moc holky :kytka: no já měla cyklus naposledy začátkem května, ale jelikož ho mám tak jednou za dva měsíce tak jsem na to nebrala vůbec ohled :) ani ve snu mě nenapadlo, že bych mohla přirozeně otěhotnět… tady je vidět že si příroda děla co chce!!! ale je zajímavé, že když jsem byla 21.6. v Iscare na vstupní konzultaci, tak dr. Ďurechová nic neviděla :roll: tak nevim, ve čtvrtek jdu zase k ní tak snad už bude něco vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.7.12 11:22

@alenka84 - zkus někoho v gyncentru, bývají tam všichni dobří a mají super balíček pro těhule se všema ultrazvukama a 3D a 4D za lepší cenu ;) www.gyncentrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.7.12 11:23

@hondicka - tak to bude vidět pořádně, se asi nedívala na těhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.7.12 11:25

@lilia81 díky za tip, mrknu na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
9.7.12 11:41
@hondicka píše:
@lilia81 @alenka84 @MisTer díky moc holky :kytka: no já měla cyklus naposledy začátkem května, ale jelikož ho mám tak jednou za dva měsíce tak jsem na to nebrala vůbec ohled :) ani ve snu mě nenapadlo, že bych mohla přirozeně otěhotnět… tady je vidět že si příroda děla co chce!!! ale je zajímavé, že když jsem byla 21.6. v Iscare na vstupní konzultaci, tak dr. Ďurechová nic neviděla :roll: tak nevim, ve čtvrtek jdu zase k ní tak snad už bude něco vidět :)

Tobě taky moc gratuluji ;) jj…zázraky se dějí, já jsem taky otěhotněla před planovaným IVF, ale v mým případě to nedopadlo dobře, ale to tě nechci strašit. Užívej si těhotenství na plno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
9.7.12 11:48
@dolcevitav píše:
@Paja01 Mělo by to být 7200,– Mi s manželem ted půjdem na 2 KET ten první sem ěla 25.5 a test mi po 14 dnech vyšel pozitivní jen čárky nesílí a tak mi Dr. Jaržembovská řekla že to bylo biochemické těhu :,(

To je dost, ale pořád je to lepší než si hradit celý IVF, ale peníze vem čert. Moc mě mrzí, že KET nevyšlo, ale po druhé se to určitě povede. Kolik zavádíte embrií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
9.7.12 13:43

Ahojky holky,
tak i dneska test negativní a mrcha zatím nikde, když se do zítra nerozjede tak jdu na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
9.7.12 14:29

@pajinkaa28
Ach jo. Koukám, že taky bojuješ s MS :cert: Je to fakt pro zlost, když člověk doufám, že se konečně zadařilo, ale ona se mrcha jen někde toulá. Jak dlouho máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
9.7.12 15:29

@Paja01 Dneska jsem 35DC a mívám cykly 28-29 dní, takže týden. Zítra jdu k dr a to bude nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
9.7.12 15:39

@pajinkaa28
to bude dobrý ;) Doktor tě prohlídne a když tak ti dá injekci na vyvolání. Nebo se stal zázrak a třeba se zadařilo. Neměla si ovulku později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
9.7.12 15:43

@Paja01 Vůbec právě netuším, zrovna tento cyklus jsem neměřila bt a ani jsem se nesledovala a ono toto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.7.12 20:22
@alenka84 píše:
@lilia81 díky za tip, mrknu na to :palec:

Ahoj, muzu ti doporucit vyborneho lekare v centru Prahy. Byvaly lekar z gyncentra. Me dopomohl k diteti a i mi ho porodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
9.7.12 20:57

Holky, zítra dám vědět co a jak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
10.7.12 08:54
@pajinkaa28 píše:
Holky, zítra dám vědět co a jak :think:

Určitě dej, to bude dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.7.12 11:35

@Paja01 Při 1 KETu mi zaváděli 2 sněhuláčky a pokud bude možné zase si nechám zavést 2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.