Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
2.7.12 13:57

@Rady007 - jasně, pojď k nám ;) kdo ti dělal ET? mě právě Jaržembovská ;) kdy budeš testovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
2.7.12 13:57

Ahoj holky, chtěla jsem se jenom zeptat - mám jít 2 - 5 den cyklu na odběry krve, mrcha ještě nedorazila a mam bobky že dorazí zrovna třeba zítra, 1. den ms se mi bude počítat od středy a já jsem v kopru, protože jsou svátky a víkend a to mi asi odběry neudělají co? :,( nemáte s tím některá zkušenost? nechci čekat na další cyklus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.12 14:02

Marika ;) ona je zlatá!!! Měla jsem ji při odběru, kde jsem totálně vyhořela, brečela jsem jak dítě… Bnevím, as ty hormony ;) měla jsem 14 vajíček, z čehož 2 jsou doufám stále v bříšku a jedno se dobolenkuje na horách :)) nooo, s tím testováním… Nejraději bych už jela pro test!!! Totok je hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.12 14:04

Hondicka- v iscare jsou i o svátcích… Je to jako v sobotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.12 14:04

Hondicka- v iscare jsou i o svátcích… Je to jako v sobotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.7.12 14:05

@Rady007 - jj, Mariky tu máme Fan club!!! chodím už jen k ní! je úplně úžasná!!! dnes jsem jí měla na transferu, nerostla mi sliznice, tak se mnou dělal psí kusy, aby narostla a povedlo se ;) taky jsem ji brečela v ordinaci, že se transferu nedočkám, tka mě uklidňovala, ať si to neberu, že ona taky někdy brečí!!! je prostě zlatá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.12 14:11

Lilia ;) jjj, já mám hulverta a pak mariku- jeho pravou ruku ;)) jak sám řÍká ;)) no, mě se teď zase nemohla dostat do dělohy ;) což bylo veliceee příjemné ;)) a pak je tam šoupla a říkala ať jí bolám jen s tím, že je vše ok ;)) jak raaaaada bych jí to splnila ;))) strašně se bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
2.7.12 14:13

Ahojky holky,
@lilia81 Moc držím pěsti ať se zavrtají, ať už oba nebo jen jeden, ale hlavně ať najdeš za 14 dní // :hug:
@HanHa Tak to dopadlo dobře, jsem ráda a taky držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
2.7.12 14:16

@Rady007 Tobě taky moc držím pěsti, těhulky přibývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.7.12 14:17

@Rady007 - neboj, já se rozhodla pro pozitivní myšlení a musíš těm svejm dtem taky trochu věři, víš že z podcenovaných dětí nositelé nobelovky nevyrostou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.12 14:18

Pajinko, děkuji… Snad… Necítím na sobě teda vůbec nic… Což nevím, zda je dobře, či špatně ;/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.12 14:20

To joo, to já jim věřila… Ale minule jsem 6 den začala krvácet… No a teď už se k tomu blížím a je mi zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.7.12 14:24

@Rady007 - a jsi jen na utrouši nebo i estrofem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.12 14:27

Jen utroš… A teď se mi zdá, že mám strašně sucho, jako dole… A všici furt píší o výtoku a ten já nemám ://

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.7.12 14:29

@Rady007 - já mám estrofem i utrouš, tkaže já to nemůžu dostat, tak jsem v klidu… výtok neřeš, to podle mě není směrodatné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.