Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 to je dobře, určitě to všechno dobře dopadne!!! já si dělám test každý den, jestli jsem ještě vůbec těhu, pak mám hlavu plnou toho jestli to není třeba mimoděložní nebo tak… prostě mě občas napadají hovadiny, taky mě někdy pobolívá v bříšku, tak mi proletí hlavou nějaká blbost… do středy jsem měla hlavu plnou svatby a příprav, teď během 5 dnů jsem na to ani nepovzdychla… ![]()
@hondicka píše:
@lilia81 to je dobře, určitě to všechno dobře dopadne!!! já si dělám test každý den, jestli jsem ještě vůbec těhu, pak mám hlavu plnou toho jestli to není třeba mimoděložní nebo tak… prostě mě občas napadají hovadiny, taky mě někdy pobolívá v bříšku, tak mi proletí hlavou nějaká blbost… do středy jsem měla hlavu plnou svatby a příprav, teď během 5 dnů jsem na to ani nepovzdychla…
jéé a kdy se vdáváš?
Holky určitě vám to dobře dopadne, držím palce
Já se chci objednat tak za 14 dní do Iscare na další konzultaci a konečně podat žádost na ivf ![]()
@alenka84 děkuju
vdávám se 15.září takže ještě naštěstí dost času, ikdyž to letí jak blázen…
@hondicka - a kdy se vdáváš? mimoděložním nestraš, mě bolí napravo jako by u slepáku, tak oufám, že se mimís neusídlil někde, kde neměl!!! snad ne, ale radši to neřeším a nezkoumám!!!
@hondicka píše:
@alenka84 děkujuvdávám se 15.září takže ještě naštěstí dost času, ikdyž to letí jak blázen…
A jakou máte naplánovanou svatbu? Malou nebo větší? Já už bych se taky vdávala, ale ten můj trouba se nějak nemůže vyjádřit ![]()
@lilia81 já to taky nijak neřeším, jen mi to občas prolítne palicí… budu mít klid až uslyšim od dr. že je to ok
a ty se taky vdaváš ne jestli si dobře pamatuju
@hondicka - vdávám
18.8.
ještě že jsem si pořídila „těhu“ šaty ![]()
@alenka84 no já bych řekla že akorát… teda aspoň pro mě a našeho rozpočtu
na obědě budeme mít asi kolem 30 lidí + nějaký děcka a na odpoledne už přijde jen pár kamarádu, většina z nich už bude právě na tom obědě… hlavně to bude motorkářská svatba, takže snad vyjde počasí a budeme mít krásnou kolonu motorek jako doprovod… a jestli mi těhu vyjde, tak si o ježdění na moto můžu nechat zdát
neboj, určitě tě tvůj překvapí až když to budeš nejmíň čekat ![]()
@lilia81 tak to se máš protože já než jsem zjistila že jsem těhu tak jsem začala cvičit abych se do těch mých lépe vešla
takže nevim jak tohle všechno dopadne
tak hlavně tobě to bříško poroste dvakrát víc ![]()
@hondicka píše:
@alenka84 no já bych řekla že akorát… teda aspoň pro mě a našeho rozpočtuna obědě budeme mít asi kolem 30 lidí + nějaký děcka a na odpoledne už přijde jen pár kamarádu, většina z nich už bude právě na tom obědě… hlavně to bude motorkářská svatba, takže snad vyjde počasí a budeme mít krásnou kolonu motorek jako doprovod… a jestli mi těhu vyjde, tak si o ježdění na moto můžu nechat zdát
neboj, určitě tě tvůj překvapí až když to budeš nejmíň čekat
jéé ty taky jezdíš na motorce?
Já teda jen jako baťůžek, ale baví mě to…aspoň si to můžu ještě užívat, dokud se nedaří ![]()
@hondicka píše:
@alenka84 no já bych řekla že akorát… teda aspoň pro mě a našeho rozpočtuna obědě budeme mít asi kolem 30 lidí + nějaký děcka a na odpoledne už přijde jen pár kamarádu, většina z nich už bude právě na tom obědě… hlavně to bude motorkářská svatba, takže snad vyjde počasí a budeme mít krásnou kolonu motorek jako doprovod… a jestli mi těhu vyjde, tak si o ježdění na moto můžu nechat zdát
neboj, určitě tě tvůj překvapí až když to budeš nejmíň čekat
Jinak já mu pořád říkám, že se nechci vdávat těhotná, a že když už se rok a půl snažíme, tak bychom mohli, ale on nic
A vzít si mě chce, to vím, o tom jsme mluvili…ale na co čeká teda opravdu nevím
![]()
@alenka84 já také jezdím jako batůžek… to je úplně nejlepší
a jen si užívej, protože mě se už teď nechce mačkat si břicho v kožený kombinéze ![]()
@alenka84 nebooooj
my jsme se chtěli vzít hned ale museli jsme bohužel čekat přes rok než se vyřešil rozvod… takže si užívá teď svobody, ale už jen malou chviličku
![]()
Holky, moc vám držím pěsti!
Omlouvám se, že vám sem tak vpadám, ale píšu článek o té novelizaci zákona, tak hledám informace a narazila jsem na vaši diskuzi, začetla se a už nemůžu nereagovat
Já sama mám za sebou 3IVF, dvě v Podolí a třetí v Gennetu - a právě se mi v bříšku melou dvě holčičky
Už jsem ve 36tt takže jdu do finiše ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.