Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
AhAhoj,
Ahoj holky,
nevím, zda si ještě na mě vzpomínáte. Přidala jsem se do této diskuze, protože jsme chtěli podstoupit IVF. Stihli jsme jednu konzultaci a já zjistila, že jsem těhu, ale bohužel v 7tt nám dotlouklo srdíčko
Dr. říkal, že to mohla být nějaká vývojová vada. Než se po nějaký době vrhneme do IVF, tak bych chtěla podstoupit genetické testy, ale ty se prý dělají až po několika potratech. Chtěla bych si testy vydupat, protože nechci jít do IVF, když by to třeba kvůli genetické mutaci dopadlo špatně. Nevíte, kde by nám tyto testy udělali bez remcání?
Paja, tak to je mi líto:( je to hrozné jak moc člověk o ty miminka musí bojovat! Drž se, s tou genetikou neporadím zatím se mi tohle vyhlo ale určitě někdo bude vědět.
@MisTer
nepřála bych to ani největšímu nepříteli. V nemocnici to byl takový nápor na psychiku, že jsem myslela, že uteču. Ještě jsem drobka viděla na UTZ těsně před zákrokem a to mě položilo.
Na genetiku bych chtěla s přítelem jít za kažsou cenu.
To věřím, což o to když to odejde ještě s MS je to strašný, ale člověk na to ještě není tak upnutý a pak taková rána a do nemocnice tam to je teprv šílený. holka drž se není to jednoduchý:(.
Mis, držím se zuby nehty a pořád si říkám, že musím být silná. Já to nevzdám!
@Paja01 mě genetiku dělali po snažení a napsal mi jí dr normálně na gyndě ale nech si udělat imunologii
@Paja01 - ahoj Paji, jasně že pamatujeme!!! je mi to moc líto! v Iscare jsi s tím přišla, že bys chtěl genetiku? ono někdy stačí říct, že jinde jí dělají automaticky a že tedy pokud s tím ensouhlasí, zvolíš jiný car a budeš ji ímít napsanou okamžitě!!!
@hondicka tak to je supeeer! nás to čeká už ve čtvrtek tak jsem zvědavá ![]()
Ahoj holky tak jsem asi zase v pytli:( před necelým měsícem jsem dobrala antibiotika 3× po sobě bohužel a dnes se dostavil výsledek v podobě kvasinek:( to mě řekli v lékárně že je to nejpravděpodobněji z toho nějaké překyselení či co:(. Dostala jsem canesten krém raději i pro přítele a canesten tablety. Zítra mám jít na utz a pokud by bylo vše ok tak v pátek IUI. Nemáte někdo zkušenost? Já si teda myslím, že to bude opět překážka a další měsíc s clostíkem zpackaný. Už fakt nevím proč je vše špatně a každý cyklus něco
.
@MisTer neboj se
to by se mělo stihnout přeléčit
Je to určitě z antibiotik. Hodně štěstí přeju a at se zadaří ![]()
Ahojky holky,
jdu si k vám pro radu.. ve čtvrtek nás tedy čeká ta vstupní konzultace.. tak se chci zeptat, je možné, že manžel hned podstoupí spermiogram? a četla jsem, že půst má být 3-4dny, ale né víc, že to pak zase nějak ovlivňuje kvalitu spermií, myslíte, že se tedy ještě dnes můžeme pomilovat? protože to jsou už více jak 4dny a do čtvrtka je ještě „daleko“.. ![]()
Pekoni díky, no bojím se právě mám ty tabletky na 6dní:( zítra tam určo na utz ten výtok bude to už je mi trapný teď no a nevím jestli se to do pátku vzpamatuje. To je taková smůůůla.
@MisTer škoda, že jsi nekoupila gynopevaryl. ten je na tři dny a dobrý. Hodně jsem na to trpěla a vždy jsem po těch třech tabletách měla klid. A před dr se nestyd. řekni jim to a uvidíš co ti na to řeknou ![]()
@terulilinka může jít na spermiogram a dnes ještě můžete v pohodě ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.