Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
859
28.6.12 19:28

@hondicka a do kdy má dorazit? já tam zahlídla tu Jaržembovskou či jak se to píše a ta je hrozně milá! k tý chci :-D:-D
Já už jsem měla 2× slabvě pozitivní test, v únoru a teď, tak snad to je ten problém.. Spermiogram totiž dopadl více než dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.6.12 20:35

Jaržembovská je skvěláááááá:) v ničem nevidí problém a je hrozně pozitivní!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
28.6.12 22:23

@terulilinka
no tak to je super, určitě ti to dobře dopadne :potlesk: mrcha by měla dorazit do 14 dnů po injekci, dneska to je týden tak ji čekám každým dnem. Doufám že nám spermio taky dopadne dobře, snad jo, přítel už má dvě holky z prvního manželství, a u nás je hlavně problém ve mně… jsem zvědavá jak to bude všechno dlouho trvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
28.6.12 22:34

Ahoj omlouvám se že vám vpadávám do diskuze. :kytka: Dříve jsem sem také něco psala. Jsem taky Iscaračka :)Stimulovala jsem 2× před IUI injekcema a do cyklů IVF se to nezapočítává, jen to musí být zdůvodněné pro pojišťovnu - já na clostík nereagolala vůbec. Jinak dr. Jaržembovská je úžasná doktorka a ženská!! Jako jediná se nebála mi dát vysoké dávky hormonů a nebýt ji tak nemám v břiše to úžasné miminko které už za pár týdnů bude s námy. Taky jsem zjistila že paní doktorka slouží jako porodník u Apolináře tak doufám že se podaří aby byla i u porodu když byla při oplodnění. :mrgreen:
Přeju Vám mnoho štěstí a pevné nervy a nebojte se ono se to dřív nebo později povede :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.6.12 23:50

@hrkačka

to sice ano jenomže od dubna je to jinak my měli IUI v unoru a to bylo ještě za starých podmínek také od nich čekáme dvojčátka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
29.6.12 10:14

Holky, já to o IUI našla takhle.. a odpovídá setsřička z ISCARE..

Od dubna novela zákona přinesla změny, které jsou pro některé pacientky příznivé, ale některé změny spíše přináší pocit nespravedlnosti.

V současné době je to tak, že pojišťovna započítává do hrazených cyklů i IUI, ale pouze ty stimulované hormonálními injekcemi.

IUI v nativním cyklu bez injekcí se do toho nezapočítávají, nezapočítávají se ani IUI podpořené např. Clostilbegytem.

Žádné jiné informace zatím nemáme, IUI zatím pojišťovny hradí.

Od pojišťovny jsou hrazeny 4 pokusy( IVF a stimul. IUI dohromady ) za podmínky transferu jednoho embrya u 1. a 2. cyklu.

Jsou to změny, které se nám také nelíbí a přijdou mi nespravedlivé, ale pokud Ministerstvo zdravotnictví nezmění zákon, nemůžeme pro vás více udělat.

Držím moc palce a s pozdravem

Markéta Brandani IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
29.6.12 10:15

@hondicka já věřím, že to bude rychlovka! bud držet palceee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
29.6.12 10:16

Není to ten email co přišel mě a kopírovala jsem ho sem? Pak jsem kopírovala další že se do toho počítají i nestimulované i stimulované cykly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
29.6.12 10:32

@MisTer já jsem to našla na stránkách ISCARE ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
29.6.12 10:33

Jo tak to tam sestřiška psala také to samé mám v mejlu ale to už je pasé je ted jinak a to jsem sem taky kopírovala tak znovu.

Dobrý den,

Chtěla jsem vás pouze informovat, na základě výkladu nového zákona, že nám přišly nové informace ohledně úhrady IUI.

Dle nového výkladu zákona se započítávají všechny IUI.

Všechna centra se proti tomu bouří, změnu zákona může provést pouze Ministerstvo zdravotnictví, které zákon vydalo.

Jedná se vesměs o slovíčkaření, kdy je uvedeno v zákoně „umělé oplodnění“ a mělo by být „mimotělní oplodnění“.

Vy, jako poškozené klientky můžete také apelovat na ministerstvo, zatím.

Vím, že jsem vám nedávno psala jiné informace, proto rychle píši, abych vás informovala.

V současné době je možnost IUI u nás buď vámi plně hrazená ( 4 500,– Kč), aby jste nepřišla o cyklus od pojišťovny.

A nebo na pojišťovnu a bohužel tím přijdete o cyklus hrazený pojišťovnou.

Doufáme, že dojde brzy k nápravě a bude vše zase „normální“.

Ještě jednou se omlouvám za jiné informace, ale informace se stále vyvíjejí.

Hodně štěstí a s pozdravem

Markéta Brandani IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
29.6.12 10:35

@MisTer no ty jsi jen napsala, že do ti to napsali ale nekopírovala jsi to :-) tak proto to nikde nějde najít..
Kažodpádně to tímhle máme potvrzený no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
29.6.12 10:37

@MisTer - tak to je sprosté!!! tak tojá mám 1 IUI po novele a 1 IVF a mám už jen 1 pokus??? doprčic!!! dejte mi někdo mail na ministerstvo, já je tam seřvu do kuličky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.6.12 11:00

Ahoj holky, takže všechny IUI i nestimulované? Tím pádem jsem pěkně v pr..
Ale zdá se mi to nefér, když mě na to nikdo neupozornil. Šla jsem do toho s tím vědomím, že mám 6 IUI placené za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
29.6.12 11:01

@lilia81 našla jsem jen tyhle :-D
verejnost@mzcr.cz
mzcr@mzcr.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
29.6.12 11:03

@terulilinka - :-D dík, jim fakt asi písnu, jestli se posrali!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.