Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer - díky, ještě se raduju jen potichu, ale je to práce naší skvělé, jedinečné a neopakovatelné Mariky Jaržembovské
![]()
@lilia81 ahojky, výsledky z krve ještě nevím, byla jsem tam v pátek ráno, sestřička mi řekla že mi v sobotu zavolá jak to dopadlo a pak mi volala že výsledky budou až v pondělí, v 10 hod tam mam volat tak jsem na to zvědavá… testík si dělám každej den jak jouda, pořád to vypadá stejně jako na fotce. já na sobě ale také zatím nic necítím, akorát mám v podbříšku občas trochu malej tlak jako kdybych to měla dostat, tak nevim nevim… ![]()
@hondicka - nebooooj, bude to tam ![]()
a holky já přikládám svůj dárek pro přítele včetně dnešního testíku ![]()
@MisTer děkuju
, zítra budu vědět snad už víc ![]()
@lilia81 krásná fotečka, to bude hezký konec týdne pro přítele i pro tebe viď
moc moc držím palce ![]()
@lilia81 Lil jak ses mi ptala na hcg - já myslim že až mi zítra sestra řekne nějaký čísla tak stejně budu jak v jiříkově vidění protože tomu vůůůbec nerozumim
zasvěť mě do toho trochu prosím ![]()
@hondicka - kolik budeš dní po ET? většinou 14 dní po tansferu holky hlásí hodnoty mezi 200-300! ale je to strašně individuální, akždopádně vše nad 50 je super ![]()
@hondicka - promiiiiň, mě to nedošloooo, jsem blbá!!!
zkus se kouknout tady
@lilia81 lili podle toho jak to tam píšou asi budu chodit na krev často co… no hlavně by mě zajímalo z čeho se vypočítá kdy jsem otěhotněla když můj cyklus je skoro žádnej
to zas bude zítra den, se nebudu moct dočkat desátý hodiny… a co ty? kdy jdes do Iscare na odběry, ultrazvuk atd.?
@hondicka - měla bych až 14 dní po transferu, tkaže až to další pondělí, ale chci tam vlítnout ve středu a překecat sestřičky, že když mám narozeniny, že by mě mohly bodnout ![]()
@lilia81
no tak to držím palce aby ti to vyšlo! hele a taky na to pořád myslíš? já mám toho plnou hlavu, občas i blbý myšlenky jestli je to vůbec ok a tak… jsem trochu magoooor ![]()
@hondicka - jasně! já se chodím pořád koukat na ten test a taky se bojím zítřka, aby byl silnější!!! už jsem měla jedno biochemko, ale to nebyl tak výrazný dušík, tak doufám, modlím se, hlavně mě konečně začalo popichovat v bříšku, tak jen doufám, že je vše ok, ale věřím, hladím si bříško, mluvím na něj a říkám, ať správně rostou!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.