Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
8.7.12 10:10

Lili i tady obrovská gratulace jsi holka šikovnááááááá! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.7.12 10:13

@MisTer - díky, ještě se raduju jen potichu, ale je to práce naší skvělé, jedinečné a neopakovatelné Mariky Jaržembovské :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
8.7.12 10:41

@lilia81 ahojky, výsledky z krve ještě nevím, byla jsem tam v pátek ráno, sestřička mi řekla že mi v sobotu zavolá jak to dopadlo a pak mi volala že výsledky budou až v pondělí, v 10 hod tam mam volat tak jsem na to zvědavá… testík si dělám každej den jak jouda, pořád to vypadá stejně jako na fotce. já na sobě ale také zatím nic necítím, akorát mám v podbříšku občas trochu malej tlak jako kdybych to měla dostat, tak nevim nevim… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.7.12 12:05

@hondicka - nebooooj, bude to tam ;)

a holky já přikládám svůj dárek pro přítele včetně dnešního testíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
8.7.12 12:42

Kráááááááááááásný ten bude mít radsot!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
8.7.12 14:15

@MisTer děkuju :kytka:, zítra budu vědět snad už víc :)
@lilia81 krásná fotečka, to bude hezký konec týdne pro přítele i pro tebe viď :) moc moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
8.7.12 17:07

@lilia81 Lil jak ses mi ptala na hcg - já myslim že až mi zítra sestra řekne nějaký čísla tak stejně budu jak v jiříkově vidění protože tomu vůůůbec nerozumim :think: zasvěť mě do toho trochu prosím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.7.12 17:09

@hondicka - kolik budeš dní po ET? většinou 14 dní po tansferu holky hlásí hodnoty mezi 200-300! ale je to strašně individuální, akždopádně vše nad 50 je super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
8.7.12 17:13

@lilia81 já neměla žádný transfer, otěhotněla jsem přirozeně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.7.12 17:15

@hondicka - promiiiiň, mě to nedošloooo, jsem blbá!!!

zkus se kouknout tady

http://www.orift.com/…-moc-krev-54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
8.7.12 17:19

@lilia81 v pohoo! :D díky moc, tam to vysvětlují dost dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
8.7.12 18:23

@lilia81 lili podle toho jak to tam píšou asi budu chodit na krev často co… no hlavně by mě zajímalo z čeho se vypočítá kdy jsem otěhotněla když můj cyklus je skoro žádnej :D to zas bude zítra den, se nebudu moct dočkat desátý hodiny… a co ty? kdy jdes do Iscare na odběry, ultrazvuk atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.7.12 18:29

@hondicka - měla bych až 14 dní po transferu, tkaže až to další pondělí, ale chci tam vlítnout ve středu a překecat sestřičky, že když mám narozeniny, že by mě mohly bodnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
8.7.12 18:35

@lilia81 :D no tak to držím palce aby ti to vyšlo! hele a taky na to pořád myslíš? já mám toho plnou hlavu, občas i blbý myšlenky jestli je to vůbec ok a tak… jsem trochu magoooor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.7.12 18:41

@hondicka - jasně! já se chodím pořád koukat na ten test a taky se bojím zítřka, aby byl silnější!!! už jsem měla jedno biochemko, ale to nebyl tak výrazný dušík, tak doufám, modlím se, hlavně mě konečně začalo popichovat v bříšku, tak jen doufám, že je vše ok, ale věřím, hladím si bříško, mluvím na něj a říkám, ať správně rostou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.