Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 @alenka84 @MisTer díky moc holky
no já měla cyklus naposledy začátkem května, ale jelikož ho mám tak jednou za dva měsíce tak jsem na to nebrala vůbec ohled
ani ve snu mě nenapadlo, že bych mohla přirozeně otěhotnět… tady je vidět že si příroda děla co chce!!! ale je zajímavé, že když jsem byla 21.6. v Iscare na vstupní konzultaci, tak dr. Ďurechová nic neviděla
tak nevim, ve čtvrtek jdu zase k ní tak snad už bude něco vidět ![]()
@alenka84 - zkus někoho v gyncentru, bývají tam všichni dobří a mají super balíček pro těhule se všema ultrazvukama a 3D a 4D za lepší cenu
www.gyncentrum.cz
@hondicka - tak to bude vidět pořádně, se asi nedívala na těhu ![]()
@hondicka píše:
@lilia81 @alenka84 @MisTer díky moc holkyno já měla cyklus naposledy začátkem května, ale jelikož ho mám tak jednou za dva měsíce tak jsem na to nebrala vůbec ohled
ani ve snu mě nenapadlo, že bych mohla přirozeně otěhotnět… tady je vidět že si příroda děla co chce!!! ale je zajímavé, že když jsem byla 21.6. v Iscare na vstupní konzultaci, tak dr. Ďurechová nic neviděla
tak nevim, ve čtvrtek jdu zase k ní tak snad už bude něco vidět
Tobě taky moc gratuluji
jj…zázraky se dějí, já jsem taky otěhotněla před planovaným IVF, ale v mým případě to nedopadlo dobře, ale to tě nechci strašit. Užívej si těhotenství na plno ![]()
@dolcevitav píše:
@Paja01 Mělo by to být 7200,– Mi s manželem ted půjdem na 2 KET ten první sem ěla 25.5 a test mi po 14 dnech vyšel pozitivní jen čárky nesílí a tak mi Dr. Jaržembovská řekla že to bylo biochemické těhu
To je dost, ale pořád je to lepší než si hradit celý IVF, ale peníze vem čert. Moc mě mrzí, že KET nevyšlo, ale po druhé se to určitě povede. Kolik zavádíte embrií?
Ahojky holky,
tak i dneska test negativní a mrcha zatím nikde, když se do zítra nerozjede tak jdu na gyndu.
@pajinkaa28
Ach jo. Koukám, že taky bojuješ s MS
Je to fakt pro zlost, když člověk doufám, že se konečně zadařilo, ale ona se mrcha jen někde toulá. Jak dlouho máš zpoždění?
@Paja01 Dneska jsem 35DC a mívám cykly 28-29 dní, takže týden. Zítra jdu k dr a to bude nejlepší.
@pajinkaa28
to bude dobrý
Doktor tě prohlídne a když tak ti dá injekci na vyvolání. Nebo se stal zázrak a třeba se zadařilo. Neměla si ovulku později?
@Paja01 Vůbec právě netuším, zrovna tento cyklus jsem neměřila bt a ani jsem se nesledovala a ono toto ![]()
@alenka84 píše:
@lilia81 díky za tip, mrknu na to
Ahoj, muzu ti doporucit vyborneho lekare v centru Prahy. Byvaly lekar z gyncentra. Me dopomohl k diteti a i mi ho porodil
@pajinkaa28 píše:
Holky, zítra dám vědět co a jak
Určitě dej, to bude dobrý ![]()
@Paja01 Při 1 KETu mi zaváděli 2 sněhuláčky a pokud bude možné zase si nechám zavést 2 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.